Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Ya yine koymuşsun :A
Ben kaldırıyorum totem olsun diye. Ayrıca biz camia olarak 28 şampiyonluk diyoruz bugün de tekrarladık bunu. 3 yıldız koya koya kaldık 3.yıldızda izin ver de kaldıralım şu yıldızları?
Tamam ya kaldırdım :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
%100 olmadan konuşmamak lazım :A Galatasaray son anda çıldırır +1 verirse ibre tersine döner :A
Tamam da veremiyorlar işte. :D Biz verebiliyoruz onlar veremiyorlar. Bizim +12 euro var yok onların en fazla 7.5'a çıkabildiler işte. :D Gerçi 7.5'a nasıl çıkabiliyorlar onu da anlamadım. :A

• Güldürdün
Tamam da veremiyorlar işte. :D Biz verebiliyoruz onlar veremiyorlar. Bizim +12 euro var yok onların en fazla 7.5'a çıkabildiler işte. :D Gerçi 7.5'a nasıl çıkabiliyorlar onu da anlamadım. :A
@Tolstoyevski sahi nasıl çıktınız sezon sonu mu ödeyecektiniz?

Fenerbahçe nasıl o kadar verebiliyor diye sosyal medyada GSliler yaygara koparıyor kendileri nasıl veriyor valla bir gram anlamadım. :A Bizim Muriqi paramız var oradan ödüyoruz da onlar da öyle bir şey yok.

• Güldürdün
Haziran'dan sonra ödenirdi, ki FB'nin de canlı para vereceğini sanmıyorum bu ortamda. :A

Başakşehir yönetimi FB'nin almasını istiyor, Emre de zaten Başakşehir yönetim kuruluyla toplantıdaymış şu an. Ancak şu çok net ki İrfan Can Kahveci de Galatasaray'ı istiyor, eğer benim için fark etmez FB de olur deseydi transfer çoktan bitmişti günler öncesinden. Tabi nihayetinde mecburen profesyonel davranmak zorunda kalacak ama şu saatten sonra FB'ye gitse bile bu transferde gönlünün GS'den yana olması mühim bir detay olarak geride kalabilir önümüzdeki aylardaki performansına baktığımızda gün geldiğinde...

Haziran'dan sonra ödenirdi, ki FB'nin de canlı para vereceğini sanmıyorum bu ortamda. :A

Başakşehir yönetimi FB'nin almasını istiyor, Emre de zaten Başakşehir yönetim kuruluyla toplantıdaymış şu an. Ancak şu çok net ki İrfan Can Kahveci de Galatasaray'ı istiyor, eğer benim için fark etmez FB de olur deseydi transfer çoktan bitmişti günler öncesinden. Tabi nihayetinde mecburen profesyonel davranmak zorunda kalacak ama şu saatten sonra FB'ye gitse bile bu transferde gönlünün GS'den yana olması mühim bir detay olarak geride kalabilir önümüzdeki aylardaki performansına baktığımızda gün geldiğinde...
Dün maçı İrfan'la yan yana izleyen Yalçın Ayhan abi benim için fark etmez kulüp için hangisi uygunsa o olur demiş yalnız ölürüm de Gs'ye giderimlik bir olay yok :A
Zaten doğuştan Fenerli birinin de ölürüm de Gs'ye giderim demesi absürt olur. Bu saatten sonra Gs yapsa bile dik duruşu sayesinde, Gsliliği sayesinde falan olmayacak.