cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,656
- Puanı
- 1,060
çok heyecanlı. ab daha da artar inşallah.YENİ BÖLÜM TANITIMI!
İzleyemedim bu bölümü annem en sonunda “kaç haftadır Kırmızı Oda’yı tekrardan izliyoruz bu hafta Kırmızı Oda’yı izleyelim” dedi.Bu dizi ne alemde @Özgür ? Medcezir'i andırıyor mu daha?
Oyuncular iyide, fragmanlarda Hafsanur sırıtıyor. Beğenmedim Başka biri olsaydı daha iyi olurduİzleyemedim bu bölümü annem en sonunda “kaç haftadır Kırmızı Oda’yı tekrardan izliyoruz bu hafta Kırmızı Oda’yı izleyelim” dedi.
Ama andırma olayı kalmadı pek. Yani gençlerin kısmı Yaman-Mira-Orkun kısmını andırıyor hala ama o da olur diyelim.
Başta ben de sırıtıyor diye düşünmüştüm ama yakıştı diziye ya ısındı yavaştan. Hala bir iki yerde bazen çok yapay geliyor ama bayağı bir gelişim var. Alperen, Ali Atay ve Funda ile uyumları da iyi.Oyuncular iyide, fragmanlarda Hafsanur sırıtıyor. Beğenmedim Başka biri olsaydı daha iyi olurdu
Valideye saygılar hürmetler.İzleyemedim bu bölümü annem en sonunda “kaç haftadır Kırmızı Oda’yı tekrardan izliyoruz bu hafta Kırmızı Oda’yı izleyelim” dedi.
Ama andırma olayı kalmadı pek. Yani gençlerin kısmı Yaman-Mira-Orkun kısmını andırıyor hala ama o da olur diyelim.
Çıkma her yerden be.ssValideye saygılar hürmetler.
Ergen dizisini ne yapsın kaç yaşındaki kadın. Doğru yolda ilerliyor azıcık örnek al onu.Çıkma her yerden be.ss
Annem klasik 45 yaş üstü izleyici olma yolunda ilerliyor zaten sinirliyim.ss Tutturmuş Kırmızı Oda diye. Trajediden beslenmeyi ne kadar seviyorsunuz be.
Nesi ergen be çok güzel aksiyonu da var.Ergen dizisini ne yapsın kaç yaşındaki kadın. Doğru yolda ilerliyor azıcık örnek al onu.
Evet istisnasız her bölüm Ali Atay ve Alperen Duymaz birbirine tokat, yumruk falan atıyor ne aksiyon ama.Nesi ergen be çok güzel aksiyonu da var.
Etiketlesek baktığı yok ama böyle mesajlarda fırlıyor her yerden demek ki işine gelince yorum yazıyor 😡Çıkma her yerden be.ss
Annem klasik 45 yaş üstü izleyici olma yolunda ilerliyor zaten sinirliyim.ss Tutturmuş Kırmızı Oda diye. Trajediden beslenmeyi ne kadar seviyorsunuz be.
Doğru valla etiketlediğim çoğu şeye dönmüyor. Ama lüzumsuzluğu tutup her yerden çıkıyor.Etiketlesek baktığı yok ama böyle mesajlarda fırlıyor her yerden demek ki işine gelince yorum yazıyor 😡
Ya saçmalama izlemeden yine totondan uydurmaya başladın.Evet istisnasız her bölüm Ali Atay ve Alperen Duymaz birbirine tokat, yumruk falan atıyor ne aksiyon ama.
İzlememe gerek yok ki fragmanlardan, sosyal medyadaki kesitlerden görülüyor hep.Doğru valla etiketlediğim çoğu şeye dönmüyor. Ama lüzumsuzluğu tutup her yerden çıkıyor.
------
Ya saçmalama izlemeden yine totondan uydurmaya başladın.
Yanlış görmüşsün.İzlememe gerek yok ki fragmanlardan, sosyal medyadaki kesitlerden görülüyor hep.