Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

İşteee :A O Alanya maçından sonra ne dedi Erol Bulut? Hakemlik bir şey yoktu dedi. Bjk'lı Mustafa Pektemek bile evet elime çarptı dediği halde. Ben bu Erol'a o maç kuruldum. Zaten aralık ocak gibi Erol'la görüştü Emre falan onun duyumunu da aldım :A Ondan ısınamadım işte resmen sabote edildi geçen sene.
Hak ediyoruz biz başarısızlığı camia olarak maalesef.

Hak ediyoruz biz başarısızlığı camia olarak maalesef.
Ona üzülüyorum ya. Şerefli adamların arkasında durmuyoruz ciddiyim. Daum'un kitabındaki detayları gördüm şok oldum. Emre Belözoğlu bir maçtan sonra Aykut Kocaman'a demiş ki bu takımın başına sen geç Daum'la olmaz bu iş. Bunu da tercüman Daum'a demiş.
Alex'i nasıl gönderdiğimiz ortada pitbull Melo'nun bile ağzına laf verdik.
Ersun hocayı 2 kez sattık. Adama sol bek alma Erol'a Özil al.
İsmail Kartal'a bile haksızlık ettik biz o zaman Ersun hoca Ersun hoca diyorduk ama o adamın bile ahı var. Hiçbir zaman Aykut gibi içten pazarlıklı değildi.

Ali Koç gelir farklı olur dedik olmadı. Emre Belözoğlu hadi vasıflı adam diyelim. Volkan, Selçuk Şahin ne alaka? Tuncay, Alex gibi adamlara görev bile vermiyorlar bak. Bir tane hukukçu var Max Kruse'a 7 milyon euro kaptıran geçen de 28 şampiyonluk hayırlı olsun dedi alamazsak ne yapacan o şampiyonluğu nasıl bakacan yüzümüze mesela hiç düşünmüyor.

Hani diyoruz ya Arda sevimsiz Fatih sevimsiz diye. Biz de son 10 yıldır sevimsisiz biraz da kendimizle yüzleşelim.

Ona üzülüyorum ya. Şerefli adamların arkasında durmuyoruz ciddiyim. Daum'un kitabındaki detayları gördüm şok oldum. Emre Belözoğlu bir maçtan sonra Aykut Kocaman'a demiş ki bu takımın başına sen geç Daum'la olmaz bu iş. Bunu da tercüman Daum'a demiş.
Alex'i nasıl gönderdiğimiz ortada pitbull Melo'nun bile ağzına laf verdik.
Ersun hocayı 2 kez sattık. Adama sol bek alma Erol'a Özil al.
İsmail Kartal'a bile haksızlık ettik biz o zaman Ersun hoca Ersun hoca diyorduk ama o adamın bile ahı var. Hiçbir zaman Aykut gibi içten pazarlıklı değildi.

Ali Koç gelir farklı olur dedik olmadı. Emre Belözoğlu hadi vasıflı adam diyelim. Volkan, Selçuk Şahin ne alaka? Tuncay, Alex gibi adamlara görev bile vermiyorlar bak. Bir tane hukukçu var Max Kruse'a 7 milyon euro kaptıran geçen de 28 şampiyonluk hayırlı olsun dedi alamazsak ne yapacan o şampiyonluğu nasıl bakacan yüzümüze mesela hiç düşünmüyor.

Hani diyoruz ya Arda sevimsiz Fatih sevimsiz diye. Biz de son 10 yıldır sevimsisiz biraz da kendimizle yüzleşelim.
Hem sevimsiz hem boş işler peşindeyiz. 28 şampiyonluk falan geç abi. Süper Lig öncesi Fenerbahçe'nin en başarılı takım olduğu zaten ortada kime ne kanıtlama derdin var. Galatasaray'a geçildin işte bunu kabul etmek kötü bir şey değil. Kabul et, doğru adımları at, geçersin. Zamanında Galatasaray ile Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluklarının toplamı ancak senin kadar ediyordu ama değişiyor işte. Barcelona, Real'in gerisinde diye değersiz mi? Liverpool, United'ın gerisinde diye değersiz mi veya Inter ile Milan. Ali Koç artık şapkasını önüne koyup düşünmeli.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hem sevimsiz hem boş işler peşindeyiz. 28 şampiyonluk falan geç abi. Süper Lig öncesi Fenerbahçe'nin en başarılı takım olduğu zaten ortada kime ne kanıtlama derdin var. Galatasaray'a geçildin işte bunu kabul etmek kötü bir şey değil. Kabul et, doğru adımları at, geçersin. Zamanında Galatasaray ile Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluklarının toplamı ancak senin kadar ediyordu ama değişiyor işte. Barcelona, Real'in gerisinde diye değersiz mi? Liverpool, United'ın gerisinde diye değersiz mi veya Inter ile Milan. Ali Koç artık şapkasını önüne koyup düşünmeli.
Onu Aziz Yıldırım Beşiktaş 2 şampiyonluk alırken düşünecekti. Tamam hakkımız da geçen geçti artık. Bak bu saatten sonra 59 öncesini verip seni 5 yıldız yapmazlar ne yaparlar biliyor musun PL usülü yapıp sustururlar seni en fazla :A Yani derler ki Fener'in 19 süper lig şampiyonluğu var 28 de Türkiye şampiyonluğu :A
Yahu bir de bu sene saha dışında resmen Galatasaray'ın ayarını bozdun üstüne düzgün hoca bulup şampiyon olsun 22-20 olurdu bu gazla öbür seneyi de alırdın 22-21 :A Çok bir şey değil ki 3 fark :D

Bak reçete şu. Emre'nin kulağını çekeceksin öyle abi kardeş işleri yaptırmayacaksın yaparsa da kapının önüne koyacaksın. Uzun süre Türk hocayla çalışmayacaksın yıllık 3-4 verip kurt bir hoca bulacaksın. Ve en önemlisi şu saçma sapan yönetimi baştan sıfırlayacaksın.

Onu Aziz Yıldırım Beşiktaş 2 şampiyonluk alırken düşünecekti. Tamam hakkımız da geçen geçti artık. Bak bu saatten sonra 59 öncesini verip seni 5 yıldız yapmazlar ne yaparlar biliyor musun PL usülü yapıp sustururlar seni en fazla :A Yani derler ki Fener'in 19 süper lig şampiyonluğu var 28 de Türkiye şampiyonluğu :A
Yahu bir de bu sene saha dışında resmen Galatasaray'ın ayarını bozdun üstüne düzgün hoca bulup şampiyon olsun 22-20 olurdu bu gazla öbür seneyi de alırdın 22-21 :A Çok bir şey değil ki 3 fark :D

Bak reçete şu. Emre'nin kulağını çekeceksin öyle abi kardeş işleri yaptırmayacaksın yaparsa da kapının önüne koyacaksın. Uzun süre Türk hocayla çalışmayacaksın yıllık 3-4 verip kurt bir hoca bulacaksın. Ve en önemlisi şu saçma sapan yönetimi baştan sıfırlayacaksın.
Hem 3 farkı büyütüyoruz hem de Galatasaray'a geçildiğimizi kabullenmiyoruz. Gerçekten anlamıyorum.

Emre anca Selçuk Şahin'i alsın yanına. Dediğin gibi arkadaşlarına çok güzel torpil geçiyor. Şu Türk hoca mevzusundan da bir sıyrılalım senin tarihinde Veselinovic, Daum ve Zico gibi yabancı başarılı teknik adamlar var. Anlamıyorum bu takıntıyı.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hem 3 farkı büyütüyoruz hem de Galatasaray'a geçildiğimizi kabullenmiyoruz. Gerçekten anlamıyorum.

Emre anca Selçuk Şahin'i alsın yanına. Dediğin gibi arkadaşlarına çok güzel torpil geçiyor. Şu Türk hoca mevzusundan da bir sıyrılalım senin tarihinde Veselinovic, Daum ve Zico gibi yabancı başarılı teknik adamlar var. Anlamıyorum bu takıntıyı.
Benim umudum Ali Koç'un gitmesinde artık. Yen bir başkan gelip tüm mikropları temizlemeli ilk iş olarak.

Yenildiğimize üzülmedim... Maç bu üç sonuca tabi..
Üzen taraf en sağlam kozumuzu artık verdik.....
Babam dedi ki; " Oğlum, önümüzde maç çok ama prestij kaybı oldu" doğru diyor.

99 dk lık oyunda çok kötü değildik ama dişe dokunurda birşey yoktu...

Onlarca transfer yaptık ama tam bir takım olamadık.
Ben halen başarılı bir forvetimiz olduğuna inanmıyorum.

Gustova nın yerini dolduran biri olmadığınıda anladık...

17 maç var , bu yıl da şampiyon olamazsak....Zaten at herkesi çöpe gitsin.

Çöpe atılacak bir takım yok lig üstü bir takım var. Şampiyon olmasan bile en fazla hoca değişikliği olup 1 forvet alıp öbür seneye devam et.

Forvetlerimiz bence de şuan için yetersiz ama aynı zamanda takımın başındaki hocadan dolayı da olduğundan daha değersiz gözüküyor her futbolcu. Geçen sezonun çok iyileri Sosa ile Novak kayıplarda. Ozan geçen sezon daha iyiydi keza Ferdi de öyle. Erol Bulut'un oyun anlayışı, sistemsizliği ve plansızlığı her futbolcuyu aşağı çekiyor.

Hocanında elinde harry potter deyneği yok ki..
Omu sahada oynuyor.

Tamam hamle,doğru kadro kurma vb. önemli etkenler ama sonucunda sahada koşturan o değil.
Yok işte hoca boşuna milyon eurolar almıyor :A
Düzgün idman yaptıracak rakibe düzgün çalışacak futbolcularla iyi anlaşacak ve en önemlisi Fenerbahçedeyse birden çok taktiği olacak Bu adamın saydığım tüm özellikleri kötü o yüzden futbolcular gözüne öyle geliyor.
------

Bakın buraya yazıyorum. Erol Bulut Fenerbahçe'yi şampiyon yaparsa direkt forma alıp arkasına Erol Bulut yazdırmazsam şerefsizim hatırlatırsınız.
Futboldan az çok anlayan bir kişi bu işin olmayacağı bilir. Tudor-Fatih Terim, Prandelli-Hamza gibi değişiklik şart.
Ah be o zaman almadılar riski şimdi gitti sezon.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Bilemiyorum işte... Herşeyi Erola yüklemek..
Bu arada Erol Fun değilim ama nasıl geçen hafta "Altay" maçı kazandırdıysa, maç kazandırabilecek yetenekte adamlar var bu takımda...
Başlarındaki çoban doğru otlağı göstermiyorsa, doğru otlağı bulabilirler...

Aman bilemedim... Herşeyin hayırlısı olsun.

Ama Mesutu beğendim.
Siz? @HeisenBerg @xdragxx

Bu arada Erol Fun değilim ama nasıl geçen hafta "Altay" maçı kazandırdıysa, maç kazandırabilecek yetenekte adamlar var bu takımda...

Ama Mesutu beğendim.
İyiydi de 2-3 maça o da kayıp olur bu sistemsizlikle

Ama Mesutu beğendim.
Mesut iyiydi abi ama Mesut bile birkaç haftaya kötü gözükmeye başlar demedi deme. Takımdaki oyuncular geriliyor çünkü birkaç istisna hariç.

@xdragxx senin yorumu okumadan yazmıştım bu arada. :A

İşteee :A O Alanya maçından sonra ne dedi Erol Bulut? Hakemlik bir şey yoktu dedi. Bjk'lı Mustafa Pektemek bile evet elime çarptı dediği halde. Ben bu Erol'a o maç kuruldum. Zaten aralık ocak gibi Erol'la görüştü Emre falan onun duyumunu da aldım :A Ondan ısınamadım işte resmen sabote edildi geçen sene.
Ben bunu sayende öğrendim.Yorumların Kaya gibi sert okurken kendimi " seyrediyorum sandım.Sayın Ceviz Kabuğu... :A

Neresi en iyi seçecek Avcı ya :A Ersun bu kulüp için her zaman en iyi seçenektir o sevimsiz adam Fener'le olmaz. Beşiktaş gibi tazminat öderdin 3 yıl herkes Ersun gibi 1.5 yıla ok demez. Bak dünkü çocuk Erol bile 3 yıl kontrat aldı :A
Ersun bu kadroya rahat liderdi şu an. Belki de ikinci nisanı yapardı. Avcı diyip durmayın Allah aşkına. :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam