'En Özlenilen Dizi 2010-2015' | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaaaaaa bırakın şu masalları vallaha gına geldi artık skljglsgjlkjlsk
Dram izlemek istesem dram izlerim banane komedi dizisinin dramından? İsmail abi balıkmış aman ne büyük bir dram gözlerimden yaşlar aktı cidden :A
Geniş Aile'nin rakipleri nasıl Yalan Dünya falan oluyor ayrıca :A Yalan Dünya bir kere sitcom Geniş Aile sitcom değil :A L&M bu kadar orijinal bir yapımsa at esprisini ve buna benzer birçok şeyi direkt Geniş Aile'den arak yapmasaydı keşke. 2010'a kadar hiçbir dizide at esprisi yapılmasın Geniş Aile'yle başlasın ama onun patentini L&M alsın kusura bakmayın ama öyle bir dünya da yok :A

Ayrıca popüler değil zorla popüler olan işleri sevmiyorsun biliyorum hocam ama şimdi kendine de itiraf et L&M aşırı popüleştirildi. Nasıl malum organlar şimdi ismini tenezzül edemeyeceğim dinin falan ekmeğini yediyse L&M de mesela çayın ekmeğini yedi, sömürdü. Karikatür dergilerinin ekmeğini yedi. Ben L&M'yi hala severim bak o konuda aynıyım. Ben L&M'nin abartılmasını sevmiyorum :A Senaristinin, oyuncusunun, yapımcısının havalarını sevmiyorum. O kadar iyiyseniz yine yapın niye yapamıyorsunuz? Ben de Özledim niye tutmadı diğer projeler niye L&M gibi tutmadı mesela :A

Uzun lafın kısası L&M sevdiğim 3-4 komedi dizisinden biridir Türkiye topraklarında. Ama işte Menes gibi gelip burada, başka yerlerde rakipsisiz havasına girerseniz ben de abarttığınızı söylerim :A Komedide dram umrumda değil ben beni güldürmesine bakıyorum. O yüzden Geniş Aile her zaman bana göre 1-2 adım daha önde olacak.
Tatlı tartışmanızı akşama okurum keyifle :A şuan ev biraz kalabalık. Tam zamanında açmışım :F açtım iş çıktı :A @MEnes @Tolstoyevski
------

Yaprak Dökümü, Hanımın Çiftliği
Listede olması gerekiyor. Yoksa eklerim. Konuya bak. Spoi içine aldım alfabeye göre. Bu arada geçen sene yeni üyeydin katılamamıştın kuraldan dolayı:A

@Dosi zeynep Çalıkuşu,Ulan İstanbul,Kiraz Mevsimi,Dila Hanım, eksik olarak bunları bulabildim :D diğerleri listede var zaten :D

• Harika
Reactions: Dosi
Tatlı tartışmanızı akşama okurum keyifle :A şuan ev biraz kalabalık. Tam zamanında açmışım :F açtım iş çıktı :A @MEnes @Tolstoyevski
------

Listede olması gerekiyor. Yoksa eklerim. Konuya bak. Spoi içine aldım alfabeye göre. Bu arada geçen sene yeni üyeydin katılamamıştın kuraldan dolayı:A
Gaza getirme milleti :A

• Güldürdün
Şuan hiç aklımda yok hangilerini eklemiştik ama Yaprak Dökümü nasıl olmaz, şaşırdım :A
Görmeyince ben de şaşırdım, adını ilk defa duyduğum 3-5 bölümlük diziler var ama yaprak dökümü yok. :A
Kanıt da yokmuş o da eklenebilir.

• Güldürdün
@Dosi zeynep Çalıkuşu,Ulan İstanbul,Kiraz Mevsimi,Dila Hanım, eksik olarak bunları bulabildim :D diğerleri listede var zaten :D
Kız bunlar hepsi 2015 ve öncesimi final yaptı? Kiraz Mevsimi sanki yeni dizilerden :A
------

Görmeyince ben de şaşırdım, adını ilk defa duyduğum 3-5 bölümlük diziler var ama yaprak dökümü yok. :A
@Tolstoyevski 'ye görev vermiştim Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk'ta tanıttığım dizileri listele diye. Acaba o mu gözden kaçırdı :A geceye ben de bakarım o kısma. En sevdiğim dizilerdendi.

Kız bunlar hepsi 2015 ve öncesimi final yaptı? Kiraz Mevsimi sanki yeni dizilerden :A
------

@Tolstoyevski 'ye görev vermiştim Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk'ta tanıttığım dizileri listele diye. Acaba o mu gözden kaçırdı :A geceye ben de bakarım o kısma. En sevdiğim dizilerdendi.

Tarihlerine bakarak yazdım cnm benim Kiraz mevsimi yeni değil ne yaptın ayol :A2015 te final yapmşlar

• Güldürdün
Yaprak Dökümünün jeneriği yok, o yüzden olabilir. Direkt ağaç resmiyle başlıyordu. :A

• Güldürdün
Tarihlerine bakarak yazdım cnm benim Kiraz mevsimi yeni değil ne yaptın ayol :A2015 te final yapmşlar
Zey TV logosu nedeni ile yeni geldi galiba :A
Ne bileyim kız. Ne çabuk 5 sene geçmiş :A
------

Yaprak Dökümünün jeneriği yok, o yüzden olabilir. Direkt ağaç resmiyle başlıyordu. :A
Ama ben o programda tanıttığıma eminim :A belki çok sevdiğinden önceki sezonda tanıttım :A @Tolstoyevski
Tols 2. Sezon konularına baktı

hayat bilgisi çöiçek taksiğ

------

Şu an baya karıştı ortam haklısın başın dönmüştür kesin. :A

Ancak Yaprak Dökümü 5 konuda da yoktu? Ben anketlerden aldım direkt :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...