2020'nin En İyi Yerli Dizi ve Oyuncularını Seçiyoruz!

Netflix'tekiler dışında öyle çok ciddi bir izlenmeye ulaşan yok özellikle BluTV dizileri. Ayrı yapsak tüm ödülleri Bir Başkadır alacağı için heyecanı kalmazdı zaten. :A

Bir de böyle deneyelim. :A Kısıtlı kitle belirliyor diye eleştiri geliyordu. :A
Alef, Aynen Aynen, Çıplak, Yarım Kalan Aşklar, Aile Şirketi, Atiye, Aşk 101 gibi yapımlar ödül alamaz diyorsun yani.

Alef, Aynen Aynen, Çıplak, Yarım Kalan Aşklar, Aile Şirketi, Atiye, Aşk 101 gibi yapımlar ödül alamaz diyorsun yani.
Aynen Aynen, Çıplak ve Aile Şirketi'ni forumda izleyen üye sayısı bir elin parmağı kadar bile değil. Atiye ve Aşk 101 iddialı ama iş ödüle geldi mi Bir Başkadır ve Yarım Kalan Aşklar bir adım önde gibi görünüyor. Fazla kategori yüzünden kimsenin gözü korkmasın diye kategorileri dram, komedi, dijital dizi diye ayırmadım yoksa o kazanır o kazanamaz diye bir şey yüzünden değil. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Aynen Aynen, Çıplak ve Aile Şirketi'ni forumda izleyen üye sayısı bir elin parmağı kadar bile değil. Atiye ve Aşk 101 iddialı ama iş ödüle geldi mi Bir Başkadır ve Yarım Kalan Aşklar bir adım önde gibi görünüyor. Fazla kategori yüzünden kimsenin gözü korkmasın diye kategorileri dram, komedi, dijital dizi diye ayırmadım yoksa o kazanır o kazanamaz diye bir şey yüzünden değil. :A
Tamam bende diyorum ki dijitale ayrı tören yapsak olmaz mı? Sonuçta ayrı kulvarlarda değerlendireceğimiz şeyler bunlar. Yapsak ne kaybedebiliriz ki? :D

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İYİ AİLE BABASI BELKI OLMAZDA 5 BÖLÜMYAYINLANMADI..EN İYİ KOMEDİ KUZEY YILDIZI.
------

En İyi Dizi : Menajerimi Ara

En İyi Dijital Dizi : Aşk 101

En İyi Erkek Oyuncu : Barış Falay

En İyi Kadın Oyuncu : Canan Ergüder

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu :
Deniz Can Aktaş (Fatih Artman yardımcı başrol olmadığı için buraya yazmadım)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu :
Ahsen Eroğlu

En İyi Senaryo :
Menajerimi Ara - Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak (ilk 6 bölüm)

En İyi Yönetmen : Deniz Çelebi Dikilitaş

En İyi Dizi Çifti :
Dicle-Barış (Ahsen Eroğlu- Deniz Can Aktaş)

En İyi Müzik :
Menajerimi Ara

İzlediğiniz diziye sahip çıkma konusunda benim gibi olun arkadaşlar :A:A
AYNI BENIM GİBİ

2 ve 2'den fazla olsa iş yine aday belirleme gibi bir şeye dönecek ama. :A Bu yıl çok iyi işler vardı o yüzden kararsız kalınmasını iyi anlıyorum ama şimdi de böyle deneyelim bakalım. :A
Tamam bende diyorum ki dijitale ayrı tören yapsak olmaz mı? Sonuçta ayrı kulvarlarda değerlendireceğimiz şeyler bunlar. Yapsak ne kaybedebiliriz ki? :D
Belki bu bittikten sonra bir şeyler düşünülebilir ama kesin konuşmayayım. :A Sen önce buraya katıl da. :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: mesmeso and Dosi
2 ve 2'den fazla olsa iş yine aday belirleme gibi bir şeye dönecek ama. :A Bu yıl çok iyi işler vardı o yüzden kararsız kalınmasını iyi anlıyorum ama şimdi de böyle deneyelim bakalım. :A

Belki bu bittikten sonra bir şeyler düşünülebilir ama kesin konuşmayayım. :A Sen önce buraya katıl da. :A
Hayır, 2 ve 3 yazılsa bile en çok ismi yazılan birinci olacaktı. Enler etkinliğim gibi mesela.
Detaylı düşünmemişsin :A

• Güldürdün
En İyi Dizi : Menajerimi Ara

En İyi Dijital Dizi : Aşk 101

En İyi Erkek Oyuncu : Barış Falay

En İyi Kadın Oyuncu : Canan Ergüder

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu : Deniz Can Aktaş (Fatih Artman yardımcı başrol olmadığı için buraya yazmadım)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu : Ahsen Eroğlu

En İyi Senaryo : Menajerimi Ara - Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak (ilk 6 bölüm)

En İyi Yönetmen : Deniz Çelebi Dikilitaş

En İyi Dizi Çifti : Dicle-Barış (Ahsen Eroğlu- Deniz Can Aktaş)

En İyi Müzik : Menajerimi Ara

İzlediğiniz diziye sahip çıkma konusunda benim gibi olun arkadaşlar :A:A
Ahsen de yardımcı oyuncu sayılmaz aslında. :A

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey
Hayır, 2 ve 3 yazılsa bile en çok ismi yazılan birinci olacaktı. Enler etkinliğim gibi mesela.
Detaylı düşünmemişsin :A
Profesyonel ödül törenlerinde de kazanan belirlerken bir kişiye oy veriliyor öyle yapalım artık. :A Yoksa aynı kategori için biri 2 kişi yazar diğeri 10 kişi yazar önünü alamayız. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Ben dijitali garantiye almak istiyorum. Ona göre adaylarımı yazacam. :D

• Güldürdün
Profesyonel ödül törenlerinde de kazanan belirlerken bir kişiye oy veriliyor öyle yapalım artık. :A Yoksa aynı kategori için biri 2 kişi yazar diğeri 10 kişi yazar önünü alamayız. :A
Limit koyacaktın. En fazla 3 diye misal. Onu da mı öğreteceğim sana :A

Bu arada liste yapanları 'kaydettiklerim' kısmına eklersen, zamanı gelince diğer mesajlar arasında aramana gerek kalmaz :A (insanlar editler, oyüzden ilk zamandan bir yere yazman gereksiz) :A

• Güldürdün
Limit koyacaktın. En fazla 3 diye misal. Onu da mı öğreteceğim sana :A

Bu arada liste yapanları 'kaydettiklerim' kısmına eklersen, zamanı gelince diğer mesajlar arasında aramana gerek kalmaz :A (insanlar editler, oyüzden ilk zamandan bir yere yazman gereksiz) :A
Şu ana kadar oy verenlere soralım bu kuralı istiyorsanız yaptıklarınızı ona göre düzeltebilirsiniz. :A @bazinga @hayret bi şey
Ben dijitali garantiye almak istiyorum. Ona göre adaylarımı yazacam. :D
Dedektif meselesi gibi buna da kafayı takma işte bakarız duruma göre. :A

En İyi Dizi: EDHO
En İyi Dijital Dizi: Alef
En İyi Erkek Oyuncu: Murat Yıldırım
En İyi Kadın Oyuncu: Binnur Kaya |Kırmızı Oda
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Ozan Güven | Babil
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Melisa Sözen |Kırmızı Oda
En İyi Senaryo: Nükhet Bıçakçı & Özlem Yücel | Babil
En İyi Yönetmen: Emin Alper | Alef
En İyi Dizi Çifti: Murat Yıldırım & Esra Bilgiç | Ramo
En İyi Müzik: Alef

• Beğendim
Şu ana kadar oy verenlere soralım bu kuralı istiyorsanız yaptıklarınızı ona göre düzeltebilirsiniz. :A @bazinga @hayret bi şey

Dedektif meselesi gibi buna da kafayı takma işte bakarız duruma göre. :A
Bana farketmez Ahsen ve Deniz Can'ı üste alır daha fazla Menajerimi Ara oyuncusu yazarım :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Aserat