ATV Akıncı - Dizi Yorumları

Şu öğretmen yazık, Akıncı'nın gözüne girmek için kırk takla atıyor :A motosiklet almış :A

• Güldürdün
Reactions: B4RON and Angelica
  • İlginç
Reactions: Dosi
Bu hafta Hekimoğlu'nda da vardı Ateş'e kafayı takan kızın babası. :A Nerede görsem Celal Bey diyorum çünkü en iyi karakteri o. :A
Ah evet ya onu da unuttum :F bu hafta full görüyorum :A Celal Bey daimi karakter diye ondan :A ben Maraşlı izlerken bu kimdi dedim ve dün tekrar izlerken kafaya dank etti :F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
  • Güldürdün
Küçük rol bile olsa işinin hakkını verince talep çok oluyor belli ki :X Menajerimi Ara'da kıl bir karakter olmasına rağmen güldürmeyi başarıyor :D
Bir çok oyuncuyu her kanalda her dizide hatta seyirci olarak gördüğümüz olmuştu ama bu bambaşka bir seviye olmuş :A aynı anda bir dizide sürekli bir rolde oynarken diğer dizilerde yakın zamanda hatta aynı hafta nerdeyse her gün belirmesini garipsedim :A
Menajerimi Ara dizisinde gerçekten çok iyi oynuyor ve baya iyi işlerde yer almış. Dijital de bile. Maraşlı'da konuk oyuncuydu ama kilit bir isim olmuş.
Yolu açık olsun Celal Bey'in :bhr:

• Harika
Reactions: hayret bi şey
Bir çok oyuncuyu her kanalda her dizide hatta seyirci olarak gördüğümüz olmuştu ama bu bambaşka bir seviye olmuş :A aynı anda bir dizide sürekli bir rolde oynarken diğer dizilerde yakın zamanda hatta aynı hafta nerdeyse her gün belirmesini garipsedim :A
Menajerimi Ara dizisinde gerçekten çok iyi oynuyor ve baya iyi işlerde yer almış. Dijital de bile. Maraşlı'da konuk oyuncuydu ama kilit bir isim olmuş.
Yolu açık olsun Celal Bey'in :bhr:
Aynen o benim için hep Celal Bey :A

• Güldürdün