M TV Fav10 Üyeleri Gizli Adada - 2. Sezon Finali (20. Bölüm)

Focus Film bir ara çok tuhaf davrandı. FOX'um ile anlaşamadılar. Çok ayıp etti Focus. Deniz Yıldızı'na Star'da Show'da tabii ki hiç bakmadım. Günlük dizi deyince hep 1. sırada FOX'um yer almıştır. :bhr::bhr:
Bende Fox'ta Deniz Yıldızı'a bakardım.5. Sezona bakamdım çalıştığım için.Tabi star ve show'da bakmadım.Deniz Yıldızı ilk 4 sezon izledim.Fox Focus'a hafta sonu yayınlayalım dedi.Focus kabul etmedi.

Bende Fox'ta Deniz Yıldızı'a bakardım.5. Sezona bakamdım çalıştığım için.Tabi star ve show'da bakmadım.Deniz Yıldızı ilk 4 sezon izledim.Fox Focus'a hafta sonu yayınlayalım dedi.Focus kabul etmedi.
Evet öyleydi nedeni ise dizi düşüşe geçmişti FOX'um 2 gün yapalım artık yükselir demişti Focus kabul etmedi.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Star'da izlenmedi diye mi Show'a geçti. Deniz Yıldızı?Star'da nasıl 1 sezon sürdü anlamadım

Senden bunları öğrendiğim iyi oldu.Deniz Yıldızı eski yüksek reyting olsaydı FOX ya da Star bırakmazdı.
Bu dizimiz de harikaydı. :bhr:

1612955318414.png

Aynen, sahne sahne göz gezdiririm. Bende şimdi baktım, çok tebrikler. :Z
Ben yanlış mı anladım? :D Sen benim dizimin her bölümünü okudun mu? Okumadın mı? :(

• Harika
Reactions: cokiyitvci
2013'de bakardım Unutma Beni'ye.İşim saat 3 te biterdi hemen Fox'u açardım.5.Sezondan sonra bakmadım.Esaretim Sensinde vardı Fox'ta
Unutma Beni'm 1702 bölüm sürdü hep baktım, onu da çok özlüyorum. :( Komşular tutmadı ona da çok üzüldük. :(

• Beğendim
Reactions: Doğan
Tamam peki Beni Affet Show'dan Star'a neden geçti?Bilirmisin?Ujnutma Beni diziside kesin reytingden kalktı ve saatide değişmişti.
Bu kısmı yorumlar mısınız? @slhttnmtl

Hayret bi şey uykusundan uyanır. Bembeyazdı yüzü.

Hayret bi şey içinden: O gün ayılar nasıl etrafımı sarmıştı ya öyle? Çok korkunçtu!

Hayret bi şey, hizmetçisine: Aysel gelebilir misin?

Aysel gelir oraya. Gülerek ona: Kalktınız mı efendim?

Hayret bi şey: Su getirir misin? Dilim damağım kurumuş çok ya.

Hayret bi şey içinden: O gün ayılar nasıl etrafımı sarmıştı ya öyle? Çok korkunçtu!

Hayret bi şey o rüyadan bence bir süre etkilenecektir.

En azından ayılardan kurtuldular.Bide Star'da Sevdim Seni Bir Kere vardı