Zey TV 2.Geleneksel Olmamış Atma Şenlikleri: Arınma Günü 👎

Türk televizyon tarihinin en iyi dizisi Kurtlar Vadisi'dir Ezel vadi çakmasıdır. Racon yapmayı falan bildiği yok. Tuncel Kurtiz diziyi kurtarıyor. Nedense iki dizi de kumarhane var ve sahibi fevri bir arkadaş ve onun da fevri bir sağ kolu var. İki karakterin de akıl hocası var ve ikisi de yüz değiştiriyor. Aynı şekilde birbirini aldatarak iyi dizi çekildiğini sanan Aşkı Memnu ve Yasak Elma'ya da söylenecek söz yok.
Bu mesaja harika atmamak için kendimi zor tuttum.. Kesinlikle öyle..

Survivor foruma üye olmama vesile olan program. Bende yeri ayrıdır ama sıktığı doğru.
Onu da Exxene alsın
Survivor'un tek olumlu yanı o oldu... Onun haricinde, programdan nefret edenlerden biriyim...

Pusu öyle de ilk Vadi (1-97) öyle değil.. Bir ara izlemeni öneririm dünyanın en iyi dizisini..
Bir ara bakacaktım ama kaldı öylece. Ama mutlaka bakacağım, evde KV'nin 14 - 15 - 16 - 17. bölümlerinin CDsini buldum geçen gün. :F

@Tolstoyevski cevap vermedin ne yapıyoruz gece 12 'de ? Konuya geçici kilit? :A
Yok artık tam da ondan bahsettim 😱 Şenlik kuralları ve Arınma günü hukukuna göre evet, 23.59.59 itibariyle sonlanıyor arınma günümüz. Geçici bir kilit olacak haliyle..

Bu mesaja harika atmamak için kendimi zor tuttum.. Kesinlikle öyle..
Kullanıcı adın diziden geliyor galiba senin.

@Tolstoyevski ilk başta ben saçma buldum ama konuya en çok mesaj yazan olabilirim. İçindekileri yazınca rahatladı insan :A Ama bazı mesajlara harika atamamak sinir bozucu.