MUBİ Yeni Eklenen ve Kaldırılacak İçerikler | Ocak 2021

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,992
Puanı
1,060
Mubi-Fav10.jpg

Ocak ayında MUBİ'de bizleri neler bekliyor?

Şimdilik platforma bu ay eklenen yeni içerikler şu şekilde:

• TABİ NO OWARİ SEKAİ NO HAJİMARİ / DÜNYANIN ÖBÜR UCU (Kiyoshi Kurosawa, 2019)
  • TROİS COULEURS: BLEU / ÜÇ RENK: MAVİ (Krzysztof Kieślowski, 1993)
  • I BASİLİSCHİ / KERTENKELELER (Lina Wertmüller, 1963)
  • ŞİMDİKİ ZAMAN (Belmin Söylemez, 2012)
  • DAS GLÜCK MEİNER SCHWESTER / KIZ KARDEŞİMİN ŞANSI (Angela Schanelec, 1995)
  • UN 32 AOÛT SUR TERRE / 32 AĞUSTOS, DÜNYA (Denis Villeneuve, 1998)
  • LOS AMANTES PASAJEROS / AKLIMI OYNATACAĞIM (Pedro Almodóvar, 1993)

Kaldırılan/Kaldırılacak içerikler:

• Şimdilik yok.

Sizler de Ocak ayı boyunca platforma eklenen veya eklenecek içeriklerle beraber, başkalarına tavsiye etmek istediğiniz içerikleri de ay boyunca bu başlık altından yazabilir, paylaşabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Birkaç gündür çok şükür ya izlediğim ya da izlemek için yanıp tutuşmayacağım türden şeyler yayınlıyorlar. Zaten programım yoğun bir de Mubi'de çok üst düzey filmler olursa kaldıramam. :A

Bu arada sanırım artık tüm içerikleri uzun vadeli alıyorlar. Kalkacaklarda bir şey gözükmüyor uzun süredir. :Z

Birkaç gündür çok şükür ya izlediğim ya da izlemek için yanıp tutuşmayacağım türden şeyler yayınlıyorlar. Zaten programım yoğun bir de Mubi'de çok üst düzey filmler olursa kaldıramam. :A

Bu arada sanırım artık tüm içerikleri uzun vadeli alıyorlar. Kalkacaklarda bir şey gözükmüyor uzun süredir. :Z
Aslında Three Colors baya üst düzey bir üçleme ama yakın zamanda izlemiştik etkinlik sağ olsun, gerçi sen çok yüksek puanlar vermemiştin diye hatırlıyorum üstünden geçebilirsin bir tur daha. :A

Bir de 23 Aralık'tan beri falan daha popüler filmleri ekliyorlar... Gone Girl, Birdman, The Big Short gibi... Dikkat çekici bir durumdu belirtmek istedim. :A

Aslında Three Colors baya üst düzey bir üçleme ama yakın zamanda izlemiştik etkinlik sağ olsun, gerçi sen çok yüksek puanlar vermemiştin diye hatırlıyorum üstünden geçebilirsin bir tur daha. :A

Bir de 23 Aralık'tan beri falan daha popüler filmleri ekliyorlar... Gone Girl, Birdman, The Big Short gibi... Dikkat çekici bir durumdu belirtmek istedim. :A
Etkinlikte Three Colors'ın ben sadece Red'i izlemiştim, Blue'yu çok önceden izledim, White'ı hiç izlemedim. Eğer çabuk kaldırmazlarsa üçlerim gibi 3-5 aya. :A

Evet o ara çok ilginç bir seri yakaladılar. Netflix'ten kalkan ünlü filmleri eklediler hemen. Anlaşılan Türkiye'de gelirleri fena değil, platform yarışında onlar da genel izleyici için de güçlendirmek istemişler ellerini. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Etkinlikte Three Colors'ın ben sadece Red'i izlemiştim, Blue'yu çok önceden izledim, White'ı hiç izlemedim. Eğer çabuk kaldırmazlarsa üçlerim gibi 3-5 aya. :A

Evet o ara çok ilginç bir seri yakaladılar. Netflix'ten kalkan ünlü filmleri eklediler hemen. Anlaşılan Türkiye'de gelirleri fena değil, platform yarışında onlar da genel izleyici için de güçlendirmek istemişler ellerini. :A
(Dedi ve kaldırılmadan 2-3 gün önce üçledi. :A)

Durmadan da ücretsiz üyelik dağıtıyorlar aslında sağda solda hep ücretsiz MUBİ üyeliği kampanyalarına denk geliyorum. Tabii ihtiyacımız yok çok şükür sebebi malumun olduğu üzere. :A Böyle devam ederler umarım, en kaliteli dijital platformlardan birisi net bir şekilde. :Z

• Güldürdün
Reactions: bazinga
(Dedi ve kaldırılmadan 2-3 gün önce üçledi. :A)

Durmadan da ücretsiz üyelik dağıtıyorlar aslında sağda solda hep ücretsiz MUBİ üyeliği kampanyalarına denk geliyorum. Tabii ihtiyacımız yok çok şükür sebebi malumun olduğu üzere. :A Böyle devam ederler umarım, en kaliteli dijital platformlardan birisi net bir şekilde. :Z
Çok kaliteliler gerçekten her yönden, inşallah hep böyle devam ederler. :Z

Bu alana bir cevap yazın...

Forum İstatistikleri

Konular
174,451
Üyeler
8,516
Son Üye
arifatik2011