NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Şahika’nın da zehirlendiğini görmek varmış hayatta. :F Hem de şalgam suyuyla. :F

İzlediğim diziye etiketlenmemem de ilginç. :A @Emre Ozansoy

Büyük ihtimalle ya bu sahne hayal/rüya, yada Mahmut ile Şahika iş birliği yapıyor. (Geçen bölüm Mahmut'un aklını karıştırmıştılar)

Bu arada ikinci fragman entrika olmayacaksa hiç vermesinler, bu yeterli. İyi tanıtım yapıldığı sürece bölüm harika gider. :Z
------

Rüya olabilir @Özgür
Hasan Ali entrikacı ama katil biri gibi gelmedi bana.
Adamını vurma gibi bir durum olabilir :A
Son bölümü izledin mi bilmiyorum ama, Ender ve Şahika, Hasanağli'nin adamı Mahmut'un aklını karıştırdılar. İş biriği yapıyorda olabilirer.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Büyük ihtimalle ya bu sahne hayal/rüya, yada Mahmut ile Şahika iş birliği yapıyor. (Geçen bölüm Mahmut'un aklını karıştırmıştılar)

Bu arada ikinci fragman entrika olmayacaksa hiç vermesinler, bu yeterli. İyi tanıtım yapıldığı sürece bölüm harika gider. :Z
------

Son bölümü izledin mi bilmiyorum ama, Ender ve Şahika, Hasanağli'nin adamı Mahmut'un aklını karıştırdılar. İş biriği yapıyorda olabilirer.
Yok izlemedim, dün @slhttnmtl 'de spoi verdi. Bu bilgi ilede izlemiş kadar oldum :A :A en kısa zamanda bakarım
------

Üzücü atmama gerek yok @Emre Ozansoy söz konusu bu dizi olunca spoi yemek rahatsız etmiyor :A biz Halit'ın yılın nikahı spoi olayını yedik bir şey olmadı :A

Yok izlemedim, dün @slhttnmtl 'de spoi verdi. Bu bilgi ilede izlemiş kadar oldum :A :A en kısa zamanda bakarım
------

Üzücü atmama gerek yok @Emre Ozansoy söz konusu bu dizi olunca spoi yemek rahatsız etmiyor :A biz Halit'ın yılın nikahı spoi olayını yedik bir şey olmadı :A
Spoiler almayı seviyorum, ama vermeyi pek sevmiyorum ya. :( Ondan dolayı oldu o. :A

Aynen o sahnenin senaryosu düşünce heyecanı kalmamıştı pek. :F

• Güldürdün
Dün izledim bölümü. Güzel ve keyifliydi. Hasan Ali'yi nezaman alt edecekler merak ediyorum. Uzamaya başladı bu durum ama fakirlik Ender ve Şahika'ya yaramış :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Dün izledim bölümü. Güzel ve keyifliydi. Hasan Ali'yi nezaman alt edecekler merak ediyorum. Uzamaya başladı bu durum ama fakirlik Ender ve Şahika'ya yaramış :A
Nasıl olucak bilmiyorum ama Şahika'nın sahte ölümüyle alt edicekler muhtemelen. Bir şeyler planlamışlardır. :A

• Güldürdün
Şahika'nın sahte ölümü anca Ender'in işine yarar :A Şahika'nın sağ olduğunu gören Hasan Ali hisse vermez. Artık tahmin gücümü de zorluyor bu dizi. Bekleyip göreceğiz :A
Onu ben de düşündüm. Bu plan sonucunda Ender tehditle hisselerini alır ama Şahika da direkt Ender'e güvenip böyle bir plan yapıcak biri değil. Bakalım izleyip görücez. :A

• Güldürdün