Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2010-2015) | 2. Sezon - 6. Bölüm

Hangi dizileri özlediniz/ ilginizi çekti?

• Kullanılan toplam oy
    21

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,046
Puanı
1,060
movies.jpg

'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğinin 2. Sezon 6. bölümü ile sizlerleyiz. Yakın zamanda başlayacak olan 'En Özlenilen Dizi 2010-2015' etkinliği için bir nevi ön hazırlık olarak düşünebiliriz.

Ankette beğendiğiniz veya ilginizi en fazla çekmiş olan dizilere oy verebilirsiniz.

İşte karşınızda iz bırakmış ve özlenilen 10 dizi:

20 Dakika
Yurt dışında da yapılanıp büyük ilgi gören 20 Dakika, Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum yer aldı.

Kanıt
Kanal D ekranlarında 100 bölüm yayınlanan dizinin başrollerinde Engin Benli ve Deniz Celiloğlu yer aldı.

1 Kadın 1 Erkek
Büyük bir ilgi ile izlenen yapımda Demet Evgar ve Emre Karayel rol aldı.

Adanalı
ATV ekranlarında yayınlanan dizide Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Serenay Sarıkaya ve Selin Demiratar yer aldı.

Akasya Durağı
Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Zeki Alasya, Levent Ülgen, Melek Baykal, Kayhan Yıldızoğlu gibi başarılı isimler yer aldı.

Arka Sıradakiler
FOX ekranlarında yayınlanan dizi 194 bölüm yayınlanarak büyük ilgi gördü.

Avrupa Avrupa
TRT 1 ekranlarında 3 sezon süren dizi 91. bölümde final yaptı.

Ben de Özledim
Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncularının yer aldığı dizi 13 bölüm yayınlandı.

Bez Bebek
Büyük bir ilgi ile izlenen Bez Bebek, 2007 yılında başlayıp, 2010 yılında final yapmıştır.

Güneşi Beklerken
Kanal D ekranlarında yayınlanıp büyük ilgi gören dizide Kerem Bursin, Hande Doğandemir ve Yağmur Tanrısevsin gibi başarılı isimler yer aldı.
------

Bir Erkek Bir Kadın Avrupa Avrupa ve Akasya Durağı dedim çünkü tek izlediğim bunlardı. Bir erkek bir kadın tam gece bakmalık dizi zaten RTÜK'ten olsa gerek geç saatlerde yayınlanıyordu bir anda ortadan kalktı hissi vermişti bana o zamanlar
------

20 Dakika'nın videosu TR'de gözükmemekle birlikte; Ben de Özledim ve Hiçbiri dedim. Ben de Özledim'in özellikle şu müziğini özledim..

Konu adına emeğine sağlık @Dosi :Z
Bu dizi Leyla ile Mecnun nedeniyle fazla konuşulmuyor galiba bir de fazla uzun değil

Bir Erkek Bir Kadın Avrupa Avrupa ve Akasya Durağı dedim çünkü tek izlediğim bunlardı. Bir erkek bir kadın tam gece bakmalık dizi zaten RTÜK'ten olsa gerek geç saatlerde yayınlanıyordu bir anda ortadan kalktı hissi vermişti bana o zamanlar
------

Bu dizi Leyla ile Mecnun nedeniyle fazla konuşulmuyor galiba bir de fazla uzun değil
13 bölümlük gereksiz bir maceraydı ama kaliteliydi. İlk bölümlerde durgunluk olmasına karşın sonraki bölümlerde giderek Leyla ile Mecnun tadı vermeye başlamıştı az da olsa. Ama Star TV’de olunca zaten baştan ölü doğmuştu.

O diziyi yapmak yerine Leyla ile Mecnun’un final sezonu çekselerdi çok daha iyi olurdu.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
akasya durağı tever 2 de var..a2 de adanalı bez bebekj var..trt de avrup avrupayı izlerdim keşke uzun sürseydi ebru cundubeyoğlu bölümler daha guzel

• Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi