Bilmiyoruz nenemOlay yerimi ay ne olmuş birimi ölmüş yoksam
Bilmiyoruz nenemOlay yerimi ay ne olmuş birimi ölmüş yoksam
Kafam allak bullak oldu resmen.Ne oldu ya benim tek anladığım Derin, Volkan beni öldürmek istiyor diyordu o.![]()
Hakket anam. Yasak Elma'nın aile ağacı bunun yanında 1+1 kalır.Kafam allak bullak oldu resmen.Yasak Elma'nın aile ağacı videosundan daha beter.
![]()
Sanırım Volkan, Derin'e bir şey yapmış olabilir de öldürecek kadar da bir şey yapmaz ya.Olay yerimi ay ne olmuş birimi ölmüş yoksam
Yasak Elma'm ın aile ağacı daha kolaydıKafam allak bullak oldu resmen.Yasak Elma'nın aile ağacı videosundan daha beter.
![]()
Şizofren Volkan'dan ben her şeyi beklerim.Sanırım Volkan, Derin'e bir şey yapmış olabilir de öldürecek kadar da bir şey yapmaz ya.
Aslında doğru da bilemedim bak şimdi.Şizofren Volkan'dan ben her şeyi beklerim.![]()
Ben de beklerimŞizofren Volkan'dan ben her şeyi beklerim.![]()
Geçen sezona kadar öldürme tekniğimiz zehirlemekti. (Bkz. Şahika - Nadir) Ama bu sezon tokatla yere yapıştırmak.Derin'i öldürürse de lütfen Ferda ile iş birliği yapsın, tokatla öldürsünler.![]()
Aynen yaDerin'i öldürürse de lütfen Ferda ile iş birliği yapsın, tokatla öldürsünler.![]()
EvetGeçen sezona kadar öldürme tekniğimiz zehirlemekti. (Bkz. Şahika - Nadir) Ama bu sezon tokatla yere yapıştırmak.![]()
Aynen, öbür sezon ne çıkacak acaba?Geçen sezona kadar öldürme tekniğimiz zehirlemekti. (Bkz. Şahika - Nadir) Ama bu sezon tokatla yere yapıştırmak.![]()
KEŞKEEE.Aynen yaamel defterini kapatsın Ferda
------
Evet![]()
Şuan inandım demireAynen, öbür sezon ne çıkacak acaba?
------
KEŞKEEE.
------
Bak bak inandım şimdi, kesin Demir Ali'den özür dilemek istiyordur.
------
Bu Volkan cidden çok boş, sadece insanı sinir ediyor.
Nasıl, nasıl olur böyle bir şey. Daha Asya'yla birlikte olacaklar bol bol AsTur shiplicez.Turgay'ı ilk başlarda seviyordum ama sonradan soğudum.Yeni bir erkek oyuncu gelsin Medyapım pls.
![]()
Bende.Şuan inandım demire
------
Kes be hıyar turşusu Volkan![]()
Asya tek tabanca daha iyi.Nasıl, nasıl olur böyle bir şey. Daha Asya'yla birlikte olacaklar bol bol AsTur shiplicez.![]()
İlk cümlen bellki doğru olabilir de ikinci cümlede moodum: 😱 😱 😱Asya tek tabanca daha iyi.Mert ile shirplemiştim bir ara ama Turgay yanında iyi durmaz gibi.
![]()
Acaba gelecek sezon nasıl olucakGeçen sezona kadar öldürme tekniğimiz zehirlemekti. (Bkz. Şahika - Nadir) Ama bu sezon tokatla yere yapıştırmak.![]()
SağolNasıl, nasıl olur böyle bir şey. Daha Asya'yla birlikte olacaklar bol bol AsTur shiplicez.
------
Bende.
2. cümle acayip iyi.![]()