10 Bin Adım Gain deki. Çerçöpün arasında güneş gibi parlıyoBence genel olarak yapılan kötü projeleri kast etmiş Gain'e laf atmıyor.
------
Aynen güzel olmuş o odada benim bile kalasım geldi.Kız da çabucak iyileşir inşallah.
![]()
Gayet de Gain'e demiş
10 Bin Adım Gain deki. Çerçöpün arasında güneş gibi parlıyoBence genel olarak yapılan kötü projeleri kast etmiş Gain'e laf atmıyor.
------
Aynen güzel olmuş o odada benim bile kalasım geldi.Kız da çabucak iyileşir inşallah.
![]()
Anladım ama çerçöp kısmı bana genel gibi geldi tek bir platforma özel değil.10 Bin Adım Gain deki. Çerçöpün arasında güneş gibi parlıyo
Gayet de Gain'e demiş![]()
Gain'deki kısmı olmasa dediğin gibiAnladım ama çerçöp kısmı bana genel gibi geldi tek bir platforma özel değil.![]()
Burada bence çok net Exxen'deki içeriklere sallamış.
Hayırdır Cem Yılmaz ne bu aşağılama? Kankan Acun'un rakibi bir platform diye mi bu kadar çamur atıyorsun? Gain'de baya iyi işler var. Pek sevmem ama Doğu Demirkol da meslektaşın sayılır ayıp bu tarz işlere böyle bir ismin çerçöp demesi.
Yooo direkt Gain'deki çöpler demiş
Çok güzel bir video olmuş.
Burada bence çok net Exxen'deki içeriklere sallamış.
Gain'deki çöpler ve genel çer çöp arasındaki farkı kaç kez anlatmak gerekiyor.Yooo direkt Gain'deki çöpler demiş![]()
Yaaa arkadaşım genel çer çöp deseydi 10 bin adım çer çöp arasında güneş gibi parlıyor derdi. Adam diyor ki 10 bin adım Gain'deki çerçöpün arasından güneş gibi parlıyor.Gain'deki çöpler ve genel çer çöp arasındaki farkı kaç kez anlatmak gerekiyor.![]()
Gain'deki (Gain'de yayınlanan) 10 Bin Adım güneş gibi parlıyor demiş zaten ama devrik olarak yazmış.Yaaa arkadaşım genel çer çöp deseydi 10 bin adım çer çöp arasında güneş gibi parlıyor derdi. Adam diyor ki 10 bin adım Gain'deki çerçöpün arasından güneş gibi parlıyor.
Ali Vefa Mucize Doktor'daki çöp asistanlar arasında ön plana çıkıyor.
Mucize Doktor Fox'taki çerçöp arasında güneş gibi parlıyor.
Anlamışsındır inş![]()
Cem Yılmaz gibi bir adam niye böyle bir anlatım yoluna gitmiş anlamadımGain'deki (Gain'de yayınlanan) 10 Bin Adım güneş gibi parlıyor demiş zaten ama devrik olarak yazmış.Gain'deki kısmı yanlış yerde olunca kafan karışmış olabilir.
![]()
Her kanala demiş aslındaCem Yılmaz gibi bir adam niye böyle bir anlatım yoluna gitmiş anlamadım
Gain deki dedikten sonra koyduğu nokta senin dediğini de mantıklı hale getiriyor ama bence hala benim ddiğim gibi![]()
Sonuçta basın açıklaması falan yapmıyor her dünle düzgün olacak diye bir şey yok. @Dosi'nin dediği gibi kimseyi zan altında bırakmamak için öyle demiştir.Cem Yılmaz gibi bir adam niye böyle bir anlatım yoluna gitmiş anlamadım
Gain deki dedikten sonra koyduğu nokta senin dediğini de mantıklı hale getiriyor ama bence hala benim ddiğim gibi![]()
İzlemedim daha ; bakacağım aklımda. İzlediğimde yorum yapacağım.Sürprizimiz Var 3. bölüm gelmiş. Konusu ilk 2 bölüme göre bir tık sönük olsa da güzel bölümdü yine.@The_Erinch
Bundesliga, Serie A, La Liga, Premier League, Ligue 1.. @ermanyasar ve @parmamaniac 5 büyük ligden 5 büyük maç seçiyor ve yorumluyor. 5'te 5 şimdi Gain'de! #ŞimdiGainZamanı pic.twitter.com/1S6YCZs64T
— GAİN (@GainMedya) January 14, 2021
İzledim demin; ilk 2 süprize göre yavan olmuş.Sürprizimiz Var 3. bölüm gelmiş. Konusu ilk 2 bölüme göre bir tık sönük olsa da güzel bölümdü yine.@The_Erinch
4. bölüm yayınlanmış oradaki sürprizi seveceksin Masterchef'li falan.İzledim demin; ilk 2 süprize göre yavan olmuş.
Dikkatimi çeken süpriz yapılan kişinin olağanüstü kibarlığı.
Genede 15 dk olunca keyifli oluyor.
Hadi ya, haber verdiğin iyi oldu, akşama listeme atayımda, izleyem. Teşekkürler 🖐4. bölüm yayınlanmış oradaki sürprizi seveceksin Masterchef'li falan.![]()
Demin izledim;4. bölüm yayınlanmış oradaki sürprizi seveceksin Masterchef'li falan.![]()