Kanal D Gelinim Mutfakta - Program Yorumları

@Dosi jeneriği ne olacak acaba diye sormuştun bu başlamasına denk geldim jeneriği dediğim gibi Seda Sayan söylemiş :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aman ben hiç özlemedim :A beni engellemişt ezgi diğer hesaptan bakıyorum ne yapıyor diye :A
Aslında ikisini de sevmiyorum ama görünce ne yapıyorlar diye izliyorum, programa renk katıyorlardı. :( Bunlar, Nurten - Özlem, Başak - Hanife, Hatice - Hüsniye ve birde Cansu vardı. :F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Aslında ikisini de sevmiyorum ama görünce ne yapıyorlar diye izliyorum, programa renk katıyorlardı. :( Bunlar, Nurten - Özlem, Başak - Hanife, Hatice - Hüsniye ve birde Cansu vardı. :F

Ben hatice ve cansuyu sevmiştim başağıda öyle şimdi izlemiyorum şimdikiler pek iyi dğeil :A

Bunun konusu varken neden diğer konuda konuşulmuş ki? :A

Bu arada Demet Akalın puanlarını verirken denk geldim bugün, yarışmacılar Flash TV'den alınmış gibi, Demet desen bir cansız, garip ve yapmacık sunuyor...

Fatih Ürek geri gelse de şurada Hatice, Başak, Ezgi | Elif, Cansu, Özlem dörtlüsünü görsek. :(

Bunun konusu varken neden diğer konuda konuşulmuş ki? :A

Bu arada Demet Akalın puanlarını verirken denk geldim bugün, yarışmacılar Flash TV'den alınmış gibi, Demet desen bir cansız, garip ve yapmacık sunuyor...

Fatih Ürek geri gelse de şurada Hatice, Başak, Ezgi | Elif, Cansu, Özlem dörtlüsünü görsek. :(

Şu dans sahnesi ile gelsin :A

tenor.gif

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961