'Savaşçı' FOX'ta Yayınlanmaya Devam Edecek!

Bence Sen Çal Kapımı yı tekmeleyip cumartesine koysun ya da eski günü çarşambaya getirsin :A çarşamba bayaa zor tutacak dizi tutmaz.
Çarşamba yeni dizisi Yaş 19'u denesin, daha mantıklı. :A

Kefaret'in farklı günde yayınlanması daha mantıklı. Savaşçı'nın 6 reytinglik kemik kitlesi hazır bekliyor, Kefaret seyirci kitlesini o kadar oturtmamışken gün değişikliği daha iyi olabilir.
Hazır mı bekliyor? Eminim çoğu diziyi unutmuştur. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt
SÇK bu senaryoyla gider dicem de emre fragmanı izle emre o sahne herkesi ekrana kilitleyecek bence :A
Survivor başlıyor diye iyi hazırlanmışlar, ama geçen hafta boşlukta bile doğru düzgün yükselememişti abla bu hafta da 3 - 4 gider, hatta daha düşük

Emre fragmanı izle bir sonra bir yorum yap seyirciyi fethedecek bir sahne geliyor diyorum
İzledim kaç kere abla fragmanı ama bende diyorum ki hem KYİA, hem Gönül Dağı, hem Survivor, hem İbo Show yeni bölümü var. :A

Bunların karşısında o fragman bir etki etmez. :A

Çarşamba yeni dizisi Yaş 19'u denesin, daha mantıklı. :A

Hazır mı bekliyor? Eminim çoğu diziyi unutmuştur. :A
Bence hiç mantıklı değil.
Bence de unutmuş olabilirler.

Vurgun ile aynı kaderi paylaşmasın Yaşı 19... :(
Aynen ya bence benzeyebilir :( bence Sen Çal Kapımı yı naşlasın çarşamba ya kanal
İzledim kaç kere abla fragmanı ama bende diyorum ki hem KYİA, hem Gönül Dağı, hem Survivor, hem İbo Show yeni bölümü var. :A

Bunların karşısında o fragman bir etki etmez. :A
Geri eski oranlarına döner 3,4 bandına :A

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Sanırım Kefaret final yapacak onu bitirmeyi göze alamazlarsa da SÇK veya Son Yaz'ı bitirip Kefaret'in gününü değiştirirler. Kefaret gün değişimine giderse çöküş yaşayabilir ama Savaşçı'nın çok düşeceğini sanmıyorum.

Umarım yorumum karışık olmamıştır. :F
Son Yaz'ı zannetmem ama Sen Çal Kapımı bu hafta iyi oranlar almazsa Ocak sonunu çıkaramaz gibi. Eğer o final yaparsa Kefaret gününde kalır, Savaşçı Cumartesi yayınlanabilir.

Son Yaz'ı zannetmem ama Sen Çal Kapımı bu hafta iyi oranlar almazsa Ocak sonunu çıkaramaz gibi. Eğer o final yaparsa Kefaret gününde kalır, Savaşçı Cumartesi yayınlanabilir.
Bence Kefaret'in tutma potansiyeli var cumarteside bu yüzden Savaşçı'yı riske atmazlar gibi geliyor.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bence Kefaret'in tutma potansiyeli var cumarteside bu yüzden Savaşçı'yı riske atmazlar gibi geliyor.
Cumartesi dram açığı Gönül Dağı ile az çok tamamlandı, ama Kefaret inişli çıkışlı hala daha. O yüzden bilemedim. Bu hafta onun asıl reytingi de ortaya çıkar, kanal ona göre bir karar verir gibi.