- Reaksiyon puanı
- 114,249
- Puanı
- 1,060
Aslen Erzurumlu olan, oyunculuk ve şarkıcılığın yanı sıra sunuculukta yapan ünlüdür.
Çünkü komikAklımda kalan bir şarkısı yok. Sadece Gelinim Mutfakta programı nedeni ile ezbere bildiğim tek şarkısı jenerik şarkısı.
Kendisini Seda Sayan'ın en yakın arkadaşı ve yılan dansları ile biliyorum. Sabah programlarının kadrolu konukarındandı bir ara.
Sunuculuğu oldukça başarılı
------
Gelen giden niye gülüyor konuya 😱 @xdragxx @Tolstoyevski @Gerekli24 @dreamy
Böyle bir konu sözlükte tuhaf geldi. Adamı da görünce güldüm nedeni yok aslında pek.Aklımda kalan bir şarkısı yok. Sadece Gelinim Mutfakta programı nedeni ile ezbere bildiğim tek şarkısı jenerik şarkısı.
Kendisini Seda Sayan'ın en yakın arkadaşı ve yılan dansları ile biliyorum. Sabah programlarının kadrolu konukarındandı bir ara.
------
Adamın kendisi, şarkıları, o kendine has dansları... her şeyi komik çünkü.Aklımda kalan bir şarkısı yok. Sadece Gelinim Mutfakta programı nedeni ile ezbere bildiğim tek şarkısı jenerik şarkısı.
------
Babaannene selamlarBen Fatih Ürek'i bu şarkısıyla bilirim
Tabii bir de babaannemin izlemesi sayesinde tanıdığım ve muhteşem bir ritmi olan bu program müziğini de unutmak olmaz.
Sözlükte neler neler açılmadıkiBöyle bir konu sözlükte tuhaf geldi. Adamı da görünce güldüm nedeni yok aslında pek.
Peki öyle olsunAdamın kendisi, şarkıları, o kendine has dansları... her şeyi komik çünkü.
Orta yaşlı değil artık da neyseBabaannene selamlar
Kadınlar yemek programını oldum olası kaçırmazlar, özelllkle orta yaşlılar
Sözlükte neler neler açılmadıki
Peki öyle olsun
Bizim burada orta yaş 60-70 dirOrta yaşlı değil artık da neyse
80 yaşındaBizim burada orta yaş 60-70 dir
Bilmiyorum işte nedeni yok. Belki de yemek programı sunması tuhafıma gitmiş olabilirBabaannene selamlar
Kadınlar yemek programını oldum olası kaçırmazlar, özelllkle orta yaşlılar
Sözlükte neler neler açılmadıki
Peki öyle olsun
Seçilen fotoğraflardan dolayı.Aklımda kalan bir şarkısı yok. Sadece Gelinim Mutfakta programı nedeni ile ezbere bildiğim tek şarkısı jenerik şarkısı.
------
Programı ilgiyle izlemesi ilginçmiş80 yaşında
Artık Fatih Ürek denilince galiba ilk o geliyor akla yani programıBilmiyorum işte nedeni yok. Belki de yemek programı sunması tuhafıma gitmiş olabilir
Pek ilginç değilProgramı ilgiyle izlemesi ilginçmiş
Artık Fatih Ürek denilince galiba ilk o geliyor akla
En uygun bu geldi. Daha abartılı olanlar vardıSeçilen fotoğraflardan dolayı.
Pek bildiğim biri değil değişik tarzı ve yemek programı sunması komik geldi yani.Programı ilgiyle izlemesi ilginçmiş
Artık Fatih Ürek denilince galiba ilk o geliyor akla yani programı
İşte bu konu sayesinde bilinmeyeneleri bilirsinPek bildiğim biri değil değişik tarzı ve yemek programı sunması komik geldi yani.