Nice Yaşlara Aserat 🎊🎈🎁🎂

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,224
Puanı
1,060
Forumun sevilen ve yaklaşık son bir senedir tek Co Admini olan @Aserat bugün yeni yaşına girdi :Z

Kaliteli konuları ile, çalışkanlığı ve çok sevdiği dizileri göklere çıkarıp, sevmediklerinin ise başarısını pek çekememezliği ilede bilinen ama sinir bozucu hallerinin ender yakıştığını üyelerden biri olan @Aserat 'a yeni yaşında bol bol sağlık huzur, mutluluk ve başarı dileriz :bhr:

Başta ailenle, sonra da bizlerle nice güzel ve mutlu senelere....

ADMINLİĞİNİ İYİ YAPIYOR..DİZİ reytıng tahmın sayfalarında ayrımcılık yapmıyor...admınlığını adaletlı yapıyor..yöneticiiğini seviyorum..kendisini pek fazla muhabbetim yok ..düşüncelerim bunlar benım.:A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
Forumun sevilen ve yaklaşık son bir senedir tek Co Admini olan @Aserat bugün yeni yaşına girdi :Z

Kaliteli konuları ile, çalışkanlığı ve çok sevdiği dizileri göklere çıkarıp, sevmediklerinin ise başarısını pek çekememezliği ilede bilinen ama sinir bozucu hallerinin ender yakıştığını üyelerden biri olan @Aserat 'a yeni yaşında bol bol sağlık huzur, mutluluk ve başarı dileriz :bhr:

Başta ailenle, sonra da bizlerle nice güzel ve mutlu senelere....

Hediyeler de konu da çok güzel eline sağlık ve çok teşekkürler. :bhr: :Z

Doğum günün kutlu olsun @Aserat, Gülse Birsel dizileri tadında keyifli bir hayatın olsun. :Z
Teşekkürler. :Z Senin de Gülse Birsel dizilerine laf atmayacağını gördüğüm keyifli bir hayat olması dileğiyle. :A
------

ADMINLİĞİNİ İYİ YAPIYOR..DİZİ reytıng tahmın sayfalarında ayrımcılık yapmıyor...admınlığını adaletlı yapıyor..yöneticiiğini seviyorum..kendisini pek fazla muhabbetim yok ..düşüncelerim bunlar benım.:A
Teşekkürler. :)

Teşekkürler. :Z Senin de Gülse Birsel dizilerine laf atmayacağını gördüğüm keyifli bir hayat olması dileğiyle. :A
Şükür beğendirdik :A az laf attım konuda ama hak ediyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat

------

Teşekkürler. :)
RİCA EDERİM KARDEŞİM N DEMEK ASERAT BEY .HER ZAMAN KURALLARA UYCAZ
------

Tabi ben 90 lar çocuğuyum 90 lar güzeldir..doğum gunleri kutlamak bambaşkaydı

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Aserat
Ben zaten her türlü beğeniyorum şu hediye konusunu kafama kakmaktan vazgeç. :A
Sırf etikete tıklayınca 4 konunu açmış görünmekteyim. Belki daha fazla olmuştur. Senin yıl dönümü konunuda açarsam takım tamamlanacak :A
Ben hediyelerden çok beni kutladığında tek cümlelik yazılarına taktım :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Aserat and Doğan
Doğum günün kutlu olsun yeni yılın ve yeni yaşin huzurlu , sağlıklı , mutlu geçsin inşAllah @Aserat :bhr:

Son düzenleme:
  • Harika
Doğum günün kutlu olsun @Aserat . Nice mutlu ve huzurlu senelerin olsun. :love1: :love1:
Doğum günün kutlu olsun yeni yılın ve yeni yaşin huzurlu , sağlıklı , mutlu geçsin inşAllah @Aserat :bhr:
İyi ki doğdun,Doğum günün kutlu olsun.Nice senelere
Teşekkürler. :Z
------

Doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara :A
Teşekkürler. :Z Hediye falan yok mu yılbaşı çekilişinde senin için döşediğim onca şeyden sonra. :A

Doğum Günün Kutlu Olsun @Aserat. Yeni yaşın sana başta sağlık olmak üzere huzur, mutluluk ve başarı getirir umarım. Nice mutlu senelere :)

• Harika