TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evet biz genelde her sene onla izliyorduk ama bu sene her gün bakmam dedi. :A Yani kumanda hep onun dizilerinin olduğu kanallarda açık olduğu için pek izlemeyeceğiz bu sene onu diyorum. :A

Dokunulmazlıklara ve elemelere de bakamam Pazar oluyor ve MA var. :A
Ma umarım final yapmaz :A
Hafta içi fırsatım olmaz, hafta sonu da genelde misafirlik olayları oluyor. Yiğenlerle geçen seneden beri bırakmış Survivor ve onlarda oluyor kumanda genelde :A
YouTube'dan kısa videolara bakarım belkl Hayrettin kısımlarına :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Özgür
ÜKİT olarak sonuna kadar Sancakay Ilım Morgül'ün arkasındayız. Ona yanlış yapan sivilde bile rahatsızlık edilecektir. Ona ek olarak hemşehricilikten Reşat ve Meryem Kasap'ın da destekçisiyiz. Şimdiden diyorum Reşat tarihin en doğal ve en komik yarışmacısı olmaya aday.

Memleketlim sarı fırtına İsmail Balaban ve adaşım Hayrettin için oyun sonuçlarını ve elenenleri takip ederim. Ama geçen sezonki gibi kaçırmadan izlemem sanırım.

Bizim TV8 tr yayını var artık TV de :A nasıl oldu ben de bilmiyorum. Geçen arama yaparken sadece o geldi tr kanalı olarak Bunun hatırına bugünlük bi bakayım bari. Kumanda boşta duruyor bugün @Tolstoyevski @Özgür

Acun giriş yaptı mı @Hazem ?
Şuan bir motosiklet var. Galiba Acun'u şimdi göreceğiz derken gördük :A

Bizim TV8 tr yayını var artık TV de :A nasıl oldu ben de bilmiyorum. Geçen arama yaparken sadece o geldi tr kanalı olarak Bunun hatırına bugünlük bi bakayım bari. Kumanda boşta duruyor bugün @Tolstoyevski @Özgür

Acun giriş yaptı mı @Hazem ?
Şuan bir motosiklet var. Galiba Acun'u şimdi göreceğiz derken gördük :A
Benim için de Hayrettin'i destekle bari sinerji olarak güçlenelim, fragmanlarını bile izlemem orası ayrı ama. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Uzun vade de iyidir :A zaten forumda en çok yorum yapılan konular seninki :A
Öyle oluyor cidden. Ben genelde hit olarak en az alan kısıma yoğunlaşıyorum (müzik) ama arada etkinlikler, programlar kısmı haftada muhakkak en az 1 tane parlayan oluyor :A bu hafta da En Özlenilen Dizi konusu iyi parladı :bhr:

Programda bir tane boş kasa elaman yok. Derslerine güzel çalıştılarsa bol kavga çıkar bu sene. "Mağdur" erkek tayfanın eğittiği birisi var mı bu sene acaba?

6-1 'den 7-5 yapıldı. İlginç :A
Böyle çok isim olunca kafam karışıyor. Kim hangi takım belli değil.
Batuhan su oyununda çok iyiydi. Baya fark attı herkese.
@Angelica @dreamy siz izleyecek misiniz bu sene?

• Beğendim
Reactions: Angelica