HeisenBerg
Favori Üye
10Ne zaman bu soruyla gelsem hep aynı mazeretle karşıma geliyorsun.Kimliğini öğrenmeyeyim istiyorsun. Ttnet kaç mbit ?
Sıkıntı yükleme hızında mı?10
Upload da 0.5 yani kısa bi videoyu indirmem bile en iyi ihtimal 1 saat
Yensen bile kötü oyunla yenersin. Trabzon'dan zaten çıkamazsın. Biz şampiyonluğu Başakşehir maçında verdik. O maçta boşuna Başakşehir kazansın istemedim. Kazansaydı hoca değişimi %100 olacaktı.Karagümrük'ü de yenemeyiz. Haftaya havlu atmış oluruz lige.
O kadar da değil. Bugün GS iyi oynamadı, eksiklerimiz vardı ve kaybettik. Haftaya Pelkas ve Gustavo'nun durumuna göre bol gollü bir galibiyet bekliyorumKaragümrük'ü de yenemeyiz. Haftaya havlu atmış oluruz lige.
Küçük takımlar aldıkları galibiyetlerle övünürmüş. Bu zor dönemlerinde bir haftalığına liderliği verdik bırakalım sevinsinlerArkadaşlar bazı Gs'li arkadaşlar biz tek büyüğüz en büyük biziz edebiyatı yapıyorlardı dimi? Maşallah öyle büyük takımlar ki sözde denk olmadıkları Fener'i yendiler diye bir bayram yapmadıkları kaldı.
Heee diyecekler derbi derbidir o iş öyle değil işte onu ben diyebilirim. Ben çünkü hiçbir zaman sizi rakip olarak görmüyoruz edebiyatı yapmıyorum. İşte sonra böyle Fener'i yenince şampiyon olmuş gibi sevinirsiniz büyük konuşmayacaksınız.
Ben senin gibi düşünmüyorum. Keşke avatarındaki herife güvenim olsa ama güvenim sıfır. Ekim ayından beri bu hocayla olmaz diyorum. Hocaya güvensem iddialı konuşurum ama bu adamla biz şampiyon olamayız.Küçük takımlar aldıkları galibiyetlerle övünürmüş. Bu zor dönemlerinde bir haftalığına liderliği verdik bırakalım sevinsinler
İkisi de yok o maçta. Gustavo uzun süre yok zaten. Bu sezon çok büyük ihtimalle bitti bizim için boşa ümitlenme bence sen de.O kadar da değil. Bugün GS iyi oynamadı, eksiklerimiz vardı ve kaybettik. Haftaya Pelkas ve Gustavo'nun durumuna göre bol gollü bir galibiyet bekliyorum
Bırakın şu geyiği Emre Ali Koç gibi. Gs'yi en son ne zaman yendin?Her sene yendik yendik de ne oldu Galatasaray'ı? En sonunda hep onlar şampiyon oldu. Bu sene o sene merak etmeyin.
Erol Bulut'a güveniyorum. Bu maçta yaptığı tek hata MHY'yi oynatmaktı, onun dışında ilk yarı ve maç sonundaki oyun da güven verdi. Enseyi karartmayalım daha ligi yeni yarıladıkBen senin gibi düşünmüyorum. Keşke avatarındaki herife güvenim olsa ama güvenim sıfır. Ekim ayından beri bu hocayla olmaz diyorum. Hocaya güvensem iddialı konuşurum ama bu adamla biz şampiyon olamayız.
Ne yapıp edip Gustavo'yu haftaya yetiştirirler panik yokİkisi de yok o maçta. Gustavo uzun süre yok zaten. Bu sezon çok büyük ihtimalle bitti bizim için boşa ümitlenme bence sen de.
Sabır 23 hafta oynadığın iyi 5 maç yok ne güvenmesi? İyi falan oynamadın Gs müsade ettiErol Bulut'a güveniyorum. Bu maçta yaptığı tek hata MHY'yi oynatmaktı, onun dışında ilk yarı ve maç sonundaki oyun da güven verdi. Enseyi karartmayalım daha ligi yeni yarıladık
Gs mi iyi oynadı Tamam iyi oynamadık ama şu yorumu okuyan biri Gs tek kale oynadı sanar Neyse haftaya Karagümrük maçından sonra tekrar değerlendirme yaparızSabır 23 hafta oynadığın iyi 5 maç yok ne güvenmesi? İyi falan oynamadın Gs müsade etti
Formalar gibi maç da aynı şekilde olur inşallah.
------
En azından dört yemedik Fatih terim ilk maçında 4-0 yenildi Fenerbahçe’ye Galatasaray’da ilk teknik direktör olarak çıktığı maçta o da Ali samiyendeydi bu normal ilk maçında yenilirBırakın şu geyiği Emre Ali Koç gibi. Gs'yi en son ne zaman yendin?