Çok merak ettim şimdi ya. Hemen izlemeliyim.Ben de nasılsa 6 bölüm diye benimkiler başlamadan önce araya sıkıştırayım dedim ama şu öğrendiğim şey hoş olmadı.
Çok merak ettim şimdi ya. Hemen izlemeliyim.Ben de nasılsa 6 bölüm diye benimkiler başlamadan önce araya sıkıştırayım dedim ama şu öğrendiğim şey hoş olmadı.
Hiçbir fikrim yok.Kazara final bölümüyle ilgili spoiler aldım ve yıkıldım. Siz ne zaman başlayacaksınız. @Özgür @mesmeso61
Daha dün hevesim yok demiştin kesin ikizler burcusun sen.4x1
Diziyi hayvan gibi özlemişim. Her bir karakteri ayrı ayrı özlemişim ama Mathias ve Noemie'yi daha çok özlemişim.
Charlotte Gainsbourg çok sevdiğim bir isimdir. Buradaki hikayesi de çok güzeldi. Andrea ile verdiği çaba çok iyi yazılmış. Hikayesinin sonu da komik bitti.
Gabriel'in o uyuz kıvırcığı bırakıp kendine daha güzel bir sevgili bulmasına çok sevindim. Umarım ona odaklanmış bir bölüm görürüz.
Andrea sonunda istediğini elde edip şirketi yönetmeye başlamış. Bakalım hem işi hem de evi bir arada götürmeyi ne zaman bırakacak.
Mathias ve Noemie'nin birlikteliğinin bozulmamasına o kadar sevindim ki anlatamam. Mathias abim konulmasının intikamını çok pis alacak.
8/10
Nasıl anladın ?Kararsızlığından mı?Daha dün hevesim yok demiştin kesin ikizler burcusun sen.
Dengesizliğinden.Nasıl anladın ?Kararsızlığından mı?
Laptop bozuk evde canım sıkılıyordu. Televizyondan Netflix'e girdim baktım dizi bana bakıyor başlayayım dedim.Daha dün hevesim yok demiştin kesin ikizler burcusun sen.
İyi yapmışsın konuşacak biri arıyordum ben de. Zaten bizde de bu bölümlere girilmeye başlandı ikisini birlikte izlemek ilginç bir deneyim olacak.Laptop bozuk evde canım sıkılıyordu. Televizyondan Netflix'e girdim baktım dizi bana bakıyor başlayayım dedim.
Kova burcuyum bu arada.