He onu sevmedim ztn şdlwndkdnwj çok ağlakNaptı be? Of anam uykum gelince aklımdan her şey silindi.
Bölümü beğendiğin için ilginç attım. Ali faktörü de olunca sıkmıştır diye düşündüm.![]()
He onu sevmedim ztn şdlwndkdnwj çok ağlakNaptı be? Of anam uykum gelince aklımdan her şey silindi.
Bölümü beğendiğin için ilginç attım. Ali faktörü de olunca sıkmıştır diye düşündüm.![]()
Aman salak bide. Düzgün davranmıyo.He onu sevmedim ztn şdlwndkdnwj çok ağlak
Demir bile 17 yaşındaymış dizide 13 göstermeleri rezalet @EmreCan @slhttnmtl @Alos
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
17 mi yok artık? 😱Demir bile 17 yaşındaymış dizide 13 göstermeleri rezalet en azından Ali'den daha iyi rolu var
Evet 17 Ali'den daha çok seviyom onu17 mi yok artık? 😱
Evet, daha sempatik geliyor.Evet 17 Ali'den daha çok seviyom onu![]()
Ben deEvet 17 Ali'den daha çok seviyom onu![]()
Çok iyi.@EmreCan @slhttnmtl @Alos
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Çüş. 17 yaşındaki çocukla 13 yaşındaki çocuğun aynı sınıfa gitmesi de ayrı bir şaşırtıcı. 😱Demir bile 17 yaşındaymış dizide 13 göstermeleri rezalet en azından Ali'den daha iyi rolu var
Onon sono korbon olson diye gitmezse ben neyim.
Derin iyi yaptı haketti özüne hainlik yapmak nedir yaÇok iyi.
Çüş. 17 yaşındaki çocukla 13 yaşındaki çocuğun aynı sınıfa gitmesi de ayrı bir şaşırtıcı. 😱
------
Onon sono korbon olson diye gitmezse ben neyim.![]()
Aynen ama yine onun içi kötü. Kendini göstermeye çalıştı beceremeyip eline yüzüne bulaştırdı salak.Derin iyi yaptı haketti özüne hainlik yapmak nedir ya![]()
Demir bile 17 yaşındaymış dizide 13 göstermeleri rezalet en azından Ali'den daha iyi rolu var
Ben de![]()
Anlamadım cümlenden bişi mdkwnfklsjfAynen ama yine onun içi kötü. Kendini göstermeye çalıştı beceremeyip eline yüzüne bulaştırdı salak.![]()
Onun içi kötü sadece kendini göstermek ve Ali'nin Asya'ya gitmemesi için iyilik yapıyor.Anlamadım cümlenden bişi mdkwnfklsjf
Heee biliyom Ali'ye bağırarak iyi yaptı demiştim bendeOnun içi kötü sadece kendini göstermek ve Ali'nin Asya'ya gitmemesi için iyilik yapıyor.![]()
Hee. Ben de hak etti deyince tam ne dediğini anlamamıştım.Heee biliyom Ali'ye bağırarak iyi yaptı demiştim bende![]()
Evet17 miymiş valla 13 yaşındaki çocuğa iyi uyum sağlamış bence
------
İkizin olduğu için dimi![]()
Hakket valla. Bi güzel rahatlardık bizde.Evet![]()
------
Aklıma yolda gelirken şey geldi Sadakatsiz deki Volkan rolünü deli Vedat oynasaydı iyi olmaz mıydı Ali'nin ağızını burnunu dağıtırdı![]()
ve daha iyi çıldırırdı
![]()