Bu bölüm diziyi izleyemedim. Gerçi Masumlar Apartmanı'nı da izlemedim. Yorum yapamayacağım. İyi geceler.Zahra artık o şirkette mutlaka ikisinin planlarına şahit olacaktır korkmayın. İyi geceler.
Bu bölüm diziyi izleyemedim. Gerçi Masumlar Apartmanı'nı da izlemedim. Yorum yapamayacağım. İyi geceler.Zahra artık o şirkette mutlaka ikisinin planlarına şahit olacaktır korkmayın. İyi geceler.
Ben izledin sanıyordum ben şok. 😱Bu bölüm diziyi izleyemedim. Gerçi Masumlar Apartmanı'nı da izlemedim. Yorum yapamayacağım. İyi geceler.
Yok ya canım istemedi telefon baktım.Ben izledin sanıyordum ben şok. 😱
Benim İçinde Fox Show TV TRT.
Normalde ne olmak istiyordun sen? Gerçekte yani?
@HeisenBerg @yigit_00 da beğenirler şimdi bölümü, açıklar Fav10'da.
Üzüldüm.Neden içeri girdiyse?.Herkesde acımasız dizide.Gene dizi yazcan mı?Bu kısmı yorumlar mısınız? @Angelica @Doğan
Enis içerdeydi yıllardır. Ömer Karataş onu görmeye gelir!
Ömer Karataş: Çökmüşsün iyice. Daha da beter ol inşallah.
Enis birden ağlar ve ona: Burada hastalandım ben.
Ömer Karataş şoke olur! Oraya İhsan da gelir.
İhsan gülerek Enis’e: Buradan kurtulmak için her şeyi yaparsın sen değil mi?
Aile adında yeni bir dizim olacak.Benim İçinde Fox Show TV TRT.
Üzüldüm.Neden içeri girdiyse?.Herkesde acımasız dizide.Gene dizi yazcan mı?
Gene Fav10 Üyeleri olsun bence.Bizden iyi aile dizisi çıkar .Aile adında yeni bir dizim olacak.
Bu sefer öyle olmayacak ama daha iyi bir dizi geliyor. Çok daha iyi hazır ol.Gene Fav10 Üyeleri olsun bence.Bizden iyi aile dizisi çıkar .
Hadi bakalım nasıl olacak dizi? Rahat ve hazırım bile..Aile dizin inşallah uzun sürer.Bizimkiler dizisi gibi.Bu sefer öyle olmayacak ama daha iyi bir dizi geliyor. Çok daha iyi hazır ol.
İnşallah yine bu dizim gibi çok okunur. Tutarsa bu yeni dizim bayağı uzun sürecek. Senin iş part time mı?Hadi bakalım nasıl olacak dizi? Rahat ve hazırım bile..Aile dizin inşallah uzun sürer.Bizimkiler dizisi gibi.
Evet işim part time.İşim güzel.İnşallah yine bu dizim gibi çok okunur. Tutarsa bu yeni dizim bayağı uzun sürecek. Senin iş part time mı?
Aile bayağı duygusal. Heyecanlı. Gizemli olacak.Evet işim part time.İşim güzel.
Çocuklar Duymasın gibi mi?Son sezonunda o dizide gizemliydi heycanlıydı.Resimdeki adam kim ?Aile bayağı duygusal. Heyecanlı. Gizemli olacak.
Gizem çok yok aslında. En çok aile kavramını öğretecek bize. O içtenliği. @slhttnmtl @AngelicaÇocuklar Duymasın gibi mi?Son sezonunda o dizide gizemliydi heycanlıydı.Resimdeki adam kim ?
Anladım duygusal ve komedi olursa güzel olur.Hadi bakalım okunma olursa devamı gelir.Gizem çok yok aslında. En çok aile kavramını öğretecek bize. O içtenliği. @slhttnmtl @Angelica
Yine hep desteğini bekliyorum 2. dizim olacak olan AİLE'ye.Anladım duygusal ve komedi olursa güzel olur.Hadi bakalım okunma olursa devamı gelir.
Okuyabilirsek okuruz bu aralar yoğunum biliyorsun ders çalışma.Yine hep desteğini bekliyorum 2. dizim olacak olan AİLE'ye.
Sen diyordun ya sırf senin için giriyorum dizini çok seviyorum diye.Okuyabilirsek okuruz bu aralar yoğunum biliyorsun ders çalışma.
Aynen gene okuruz.Giremediğim zamanlarda gene okudum.Fav10 üyelerini.Ama yorum yapmadım.Son yazdığından devam ettim yorumumaSen diyordun ya sırf senin için giriyorum dizini çok seviyorum diye.
Artık yapıyorsun yorum eskisi gibi, o yüzden çok mutlu oldum.Aynen gene okuruz.Giremediğim zamanlarda gene okudum.Fav10 üyelerini.Ama yorum yapmadım.Son yazdığından devam ettim yorumuma
Aynen kardeşim.Reyting sayfalarına dizi yorumlarıma devam ediyorum.Eskisi gibi olmak @Angelica abla sayesinde oldu.Yoksa giremezdim gene.Artık yapıyorsun yorum eskisi gibi, o yüzden çok mutlu oldum.