Emre Ozansoy
Moderatör
Şuan başka bir diziye başladım, onu bitirdikten sonra başlarım belki belli olmaz.İzle izle.. Nimet bulmuşsun resmen..
Şuan başka bir diziye başladım, onu bitirdikten sonra başlarım belki belli olmaz.İzle izle.. Nimet bulmuşsun resmen..
Aramıza hoşgeldinKullanıcı adın diziden geliyor galiba senin.
@Tolstoyevski ilk başta ben saçma buldum ama konuya en çok mesaj yazan olabilirim. İçindekileri yazınca rahatladı insan Ama bazı mesajlara harika atamamak sinir bozucu.
Dayanacaksın abla ben de zor tutuyorum en olmadı belirt benim gibi zor tuttum diye
@Angelica yeni atmış bak oradan neden mutsuzsun öğren Jüpiter hangi evredeymişYaaaa burç yorumları atın da burcumun haftalık durumuna bakayımmmmmmmm
Ben yokum zaten kafam rahat.Bu arada yetkili kim var? Beni reyting etiketi listesinden çıkarabilecek?
Bunu istiyorsan kolay. Listeleri ben güncelliyorum.Bu arada yetkili kim var? Beni reyting etiketi listesinden çıkarabilecek?
Nerde atmış yine skljgklsljgjksjlk@Angelica yeni atmış bak oradan neden mutsuzsun öğren Jüpiter hangi evredeymiş
Olursa çok iyi olur.Bunu istiyorsan kolay. Listeleri ben güncelliyorum.
Hemen güncelleyip ayarlarım arkadaşlarada
Saat farkını unutmuşum..@Staran ilginç değil olmamış atıyoruz 😡
Bizde saat 1, yemek yememiş olmam normal
İstemeyeni şutluyoruz demek ki istememişsin zammındaBen yokum zaten kafam rahat.
Bazen bildirim gelmiş diye geliyorum, bakıyorum reyting konusu büyük hayal kırıklığı.Ben yokum zaten kafam rahat. T
Tamamdır halediyorumOlursa çok iyi olur.
Evet çünkü reyting takip etmek bana göre çok anlamsız bir aktiviteİstemeyeni şutluyoruz demek ki istememişsin zammında
Nerde atmış yine skljgklsljgjksjlk