Çok şükür daha fazla yağacak inşAllahHey maşallah nasıl da artmış. 🥰🧿Ekli dosyayı görüntüle 97849
Çok şükür daha fazla yağacak inşAllahHey maşallah nasıl da artmış. 🥰🧿Ekli dosyayı görüntüle 97849
Aynen kar da geliyor. Şöyle yüzde 70'lere ulaşsa yeterli gelecek seneye kadar kurtarır.Çok şükür daha fazla yağacak inşAllah
Su israfı yapmamak lazım herkes bilinçli olursa sıkıntk kalmaz inşAllah İstanbul'a kar gelmez bence umudum yok uzun zamandır gelmedi düzgünAynen kar da geliyor. Şöyle yüzde 70'lere ulaşsa yeterli gelecek seneye kadar kurtarır.
Cuma - Cumartesi karlı gösteriyor amaSu israfı yapmamak lazım herkes bilinçli olursa sıkıntk kalmaz inşAllah İstanbul'a kar gelmez bence umudum yok uzun zamandır gelmedi düzgün
Bende yeni gördüm umarım oynayabilirizCuma - Cumartesi karlı gösteriyor ama
Çok şükür, maşallah.Hey maşallah nasıl da artmış. 🥰🧿Ekli dosyayı görüntüle 97849
Ankara'ya da aynı gün kar geliyor foto atarız. ınstadan da ekleşelim.Bende yeni gördüm umarım oynayabiliriz
Maşallah.Çok şükür, maşallah.
Bizimde burasını cuma karlı gösteriyor zaten burda yağmasa bile Demirköy İlçesinde yağar.Cuma - Cumartesi karlı gösteriyor ama
Bol bol yağsın artık, çok ihtiyacımız varBizimde burasını cuma karlı gösteriyor zaten burda yağmasa bile Demirköy İlçesinde yağar.
Olur buldum instanı zatenAnkara'ya da aynı gün kar geliyor foto atarız. ınstadan da ekleşelim.
Maşallah.
AynenBol bol yağsın artık, çok ihtiyacımız var