Gördüm hatta paylaşacaktım. Yetenekli Ahsen.
Gördüm hatta paylaşacaktım. Yetenekli Ahsen.
Enfes üçlü, harika olmuş bu.Akıyor bugün maşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 98093
@Aserat @Dosi @mesmeso61 @hayret bi şey @Yiğitt @Alos
Benimki ismiyle alakasız diziye Dicle diyor, senin annen yine iyiymişAnnem bu diziye "Menajerim Sensin" diyor, çok gülüyorum.
Bayağı benimsemiş demek ki.Benimki ismiyle alakasız diziye Dicle diyor, senin annen yine iyiymiş
Profilime de yakıştı üçlü sanki?Akıyor bugün maşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 98093
@Aserat @Dosi @mesmeso61 @hayret bi şey @Yiğitt @Alos
Dicle birde Antalya'lı ya ondan iyice benimsediBayağı benimsemiş demek ki.
Çok yakışmış canım. Bayılıyorum bu ekibe.Profilime de yakıştı üçlü sanki?
Senin profil de çok tatlı tabi...Çok yakışmış canım. Bayılıyorum bu ekibe.
Sizin oralara kar da yağmıyordur yazık.Dicle birde Antalya'lı ya ondan iyice benimsedi
Bizde kar yok Ama yağmur ve fırtına konusunda Antalya'nın üzerine yokSizin oralara kar da yağmıyordur yazık.
Sağol canım ama artık tatlılığı yok o bıyıkla sert abi oldu artık.Senin profil de çok tatlı tabi...
Evet Alanyalı bir arkadaşım var o da anlatıyordu hep.Bizde kar yok Ama yağmur ve fırtına konusunda Antalya'nın üzerine yok
Senariste yüzük konusu için laf attın ama alakasız bir şey çıktı gördün mü. Demek ki bölümü izlemeden bazı şeylere hemen yükselmemek lazımmış.Geçen dediğim şeyi bir kez daha göstermiş oldun canım sağol. Savunuculuk yapıyorsun diyordum ya. Hep diyorsun zaten olsun o kadar bilmem ne.
Aman 40 yılda bir şaşırttı alt tarafı savunma şu kadını bana.Senariste yüzük konusu için laf attın ama alakasız bir şey çıktı gördün mü. Demek ki bölümü izlemeden bazı şeylere hemen yükselmemek lazımmış.
Serkan da dedi ben öyle biri miyim diye. Ah ah bu kadının hakkını bazen fazla yiyorsunuz.Aman 40 yılda bir şaşırttı alt tarafı savunma şu kadını bana.
Bu ne. 😱 Görmemiş olayım.ss Resmen Ekin Atalar FC olmuşsun. 😡Serkan da dedi ben öyle biri miyim diye. Ah ah bu kadının hakkını bazen fazla yiyorsunuz.