Flaş! "Anneler ile Kızları" FOX'a Transfer Oldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dogru ya, Muhtesem Yüzyil'i unutmusum.. Yani Star birden o kadar dizi yayinlatacak ki..

Benim tahminim:

Pazartesi PT-1: Bir Ömür Yetmez
Pazartesi PT-2: Komedi Dükkani (Tekrar)

Sali PT-1: Papatyam
Sali PT-2: Dört Dörtlük

Çarsamba PT-1: Muhtesem Yüzyil
Çarsamba PT-2: The Biggest Loser

Persembe PT-1: Cezmi Alem

Cuma PT-1: Leyla'nin Evi
Cuma PT-2: Firar

Cumartesi PT-1: Iffet
Cumartesi PT-2: Akasya Duragi

Pazar PT-1: Araf Zamani
Pazar PT-2: Behzat Ç.

Leyla'nın Evi projesini tamamen unutmuştum :) Dediğin gibi Cuma PT1 olma şansı çok yüksek.
Akasya Durağı kalkar çok büyük ihtimalle. The Biggest Loser Cumartesi PT2 olma ihtimali daha yüksek. Cezmi Alem ve Dört Dörtlük tutma ihtimali çok düşük diziler. Kalıcı olacaklarını sanmıyorum. Araf Zamanı da kalıcı olmayabilir... Tek Başımıza'yı unutmuşsun sen de :)

Tek Basimiza dizisi de büyük ihtimalle Persembe PT-2'de olur.. Yani Star o kadar dizi yayinlatacak ki yakinda, unutuyoruz hangileri yayinlanacak diye..

Bir Ömür Yetmez dizisinin isi belli olmaz, tutar veya tutmaz.

Tek Basimiza dizisinin gidisati Anneler ile Kizlari dizisinde benzer bence.

Dört Dörtlük dizisinin tanitimlari görmeden tahmin yapmak dogru olmaz.

Leyla'nin Evi'de tutabilir..

Ayrica bir diziyi daha unutmusuz: "Kan"

Şimdi yayın akışını belirtmek saçma olacak sanki. Bence bu yapımları bir anda çıkmaz. Duruma göre çıkartacaklar heralde.

TVEn projesi kapsamında Doğuş grubu, en fazla 3-4 dizi olacak diyorlardı ama Star TV olarak çok fazla dizi olacağa benziyor.

Bakalım hangi yapımlar tutarak yoluna devam edecek ve hangi yapımlar tutmayarak bitirilecek. Oluşan bu tablo'da Star TV, reyting canavarı olmak istiyor.

Son düzenleme:
Şimdi yayın akışını belirtmek saçma olacak sanki. Bence bu yapımları bir anda çıkmaz. Duruma göre çıkartacaklar heralde.

TVEn projesi kapsamında Doğuş grubu, en fazla 3-4 dizi olacak diyorlardıama Star TV olarak çok fazla dizi olacağa benziyor.

Bakalım hangi yapımlar tutarak yoluna devam edecek ve hangi yapımlar tutmayarak bitirilecek. Oluşan bu tablo'da Star TV, reyting canavarı olmak istiyor.

3-4 değil 13-14 dizi olacak bu gidişle :):)

Bence bu dizilerin hepsi de çıkar ama aralarında tutmayan zayıf halkalar atılır.

İffet, Muhteşem Yüzyıl, Leyla'nın Evi ve Behzat Ç tutması kesin olan diziler olarak gözüküyor benim gözümde. Sade bu diziler bile Star'ı ikinci sıraya taşımaya yeter.

3-4 değil 13-14 dizi olacak bu gidişle :):)

Bence bu dizilerin hepsi de çıkar ama aralarında tutmayan zayıf halkalar atılır.

İffet, Muhteşem Yüzyıl, Leyla'nın Evi ve Behzat Ç tutması kesin olan diziler olarak gözüküyor benim gözümde. Sade bu diziler bile Star'ı ikinci sıraya taşımaya yeter.

Doğuş grubu 3-4 dizi olacak diyordu TVEn projesini tanıtırken onu söylemek istedim yani.

Leyla'nın Evi mi ? Daha dizi tanıtılmadı bile bir anda önemli dizi olarak görmek abartılı bence.

Bence içlerinden baya çıkacak zayıf halka. :)

Doğuş grubu 3-4 dizi olacak diyordu TVEn projesini tanıtırken onu söylemek istedim yani.

Leyla'nın Evi mi ? Daha dizi tanıtılmadı bile bir anda önemli dizi olarak görmek abartılı bence.

Bence içlerinden baya çıkacak zayıf halka. :)

Leyla'nın Evi çok önemli olur 10 reyting falan alır demiyorum ama Özgü Namal'a güveniyorum ve en az 4-5 reyting alabilecek bir iş olur bence...

Bence de içlerinden zayıf halka çok çıkacak o kesin gibi. Şu an tanıtımları dönen Bir Ömür Yetmez ve Tek Başımıza dizilerinin de bu zayıf halkalar içinde olma ihtimalleri yüksek...

Leyla'nın Evi çok önemli olur 10 reyting falan alır demiyorum ama Özgü Namal'a güveniyorum ve en az 4-5 reyting alabilecek bir iş olur bence...

Bence de içlerinden zayıf halka çok çıkacak o kesin gibi. Şu an tanıtımları dönen Bir Ömür Yetmez ve Tek Başımıza dizilerinin de bu zayıf halkalar içinde olma ihtimalleri yüksek...

Özgü Namal oynayacaktı da sanki başka dizilerle de adı anıldı. Özgü Namal, reyting çeken birisi ama yan karakterler ve konu da önemli olacak dizinin tutması için. Daha başka zayıf halkalar da var.

O zaman doğru hatırlıyormuşum. Buna göre "Kan" dizisi daha önemli dizi gibi gözükebilir. Ozan Güven ve Özgü Namal "Kan" dizisinde rol alacaklar.

@Young Boy Evet, ikisi de "Kan" dizisinde rol alacaklar.. Leyla'nin Evinde oynayacaklar dediler Özgü hakkinda ama Özgü "Kan" dizisinin senaryosunu çok begendigi için "Kan" dizisini tercih etti.

Ben size fox'ta olacağini söylemiştim. Evet bu işleri çok iyi biliyorum

Ben size fox'ta olacağini söylemiştim. Evet bu işleri çok iyi biliyorum

Sen birçok dizinin Fox TV'de olacağını söyledin. İşte birisi tuttu. Ve diyorsun "Söylemiştim ve bu işleri çok iyi biliyorum." Bence attın, tuttu. Bunun başka bir açıklaması yok. :)

hayır canım ben FOX'un her şeyini biliyorum.onlarla her gün konusuyorum.

Zehirli Sarmasik zaten gelecek hafta final yapacak onun yerine gelebilir Anneler ile Kizlari 🙂