Emre Ozansoy
Moderatör
Bende sahneyi gerçek sandım.23. BÖLÜM 2. ÖN İZLEME
Sabah kapağı görünce "ne oluyoruz" dedim.Bende sahneyi gerçek sandım.![]()
Aynen. Dirildi sandım.Sabah kapağı görünce "ne oluyoruz" dedim.Girince anladım.
Ama güzel bir hikaye bence.
Aynen.
Aynen ben de öyleydimSabah kapağı görünce "ne oluyoruz" dedim.Girince anladım.
Ama güzel bir hikaye bence.
Ben de öyle sandımAynen. Dirildi sandım.Bence de.
![]()
Gelir tabi canım hazır dizide bir şeyler yoluna girmeye başlamışken yine devam ederler orijinalden almaya.Aynen.Tüm orijinal hikayeler bitmek üzere bakalım 4. sezondan bir şeyler gelecek mi sonraki haftalarda.
![]()
4. sezondaki hikayeler öyle aman aman değildi almasa da pek fark etmez açıkçası.Gelir tabi canım hazır dizide bir şeyler yoluna girmeye başlamışken yine devam ederler orijinalden almaya.![]()
Başlamadım daha böyle dedikçe beklenti düşüyor.4. sezondaki hikayeler öyle aman aman değildi almasa da pek fark etmez açıkçası.![]()
Yok bu sefer benimle hemfikir olan yorumlar da var.Başlamadım daha böyle dedikçe beklenti düşüyor.Gerçi sen uyarlamalarda orijinal işleri sevmiyorsun soğuk geliyor diye belki de ondan sana öyle gelmiştir.
Sonuç olarak sana göre Menajerimi Ara > Call My Agent
![]()
Hadi ya.Yok bu sefer benimle hemfikir olan yorumlar da var.Önceki sezonlarla kıyasladığım için öyle diyorum yoksa kendi başına kötü değildi zaten.
![]()
Ah şu önyargıların..Hadi ya.Beklentim düştü o zaman kötü yorumlar varsa. Ben sadece sen öyle düşünüyorsun diye düşündüm.
![]()
Kaçamadı işte. Tam kaçıyordu adam tuttu.Dicle sen salak mısın kızım bahçeli evdesin çık camdan kaç
------
Dicle korkudan altına s*ç*I![]()
O yalandı oradaKaçamadı işte. Tam kaçıyordu adam tuttu.
Nasıl yalandı?O yalandı orada
Oyalandı yalandı değilNasıl yalandı?
------
Muhteşem sahneler loading...![]()