Sohbet & Muhabbet Konusu

@Sherlock un dediği gibi yalan söyleme sevdası gerçekten de seni esir almış o zaman... :A

Şaka maka eğer becerebiliyorsan çok zevkli oluyor. Ben daha went girişlerinin nerelere çıktığına pek hakim değilim o yüzden biraz zorlanıyorum. :A
Algı oyunlarını, akıl oyunlarını seviyoruz... :A Suçsuzları suçlu gösterip attırmak çok keyifli oluyor. Birbirlerine düşürmek falan... :A Çok oynadığım için ezberledim wentleri falan o yüzden rahat oynuyordum ama 1 aydır oynamıyorum ve aşırı özledim diyebilirim... :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Algı oyunlarını, akıl oyunlarını seviyoruz... :A Suçsuzları suçlu gösterip attırmak çok keyifli oluyor. Birbirlerine düşürmek falan... :A Çok oynadığım için ezberledim wentleri falan o yüzden rahat oynuyordum ama 1 aydır oynamıyorum ve aşırı özledim diyebilirim... :A
Sen iyice kaptırmışsın kendini. :A Ve 1 ay fazla uzun süre gerçekten, giriş çıkışları unutmuş olman çok muhtemel. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
2021'e güzel başladık :A
2 Fut maçından 2 galibiyet aldıksss. 2 maçta da penaltı tuttuksss

anlamı aynı BARON, 10 ay önce Pubg oynamıştım arkadaşlarla sadece BARON yazamıyordum başka birisi kullanıyordu sonra bir baron daha ekledim ama çince 😛
------

Bu arada NBA ile alakalı açılan konu var mı?
Direk NBA olarak yok, spor bölümünde bakabilirsin.

Dikkatimi çektide sormak istedim.

Bu arada Ben Erinç, tanışma konun var mı bakamadım ama hoşgeldin :)

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Direk NBA olarak yok, spor bölümünde bakabilirsin.

Dikkatimi çektide sormak istedim.

Bu arada Ben Erinç, tanışma konun var mı bakamadım ama hoşgeldin :)
Hoşbuldum Erinç,hala tanışma konum yok foruma üye olalı 1 hafta oldu galiba,siteye güzel alıştığımda tanışma konusu açarım bu arada ben Ferdi.