Kırmızı Oda'da Sürpriz Ayrılık | TV8

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
24,015
Puanı
1,060
23263ee7-4b82-4ea7-99ae-db795bc29b2-w66r_cover.jpg

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral'ın paylaştığı dizide Doktor Ayşe karakterini canlandıran Meriç Aral rol gereği Ankara'ya giderek diziden ayrıldı.

Kırmızı Oda, yeni bölümleriyle her Cuma TV8'de!

Ciddi ciddi ayrıldı mı ya, ben hikayesini anlattıktan sonra bir şekilde Kırmızı Oda'da kalmaya ikna edilir diye düşünüyordum. Üzüldüm Meriç Aral'ın ayrılmasına, sevdiğim bir oyuncudur. :(

• Beğendim
Reactions: Angelica
Valla 17,18 Bölümden sonra beğenmedim diziyi bu bölüm şans vereyim dedim Erkan Petekkaya ve rezalet şivesi içine etmiş :F
Ben Akrep geldiğinden beri izleyemiyordum da bu bölüm bakıyorum Kumru kısmı çok iyiydi, Boncuk'un geldiği yeri izleyemedim. Erkan Petekkaya'da çok az vardı zaten. :X

Çok sevdiğim bir oyuncudur, son iki yanlış proje seçiminden sonra sağlam ve kaliteli bir dizide izlemek isterim. Dijitale yönelirse tadından yenmez. :)

Dizide genel olarak 5 dakika falan görünüyordu ama ne olursa olsun Ayşe de dizinin bir rengiydi o yüzden gidişine üzüldüm. Ben bir de Doktor Hanım ikna eder diye düşünmüştüm ama kalsa bile eski haliyle devam edecekti belki herkes için en hayırlısı olmuştur. Yolu açık olsun. :(

Screenshot_20210129_233254.jpg

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Dizide genel olarak 5 dakika falan görünüyordu (böyle anlamlı bir dizide az, veya çok görünmek sorun olmamalı ama kendisi biraz sorun etmiş anlaşılan) ama ne olursa olsun Ayşe de dizinin bir rengiydi o yüzden gidişine üzüldüm. Ben bir de Doktor Hanım ikna eder diye düşünmüştüm ama kalsa bile eski haliyle devam edecekti belki herkes için en hayırlısı olmuştur. Yolu açık olsun. :(

Ekli dosyayı görüntüle 98474
Birincisi dizi o kadar da anlamlı değil, ikincisi anlamlı olsa bile sorun etmesinden daha doğal bir şey olamaz. :A Ne yani dizi anlamlı olduğu için tamam ben gözükmesem de olur mu desin, ilginç bir beklenti. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan