Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BluTV gözü kapalı öneririm, içeriği çok geniş ve çok güzel işleri var. Çok rahat zamanını doldurabilirsin. :X
Adaş ben de blutv almayı düşünüyorum, YKA, Saygı ve Alef izleyeceğim. Dizi dışında platformun film arşivi nasıl? Birkaç yerde film izlemek için ayrıca para ödenmesi gerektiğini okuyorum. Doğru mu?

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Adaş ben de blutv almayı düşünüyorum, YKA, Saygı ve Alef izleyeceğim. Dizi dışında platformun film arşivi nasıl? Birkaç yerde film izlemek için ayrıca para ödenmesi gerektiğini okuyorum. Doğru mu?
Film arşivi de çok geniş, her ay birçok yeni film ekleniyor. O para ödenmesi kısmı ''kirala - izle'' diye ayrı bir bölüm var, orası için izlersen ödüyorsun ki orada da öyle fazla film yok zaten gerek yok ona. :X

• Harika
Reactions: yigit_00
Elisabeth Moss'un bir filmini izledim şuan. Meryem Uzerli'ye çok acayip benziyor 😱
IMG_20201228_005351.jpg

@Aserat @Özgür @dreamy

Son düzenleme:
Artık almıyorum bile kafam rahat :A
Dün amorti bile çıkmadı sanıyordum, meğer 75 TL çıkmış 😱 :Z Tabi insanoğlu şimdi de diyor ki keşke bol sıfırlı olsaydı. En az iki sıfır, mümkünse üç hatta dört... Neyse dün gece amorti bile çıkmadı sanıyordum bu da bir gelişme. Bozdurup bozdurup harcarım artık hatta bitcoine yatırım yaparım. :A @Dosi

B6D9ED2B-8CED-4005-95F8-F2544EB2EE45.jpeg

Dün amorti bile çıkmadı sanıyordum, meğer 75 TL çıkmış 😱 :Z Tabi insanoğlu şimdi de diyor ki keşke bol sıfırlı olsaydı. En az iki sıfır, mümkünse üç hatta dört... Neyse dün gece amorti bile çıkmadı sanıyordum bu da bir gelişme. Bozdurup bozdurup harcarım artık hatta bitcoine yatırım yaparım. :A @Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 97443
Bu yılbaşı çekilişi değil ki... :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski