Özgür 25.000'ler Kulübünde!

Yaa hiç fark etmemişim 25.000 mesaj olduğunu. :F Konuyu görünce şok oldum. Ama çok da mutlu oldum. Teşekkür ederim :bhr: İyi ki varsın. Son birkaç aydır seninle çok güzel bir muhabbet ilerlettik. :bhr: Nice beraber güzel sohbetlere ve güzel mesajlara. :Z

Hediyelerin de muhteşem. :Z
------

Teşekkür ederim abla. :bhr: Elbette seviyorum seni. Güzel dileklerin için teşekkür ederim, hediyen de çok iyi. :Z
------

Çok teşekkür ederim. :bhr: Bunu duymak mutlu etti. :Z Sen de öylesin gerçekten, iyi

Hediye de harika. :bhr:

Mücbir Sebepler izleyip geldim foruma. :A

Teşekkür ederim. :bhr:

Çok teşekkür ederim. :bhr: Darısı başına diyeyim o zaman. :Z :A

Beğenmene sevindim ablacım tekrar nice mesajlara inşAllahh :D

• Harika
Reactions: Özgür
Canım benim çok teşekkür ederim 😍

Yaa hediyeler süper canım, teşekkür ederim. :bhr:

Çamur atmadım şaka yaptım sadece. :A İnsanlar bizim atışmalarımızı seviyormuş ondan yaptım. :Z
------

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve bu harika hediyeler için. :bhr:
Rica ederim.Benim için bir zevkti. :Z

• Harika
Özgür Kardeşim;
@Özgür
Klavyene kuvvet; daha nice bol mesajların olsun.
Uzun ve anlamlı mesajlarını ve çoğu konumda boy göstermenden dolayıda teşekkür ediyorum.

Sağlıkla kal kardeşim.

Düşüncelerin solmasın... :bhr: :bhr:

Hediye seçemedim sana ama gönülden bir tebrik yolluyayım.

25.000.jpg

• Harika
20 Binler konunu ben açmıştım, bu kısmet olmadı. :A

Bu foruma reel hayatıma senin gibi bir dost kazandırdığı için minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş, birbirimizi bulmuşuz, hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğimiz nice yıllarımız olsun aşkım. Nice nice mesajlara.

Hediyelerin; @Özgür

1608581177249.png

ENDER ARGUN.jpg

Dpp7EK4X4AEvGkd.jpeg

Bu ayrılık çok sancılı bir hal almaya başladı... GÖTÜR BENİ GİTTİĞİN YERE. :bhr:

• Harika
Özgür Kardeşim;
@Özgür
Klavyene kuvvet; daha nice bol mesajların olsun.
Uzun ve anlamlı mesajlarını ve çoğu konumda boy göstermenden dolayıda teşekkür ediyorum.

Sağlıkla kal kardeşim.

Düşüncelerin solmasın... :bhr: :bhr:

Hediye seçemedim sana ama gönülden bir tebrik yolluyayım.

Ekli dosyayı görüntüle 96778
Teşekkür ederim abi. :Z Mesajlarımı anlamlı bulman çok sevindirdi. :A Senin konularında hep olmaya çalışıyorum çünkü gerçekten ilgi çekici oluyorlar. :bhr:
Tebrik etmiyorum anacım 50 yıldır üyesin hala 25 bin ya. :A @Özgür
Hahaha benim gitgellerim meşhur biliyorsun. :A

Tebrik ettin varsayıyorum. :bhr: :A

20 Binler konunu ben açmıştım, bu kısmet olmadı. :A

Bu foruma reel hayatıma senin gibi bir dost kazandırdığı için minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş, birbirimizi bulmuşuz, hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğimiz nice yıllarımız olsun aşkım. Nice nice mesajlara.

Hediyelerin; @Özgür

Ekli dosyayı görüntüle 96803
Ekli dosyayı görüntüle 96804
Ekli dosyayı görüntüle 96806

Bu ayrılık çok sancılı bir hal almaya başladı... GÖTÜR BENİ GİTTİĞİN YERE. :bhr:
Canım benim. :bhr: İyi ki bir araya gelmişiz gerçekten. :bhr:

Hediyelerin de harika. 😍

Şarkı da çok anlamlı...
------

Mesajları 4'lü kombo yapmışsın :F
Ayrı ayrı yazınca da birleşiyor ya artık, ben direkt birleştireyim dedim. :A

Teşekkür ederim abi. :Z Mesajlarımı anlamlı bulman çok sevindirdi. :A Senin konularında hep olmaya çalışıyorum çünkü gerçekten ilgi çekici oluyorlar. :bhr:

Hahaha benim gitgellerim meşhur biliyorsun. :A

Tebrik ettin varsayıyorum. :bhr: :A

Canım benim. :bhr: İyi ki bir araya gelmişiz gerçekten. :bhr:

Hediyelerin de harika. 😍

Şarkı da çok anlamlı...
------

Ayrı ayrı yazınca da birleşiyor ya artık, ben direkt birleştireyim dedim. :A
İyi yapmışsın 😊

• Güldürdün
@Özgür tebrik ederim canım. Nice kaliteli mesajlarına diyelim, iyi ki burdasın. :bhr:

Nedense son 1-1.5 yılda baya açıldın, ben foruma yeni geldiğimde yoktun sanki, öyle hatırlıyorum. :A

Hediyelerin (cımbızladım) :Z

e761bad6b137fb2c65c41a12194f7ca2.jpg

60877436_330052407670455_6473912156977667186_n.jpg

• Harika
Ooo çok kıymetli @Özgür beyciğim de bazı kulüplere girmiş ama bu sefer Kadıköy'de değil. :A Tebrik ederim Özgür beyciğim... :Z Nice güzel, kaliteli, objektif yorumlarının tam gaz devam edeceği mesajlara... :bhr: Film yorumlarına devam etmeni de bekliyoruz ayriyeten...

Hediye işini de çözeyim hemen...

Çok eğlenceli bir kesitti. :A

Olmazsa olmaz zaten...

Sedef-Avci.jpg

• Harika
@Özgür tebrik ederim canım. Nice kaliteli mesajlarına diyelim, iyi ki burdasın. :bhr:

Nedense son 1-1.5 yılda baya açıldın, ben foruma yeni geldiğimde yoktun sanki, öyle hatırlıyorum. :A

Hediyelerin (cımbızladım) :Z

e761bad6b137fb2c65c41a12194f7ca2.jpg

60877436_330052407670455_6473912156977667186_n.jpg

Teşekkür ederim canım benim. :bhr: İyi ki buradayım ve sizinleyim gerçekten. :Z Sen de iyi ki varsın. :bhr:

Evet senin geldiğin zaman muhtemelen üniversite sınavına hazırlandığım dönemdi, o zaman ara vermiştim foruma ama 2 yıldır hep buradayım. :Z

Hediyelerin harika. :bhr: Çok sağol. :Z Sedef ve Özge zaten çok severim. :bhr: Buray'ın şarkısı da çok iyi. :Z Sondakini dinlememiştim ama bayağı hareketli ve güzel. :A
Ooo çok kıymetli @Özgür beyciğim de bazı kulüplere girmiş ama bu sefer Kadıköy'de değil. :A Tebrik ederim Özgür beyciğim... :Z Nice güzel, kaliteli, objektif yorumlarının tam gaz devam edeceği mesajlara... :bhr: Film yorumlarına devam etmeni de bekliyoruz ayriyeten...

Hediye işini de çözeyim hemen...

Çok eğlenceli bir kesitti. :A

Olmazsa olmaz zaten...

Ekli dosyayı görüntüle 97218
Ahahahah teşekkür ederim Sherlock beyciğim... :A Uzun bir süre Kadıköy'de olamayacağım bu gidişle hep buradaki kulüplerden medet umacağım. :A Mesajlarımın böyle beğenilmesi beni çok mutlu ediyor. :bhr: Bol film yorumlamalı bir yıl olsun 2021 benim için o zaman. :A

Hediyeler de efsane. :bhr: Özellikle Mücbir videosu. :F Serkan Keskin'in sarhoş taklidi gerçekten efsaneydi. Gece gece iyi güldüm sayende. :Z

Teşekkür ederim canım benim. :bhr: İyi ki buradayım ve sizinleyim gerçekten. :Z Sen de iyi ki varsın. :bhr:

Evet senin geldiğin zaman muhtemelen üniversite sınavına hazırlandığım dönemdi, o zaman ara vermiştim foruma ama 2 yıldır hep buradayım. :Z

Hediyelerin harika. :bhr: Çok sağol. :Z Sedef ve Özge zaten çok severim. :bhr: Buray'ın şarkısı da çok iyi. :Z Sondakini dinlememiştim ama bayağı hareketli ve güzel. :A

Ahahahah teşekkür ederim Sherlock beyciğim... :A Uzun bir süre Kadıköy'de olamayacağım bu gidişle hep buradaki kulüplerden medet umacağım. :A Mesajlarımın böyle beğenilmesi beni çok mutlu ediyor. :bhr: Bol film yorumlamalı bir yıl olsun 2021 benim için o zaman. :A

Hediyeler de efsane. :bhr: Özellikle Mücbir videosu. :F Serkan Keskin'in sarhoş taklidi gerçekten efsaneydi. Gece gece iyi güldüm sayende. :Z
Güzel sözlerin için teşekkür ederim, duygularımız karşılıklı. :bhr:

Beğenmene sevindim. Şimdilik böyle olsun. :Z