Allah seni ne yapmasın emi çocum ders zamanı dizi izlenir mi ders dinlesene
Allah seni ne yapmasın emi çocum ders zamanı dizi izlenir mi ders dinlesene
Ben de fazla beğenmedim. Ali’nin etrafında gelişen boş bir bölümdü.Son bölümün yarısını izleyip kapattım, ilk 45 dakikası sıkıcı ve boş geçti.@dreamy
İlk firesinin verdi umarım toparlar diyeceğim de Mert de yok artık. Bundan sonra saçmalamadan ilerlemesi temellimiz.Ben de fazla beğenmedim. Ali’nin etrafında gelişen boş bir bölümdü.![]()
Mert'in daha önce çıkması gerekiyordu, biraz geç oldu.İlk firesinin verdi umarım toparlar diyeceğim de Mert de yok artık. Bundan sonra saçmalamadan ilerlemesi temellimiz.![]()
Fragmanı izledin mi? Yine Ali üstünden dönecek her şey... Of.Mert'in daha önce çıkması gerekiyordu, biraz geç oldu.![]()
Yok yok ekran başındayım da ne oldu ya?20 gün sonra, ne alaka? Neler oluyor öyle... @slhttnmtl @Alos izleyen yok mu?
Aynen ne alaka20 gün sonra, ne alaka? Neler oluyor öyle... @slhttnmtl @Alos izleyen yok mu?
20 gün sonra, ne alaka? Neler oluyor öyle... @slhttnmtl @Alos izleyen yok mu?
Derin'in günlüğünden olan Asya'ya kalacak gibi...Yok yok ekran başındayım da ne oldu ya?
Evet abla.20 gün sonramı diye başladı dizi hadi ya
Şu anda hiçbir şey anlamıyorum da boşver, zamanla taşlar yerine oturur.Derin'in günlüğünden olan Asya'ya kalacak gibi...
------
Evet abla.
Evet nenem olay yeri inceleme falan vardı20 gün sonramı diye başladı dizi hadi ya
Derin'in günlüğünden olan Asya'ya kalacak gibi...
------
Evet abla.
Tekrar günümüze döndüler galiba.Şu anda hiçbir şey anlamıyorum da boşver, zamanla taşlar yerine oturur.![]()
Ben de anlamıyorumŞu anda hiçbir şey anlamıyorum da boşver, zamanla taşlar yerine oturur.![]()
Evet nenem olay yeri inceleme falan vardı
Evet abla, polis öyle bir şey buldu evde. Volkan ile Asya hakkında yazılar vardı.Derinin günlüğümü
Evet bugün yazdıTekrar günümüze döndüler galiba.![]()
Ne oldu ya benim tek anladığım Derin, Volkan beni öldürmek istiyor diyordu o.Tekrar günümüze döndüler galiba.![]()