Pandemi Kutu Oyunlarının Kıymetini Artırdı!

Bence mobilden gayet kolay. 3 senedir mobilim ve tema yakın zamanda değişti ve ilk başta da bana zor gelmedi.

Bunu sık yapmış biri olarak tecrübeni konuşturmuşsun.

Senelerdir olan birşey. Bazıları sanki ilk kez konulmuş gibi yazınca garip geliyor bana
Benim telefondan da olabilir bazen böyle alıntı yapıp mesaj yazarken forum donuyor bir değişik şeyler oluyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Zirvede bıraktım 😁😁
Ya sen süpersin.. Kız tombalanın zirvesi nasıl oluyor... 3 çinkomu :F :F :F
------

Monopoly çocukluğumun heyecanla oynadığım keyifli oyunlarından biriydi. Onun dışında Kızma Birader gibi oyunları da çok severdim tam kutulu oyun formatında sayılmasa da...

Satranç ise zaten vazgeçilmezim ama dijital, online olarak tabi.

Ama şu bir acı gerçek, internet ve sosyal medya çağı ve streaming servisler, diziler filmler ve konsol oyunları derken bu tarz kutulu oyunların da devri kapandı. Pandemi döneminde dahi, full evde kalındığı dönemde dahi bu saydığım unsurlar çok daha baskın geliyor artık insanların hayatında. Kutulu oyunlar 1 artmışsa internet kullanımı Netflix vb 10 artmıştır, doğal olarak mesela 2005 senesine göre 2020 pandemi çağında bile kutulu oyun son demlerini yaşıyor.
Ahhh be adamımmmm gene üzdün 🙄

Herşeyin digitale adapte olması acımasız bir gerçek...
Mesela evde köpek beslemek yerine; mobilde besliyoruz.
Elimize kitap alıp okumak yerine; online okuyoruz.
Arkadaşlarını çağırıp,sohbet muhabbet ile Okey oynamak yerine online tanımadığımız insanlarla oynuyoruz
Yane herşey sanala adapte ediliyor.

İleride Online evlenip,online yaşanabilir.Sanal gerçeklik, bu tazr film ve dizileri bilirsin.

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Aile içinde Monopoly, Uno ve satranç oynadık. Uzun zamandır bu üçlüyü oynamıyorduk. İyi bir nostalji oldu. Özlemişiz. Ama keşke bu şartlarda olmasaydı ama ne yapalım artık. 🤣

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Aile içinde Monopoly, Uno ve satranç oynadık. Uzun zamandır bu üçlüyü oynamıyorduk. İyi bir nostalji oldu. Özlemişiz. Ama keşke bu şartlarda olmasaydı ama ne yapalım artık. 🤣
Şartlara adapte olduk :A
------

İleride Online evlenip,online yaşanabilir.Sanal gerçeklik, bu tazr film ve dizileri bilirsin.
@Tolstoyevski Bunun üzerine Alice In Borderland a başlamam :A
Hayat tesadüflerle dolu.

Son düzenleme:
Şartlara adapte olduk :A
------

@Tolstoyevski Bunun üzerine Alice In Borderland a başlamam :A
Hayat tesadüflerle dolu.

Bu alan benim de sevdiğim alandır konu olarak, The Matrix hayatımın filmlerinden mesela sanal gerçeklik-reel gerçeklik üzerine. :A

Black Mirror'da da bu tarz sanal gerçeklik dünyaları üzerine bölümler vardı bölüm ve umarım dünya gözüyle görebiliriz bir gün. :A

Bu alan benim de sevdiğim alandır konu olarak, The Matrix hayatımın filmlerinden mesela sanal gerçeklik-reel gerçeklik üzerine. :A

Black Mirror'da da bu tarz sanal gerçeklik dünyaları üzerine bölümler vardı bölüm ve umarım dünya gözüyle görebiliriz bir gün. :A
O zaman diziyi izle :A
Kendi kendime yorum yapmayam :F:F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kutu oyunlarını çok severim ama bu pandemide daha çok bilgisayar oyunlarına yöneldim ben. :D