Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Dizinin her bölümü bana ayrı duygular yaşatıyor. Her bir karakter bende ayrı duygular yaşatıyor. Bir tek Ali hariç. Ona ilk günden beri sinir oluyorum. Sağlam bir dayak yese her şey düzelecek.

Asya'ya hem üzülüyor hemde saygı duyuyorum. Oğlu için çabalaması çok iyi ama bu çocuğa fazla bunlar. Bir kere şamarlasa onu herkes rahatlayacak. Yeni bölümde Ali onu aradığında gidip alırsa da büyük hata yapmış olur.

Ben Deren'e üzülüyorum ya. Kız aşık olduğu adam tarafından kandırılıyor. Zeki de kız. Sonda yaptığı oyunu herkes yapamaz. Tam anasının kızı. Umarım sonu güzel olur.

Volkan Arslan... Sana sevgim nefretimden daha fazla. Herkesi idare etme çaban bende hayranlık yaratıyor. Dizinin sonunda istediklerini elde edeceğine inanıyorum.

Mert diziden neden çıktı hâlâ anlamış değilim. Boşansalar bile hikayesi çok rahat devam edebilirdi. Dizi adına saçma bir kayıp.

@EmreCan @slhttnmtl @Alos

Çok iyi. :F
Demir bile 17 yaşındaymış dizide 13 göstermeleri rezalet :A en azından Ali'den daha iyi rolu var
Çüş. 17 yaşındaki çocukla 13 yaşındaki çocuğun aynı sınıfa gitmesi de ayrı bir şaşırtıcı. 😱
------

Onon sono korbon olson diye gitmezse ben neyim. :A

17 miymiş valla 13 yaşındaki çocuğa iyi uyum sağlamış bence :D
------

İkizin olduğu için dimi :A
Evet :A :F
------

Aklıma yolda gelirken şey geldi Sadakatsiz deki Volkan rolünü deli Vedat oynasaydı iyi olmaz mıydı Ali'nin ağızını burnunu dağıtırdı :F :F ve daha iyi çıldırırdı :A