Flaş! "Anneler ile Kızları" FOX'a Transfer Oldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809

Star TV'nin Doğuş Yayın Grubu'na satılmasının ardından reytingleri kötü giden diziler birer birer bitirilmişti. Kanalın sevilen dizilerinden 'Anneler ile Kızları' ise bu değişim sürecinde Fox'a transfer oldu.

NTC Medya imzalı dizide Ebru Özkan ve Feride Çetin başrolleri paylaşıyor. Biri Malatyalı, diğeri ise İstanbullu olan iki kadının aynı kaderi paylaşma sürecininekrana aktarıldığı dizinin yeni bölümleri bundan sonra Fox'ta ekrana gelecek.

anneler-ile-kizlari-2-bolum-fragmani-izle.jpg

haluk792'nin sesini duydu sonunda Fox :):)

Bence doğru bir karar. Dizi o kadar kötü gitmiyordu yazık olacaktı bitmesi. Ay Tutulması da D Productions yapımı olmasaydı geçerdi Fox'a :)

Ben hiç şaşırmadım açıkcası. Tamda Fox TV'ye göre bir diziydi hemde. Bu dizi orada uyum sağlarsa zirveye oynayabilir. Hatırlayan vardır Lale Devriyi Fox TV canlandırmıştı adeta. Anneler ile Kızları'nı neden canlandırmasınki ? İlk başlayışta süper gidiyordu ama sonra doğal olarak düşüşe geçti. Bakalım Fox TV'de nasıl reytingler alacak. Hayırlı olsun.

Star TV açısından daha iyi oldu. Yeni yapımlarına yer açmış oldu ve yeni düzeni için bir diziyi daha elden çıkardılar. Bakalım Star TV ne gibi hamleler yapacak ve hangi yapımlarla daha yollarını ayıracak...

Umarim basarili olur FOX'ta.. izledigim bir dizi Anneler ile Kizlari..

Star Tv Pazartesiye Araf Zamanı mı olacak anlamadım gittim nasıl bir stareji yapacak Doğuş Grubu :(:(

Fox TV'de biraz daha uzun sürebilir. Star TV'de risk altındaydı. Reytingleri iyi gelirse zaten Fox TV açısından vazgeçilmez diziler arasına girerek uzun ömürlü bir dizi olabilir.

Araf Zamani birkaç hafta içinde baslayacak.

pazar'da olabilir ama persembe günü de yayinlanabilir veya çarsamba..

Ben olsam Araf Zamanı dizisini Pazar PT1'de yayınlarım ve PT2'de Behzat Ç. dizisini yayınlarım.

Araf Zamanı bence de Pazar PT1'de olur ve olmalıdır da. Behzat Ç kitlesinden de nasiplenir böylece :)

Pazartesi: Bir Ömür Yetmez
Salı: Papatyam
Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl
Perşembe: Tek Başımıza
Cuma: Firar
Cumartesi: İffet
Pazar: Araf Zamanı + Behzat Ç

Bu şekilde olabilir yayın akışı. Ama Tek Başımıza Cuma PT2'de de olabilir. :)

Dogru ya, Muhtesem Yüzyil'i unutmusum.. Yani Star birden o kadar dizi yayinlatacak ki..

Benim tahminim:

Pazartesi PT-1: Bir Ömür Yetmez
Pazartesi PT-2: Komedi Dükkani (Tekrar)

Sali PT-1: Papatyam
Sali PT-2: Dört Dörtlük

Çarsamba PT-1: Muhtesem Yüzyil
Çarsamba PT-2: The Biggest Loser

Persembe PT-1: Cezmi Alem

Cuma PT-1: Leyla'nin Evi
Cuma PT-2: Firar

Cumartesi PT-1: Iffet
Cumartesi PT-2: Akasya Duragi