TV8'in yayın akışında boş yer yok ki, Survivor + Kırmızı Oda + DEK yeterli.Vay ben Tv 8 kaptırmaz sanıyordum şaşırdım.
TV8'in yayın akışında boş yer yok ki, Survivor + Kırmızı Oda + DEK yeterli.Vay ben Tv 8 kaptırmaz sanıyordum şaşırdım.
renkleri daha çok mafya ve savaş dizileri için gibi duryor böyle gece karanlıkta mesela EDHO izlemeye çok zevkliAtv almasin renkleri berbat hiç sevmiyorum valla
Perşembe olabilirdi. Survivor için 4 gün yeterliydi bence.TV8'in yayın akışında boş yer yok ki, Survivor + Kırmızı Oda + DEK yeterli.
Olsa fena olmazdı, hem Survivor uzun sürmezdi hem de kanal format kanalı olmaktan çıkardı artık.Perşembe olabilirdi. Survivor için 4 gün yeterliydi bence.
Kanal olarak FOX'un geçtiğini hiç duymadım. Bende Star TV olur diye bekliyordum (İstanbullu Gelin'den dolayı), ama Kanal D büyük sürpriz oldu.Sefirin Kızı'nı izlemedim ama Uraz o diziyle birlikte dramalarda iyi boy göstereceğini kanıtladı. Başrole terfi edeceği belliydi. Burcu ile kafamda oturtamadım uyum olarak henüz ama ikisi de iyi oyuncu netice olarak güzel bir ikili olurlar. Kanalı da Fox deniliyordu sanki. Fox olmuyorsa da Show olabilirdi Kanal D ilginç bir seçim olmuş.
Birsen Altuntaş haberinde "en geç nisan ayında yayında olması planlanan dizi" olarak yazmış. Şubat sonunda başlasa mart ayına yetişmesi zor gibi bence de.Mart'ta yayına çıksa zaten 10 bölüm yayınlanıp sezona ara verecek, baharın gelişi ve pandeminin azalması, insanların da dışarı çıkmayı özlemesiyle reytinglerde düşüş bekliyorum. O nedenle yeni sezonda ekranlarda olması daha doğru olurdu, bu sezon olmasını pek doğru bulamadım.
Burcu Biricik harika seçim ama partneri konusunda kararsız kaldım...
İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum ama yırtık çoraptan çıkar gibi projeden projeye atlaması cazip durmuyor. Yüzünü dinlendirmesi lazımdı. Daha yeni bir dizide konuk olarak yer aldı zaten, Netflix dizisi de yayınlanacak üstelik.Bu rolü en iyi yapacak kişi Burcuydu bence Boncuk karakterinde inanılmazdı Burcu
İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum ama yırtık çoraptan çıkar gibi projeden projeye atlaması hoş durmuyor. Yüzünü dinlendirmesi lazımdı. Daha yeni konuk oldu zaten, Netflix dizisi de yayınlanacak üstelik.
Bana katılmıyor olabilirsin ama fikrime saygı göstermelisin. Kendi fikirlerini başkalarına dayatamazsın ben sana her katılmadığımda seni alıntılayıp kendi fikrimi dayatmaya çalışmıyorum mesela.Birde buna taktınız he arada zaman var bunu niye kimse göstermiyor Netflix dizisi ne zaman yayınlanacak yapmayın ya
Netflix dizisi Nisan-Mayıs gibi yayınlanacak dedi Tokyo. E bu dizi de Nisan’da başlayacak. Kırmızı Oda’dan da daha yeni çıktı. Şimdi arka arkaya olmuş olmuyor mu?Birde buna taktınız he arada zaman var bunu niye kimse göstermiyor Netflix dizisi ne zaman yayınlanacak yapmayın ya
Oluyor tamam da Nisan Mayıs denmiş daha belli değil gibi duruyor olsun ne olacak niye bu kadar taktınız anlamadım kiNetflix dizisi Nisan-Mayıs gibi yayınlanacak dedi Tokyo. E bu dizi de Nisan’da başlayacak. Kırmızı Oda’dan da daha yeni çıktı. Şimdi arka arkaya olmuş olmuyor mu?
Oyuncular için bu kadar arka arkaya projede yer almak iyi değil. Birçok isim belli süre ara verip ekrana dönüyor, önceki projesini ve karakterini unutturmak için.Oluyor tamam da Nisan Mayıs denmiş daha belli değil gibi duruyor olsun ne olacak niye bu kadar taktınız anlamadım ki
Oyuncular için bu kadar arka arkaya projede yer almak iyi değil. Birçok isim belli süre ara verip ekrana dönüyor, önceki projesini ve karakterini unutturmak için.
Sen niye bu kadar takıyorsun bu fikrini belirtenlere?
Rahatsız olmuyorum, sadece burada herkes açıklamasını yapıyor ona rağmen arka arkaya değil vs. diyorsun ama konudaki ilk mesajımda belirttiğim gibi eğer planlanan şekilde yayınlanacaksa projeler gayet de arka arkaya denk gelecek.Niye olmasın cnm ne güzel güzel projelerde yer alıyor peki sen niye düşüncemi söylememden rahatsız oluyorsun bende düşüncemi söylüyorum
ha ayrıca Nalan karakteriyle gayette unutturu bence
Rahatsız olmuyorum, sadece burada herkes açıklamasını yapıyor ona rağmen arka arkaya değil vs. diyorsun ama konudaki ilk mesajımda belirttiğim gibi eğer planlanan şekilde yayınlanacaksa projeler gayet de arka arkaya denk gelecek.
Burcu’nun oyunculuğundan şüphem yok ama risk almaya değmez. Proje keşke Eylül’e kalsaydı.
Kendi düşünceni rahatlıkla ifade edebilirsin bunda hiçbir sakınca yok fakat sen kendi düşünceni belli etmiyorsun, burada katılmadığın görüşleri alıntılayıp inatla kendi düşünceni aşılamaya çalışıyorsun ve karşıdaki kişi bundan rahatsız olduğunu ifade edince 'ben sadece fikrimi ifade ettim' demekle yetiniyorsun. Bu bir kere kendi fikrini ifade etmek değildir. Ha uyarılmana rağmen inatla aynı şeyi yaparak başkalarının fikrine saygı duymadığını da belli ediyorsun zaten. 'Saygı duyuyorum' demekle saygı duymuş da olmuyorsun. Takındığın üslubu geçtim hatanı kabullenmeyip hala cevap yetiştirmen de çabası. Belki bunun farkında değilsin diyeceğim ama son zamanlarda onlarca kez uyarıldın fakat hala aynı tavırları sergilemeye devam ediyorsun. +10 yaş büyüksün benden, kalkıp da görgü kurallarını tek tek sayamayacağıma göre hatanı kabullenip artık bu davranışlarına son ver artık. Bu bir rica olmaktan çıktı.Görüşüne saygı duyarak söylüyorum bence bir risk yok olabilir denk gelmiş dediğin gibi oyunculuğu iyi ne bilim ben kendi düşüncemi söyledim sadece
Kendi düşünceni rahatlıkla ifade edebilirsin bunda hiçbir sakınca yok fakat sen kendi düşünceni belli etmiyorsun, burada katılmadığın görüşleri alıntılayıp inatla kendi düşünceni aşılamaya çalışıyorsun ve karşıdaki kişi bundan rahatsız olduğunu ifade edince 'ben sadece fikrimi ifade ettim' demekle yetiniyorsun. Bu bir kere kendi fikrini ifade etmek değildir. Ha uyarılmana rağmen inatla aynı şeyi yaparak başkalarının fikrine saygı duymadığını da belli ediyorsun zaten. 'Saygu duyuyorum' demekle saygı duymuş da olmuyorsun. Takındığın üslubu geçtim hatanı kabullenmeyip hala cevap yetiştirmen de çabası. Belki bunun farkında değilsin diyeceğim ama son zamanlarda onlarca kez uyarıldın fakat hala aynı tavırları sergilemeye devam ediyorsun. +10 yaş büyüksün benden, kalkıp da görgü kurallarını tek tek sayamayacağıma göre hatanı kabullenip artık bu davranışlarına son ver artık. Bu bir rica olmaktan çıktı.
Survivoru 1 gün yayınlamayabilir aslında mesela perşemde. 3 gün ard arda dizi olur. Survivor böyle yayınlanarak enerjisinden yiyor.TV8'in yayın akışında boş yer yok ki, Survivor + Kırmızı Oda + DEK yeterli.