Gördüm ama aklıma bir soru gelmedi açıkçası.@Aserat bu son şansın.
Bugün 6. Gün ve bundan sonra senin gibi davranacağım sana karşı 😉
Gördüm ama aklıma bir soru gelmedi açıkçası.@Aserat bu son şansın.
Bugün 6. Gün ve bundan sonra senin gibi davranacağım sana karşı 😉
Soru sormak şart değil, bu yorumu ve o hamle yeterliydi 😡Gördüm ama aklıma bir soru gelmedi açıkçası.![]()
Bütün hafta dizi izlediğim için tüm bildirimlere detaylı bakamadım sorry.Soru sormak şart değil, bu yorumu ve o hamle yeterliydi 😡
Şimdi gidebilirsin
İla tehdit ettirecen. Başka türlüsü olmuyor hiç@Özgür
Bütün hafta dizi izlediğim için tüm bildirimlere detaylı bakamadım sorry.![]()
Hep böyle yapıyor, boşver sen de onun etiketlerine dönmezsin olur biter.Soru sormak şart değil, bu yorumu ve o hamle yeterliydi 😡
Şimdi gidebilirsin
İla tehdit ettirecen. Başka türlüsü olmuyor hiç@Özgür
Kesinlikle. Ben 2017den beri aboneli reaksiyon bırakıp yorum yapan elemanıydım. Kendi kaybederHep böyle yapıyor, boşver sen de onun etiketlerine dönmezsin olur biter.![]()
@Aserat gel, kaybettiğin abonene dön de bak.Kesinlikle. Ben 2017den beri aboneli reaksiyon bırakıp yorum yapan elemanıydım. Kendi kaybeder![]()
Sjsjkslalallz cümle çok iyi@Aserat gel, kaybettiğin abonene dön de bak.Benim de bir ara dönmüyordu.
Hatta geçenlerde eski bir etiketimi hortlatıp güldürdün attı.
![]()
Bir hatam yüzünden silme beni insanlık hali işte.Kesinlikle. Ben 2017den beri aboneli reaksiyon bırakıp yorum yapan elemanıydım. Kendi kaybeder![]()
Bana da yapmıştı, değişik bir kafa.Sjsjkslalallz cümle çok iyi
Benim 1 hatta 2 sene önceki mesajlarıma tepki bıraktığı oldu kaç kere![]()
Bak bak hemen beni attın ateşe.Bir hatam yüzünden silme beni insanlık hali işte.Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışan @Özgür'e bakma.
![]()
Aynen öyle, ben olanı söyledim.1 hata? Toplasan yol olur be
@Özgür olanı söylemiş. Sanki dediği yanlış
Sen anca böyle sıkışınca yazıyorsun. İsteyince oluyormuş demek ki![]()
Ya ben onun yarasını biliyorum. @xdragxx 'i paylaşamadık yazın, bana dizi yapacaktı, triplerle zorla aldı onu ve tamam dedim. xdragxx durumu telafi etmek için bana bu program önerisi ile geldi. Sonra biraz fikir alışverişi ile bu hale getirdik. Her hafta enlerde zirve olunca baya içerlendi
Ne alaka be bazen bakasım gelmiyor veya üşeniyorum ondan dönmüyorum.Ya ben onun yarasını biliyorum. @xdragxx 'i paylaşamadık yazın, bana dizi yapacaktı, triplerle zorla aldı onu ve tamam dedim. xdragxx durumu telafi etmek için bana bu program önerisi ile geldi. Sonra biraz fikir alışverişi ile bu hale getirdik. Her hafta enlerde zirve olunca baya içerlendiben yinede kıyamadım ve konuk olduğum bölümü onun kanalında yayınlayıp rekor kırdık. 1000 küsür mesaj sayılı 51 sayfalık bir program oldu
![]()
1 hata? Toplasan yol olur be
@Özgür olanı söylemiş. Sanki dediği yanlış
Sen anca böyle sıkışınca yazıyorsun. İsteyince oluyormuş demek ki![]()
Eh artık benimde bakasım yok ve üşengeçlik hepimizde varNe alaka be bazen bakasım gelmiyor veya üşeniyorum ondan dönmüyorum.Zaten yaz dışında senaryo bölümünden el etek çektiğim için.
Vay arkadaş nasıl da çözmüşsün olayı.Ya ben onun yarasını biliyorum. @xdragxx 'i paylaşamadık yazın, bana dizi yapacaktı, triplerle zorla aldı onu ve tamam dedim. xdragxx durumu telafi etmek için bana bu program önerisi ile geldi. Sonra biraz fikir alışverişi ile bu hale getirdik. Her hafta enlerde zirve olunca baya içerlendiben yinede kıyamadım ve konuk olduğum bölümü onun kanalında yayınlayıp rekor kırdık. 1000 küsür mesaj sayılı 51 sayfalık bir program oldu
![]()
Sıkılmadın mı bunu atmaktan ya.Ne alaka be bazen bakasım gelmiyor veya üşeniyorum ondan dönmüyorum.Zaten yaz dışında senaryo bölümünden el etek çektiğim için.
Tabiki doğru. Her bölüm yayınlandığında bu söylenip durdu bu programı ben almalıydım deyipVay arkadaş nasıl da çözmüşsün olayı.
Bu doğruysa yer yerinden oynar.![]()
Kıskanç @AseratTabiki doğru. Her bölüm yayınlandığında bu söylenip durdu bu programı ben almalıydım deyip
Onu bir nevi susturmak için en hit alacak bölümü onda yayınladımsorgu odasına hiç girmemiştim, benim ilk kez bu tarz bir programa konuk olduğum program oldu.
Bize ilginç ata ata bir hal olduKıskanç @Aserat![]()
Herke en iyi bildiği işi yapsın bence de.![]()