'En Özlenilen Dizi 2010-2015' | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen yaptıysan varım, aserat falansa istemem. 😉
Bana ait. Fikir benim herşey benim :A geçen senede yapmıştım. Bu sene @Tolstoyevski yardımcı oluyor.
Aserat ile ortak hiç etkinliğim yok merak etme :A
------

68 diziye ulaşmış bulunmaktayız. Konuya eklendi.

Son düzenleme:
Aha 70 oldu :A
Neyseki etkinlik bir kaç hafta sonra başlayacak. Ozamana kadar daha aklımıza gelenler olur :A

Bu arada Tols, Eklenenleri ayrı liste yapalımda, Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk'u önümüzdeki haft yeni bölüm hazır edeyim :A
Tamamdır, neyseki eklenenleri de ayrı ayrı belirtmiştim kutuda yoksa tek tek bu konuyu gezmek zorunda kalırdık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Haldolu. An itibari ile 72 dizi oldu. Artık kolaylıkla eklerim direk konuya ama umarım daha da gelmez :A sayı netleşince konu sayısı turlar vs. planlama yaparım :A
En başta olması gereken şeyi en sonda düşünerek kendimi de senin gibi fazladan yormuş oldum ama olsun geç olsun güç olmasın. :A

• Sinir Bozucu
En başta olması gereken şeyi en sonda düşünerek kendimi de senin gibi fazladan yormuş oldum ama olsun geç olsun güç olmasın. :A
Sorun değil. Biraz başımız ağrıdı ama geçer :A
Bu arada ilk zamanlar sadece isimleri yazarım. İleriki turlarda Jeneriklere yer veririm. Fazla öneri gelirmi bilmem ama 100e kadar yolu var ama 80i geçmese daha iyi tabiki :A haftalık 1 tur için kolay olur.

Diğer dizileri okumadım bile.

Tabii ki Yalan Dünya. Leyla ile Mecnun dahil olmak üzere o listede Yalan Dünya ile yarışacak bir diİ göremiyorum, herkesin şahsi fikri, konu benim için kapanmıştır.

• Beğendim
@Dosi Hayırlı olsun yarışma ilgi alacaktır Biraz araştırma yapıp bazı dizileri katabiliriz 😊

• Harika
Emeğine sağlık şimdiden. :D @Dosi

Şu anda net bir favorim değil, “favorilerim” diyebileceğim diziler var. İnşallah @Forumdash yetişir bu etkinliğe.

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...