Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün hafta dizi izlediğim için tüm bildirimlere detaylı bakamadım sorry. :A
ismail-abi-gif-14.gif

• İlginç
Reactions: Aserat
Bir hatam yüzünden silme beni insanlık hali işte. :( Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışan @Özgür'e bakma. :A
Bak bak hemen beni attın ateşe. :A

@serhatt mıyım ben nifak sokayım, fikrimi belirttim. :A
------

1 hata? Toplasan yol olur be :A
@Özgür olanı söylemiş. Sanki dediği yanlış :A
Sen anca böyle sıkışınca yazıyorsun. İsteyince oluyormuş demek ki :A
Aynen öyle, ben olanı söyledim. :A

Böyle tutuşursun işte. :A @Aserat

------

Ya ben onun yarasını biliyorum. @xdragxx 'i paylaşamadık yazın, bana dizi yapacaktı, triplerle zorla aldı onu ve tamam dedim. xdragxx durumu telafi etmek için bana bu program önerisi ile geldi. Sonra biraz fikir alışverişi ile bu hale getirdik. Her hafta enlerde zirve olunca baya içerlendi :A ben yinede kıyamadım ve konuk olduğum bölümü onun kanalında yayınlayıp rekor kırdık. 1000 küsür mesaj sayılı 51 sayfalık bir program oldu :A

• İlginç
Reactions: Özgür and Aserat
Ya ben onun yarasını biliyorum. @xdragxx 'i paylaşamadık yazın, bana dizi yapacaktı, triplerle zorla aldı onu ve tamam dedim. xdragxx durumu telafi etmek için bana bu program önerisi ile geldi. Sonra biraz fikir alışverişi ile bu hale getirdik. Her hafta enlerde zirve olunca baya içerlendi :A ben yinede kıyamadım ve konuk olduğum bölümü onun kanalında yayınlayıp rekor kırdık. 1000 küsür mesaj sayılı 51 sayfalık bir program oldu :A
Ne alaka be bazen bakasım gelmiyor veya üşeniyorum ondan dönmüyorum. :A Zaten yaz dışında senaryo bölümünden el etek çektiğim için. :A

1 hata? Toplasan yol olur be :A
@Özgür olanı söylemiş. Sanki dediği yanlış :A
Sen anca böyle sıkışınca yazıyorsun. İsteyince oluyormuş demek ki :A

------

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
Vay arkadaş nasıl da çözmüşsün olayı. :A

Bu doğruysa yer yerinden oynar. :A
------

Ne alaka be bazen bakasım gelmiyor veya üşeniyorum ondan dönmüyorum. :A Zaten yaz dışında senaryo bölümünden el etek çektiğim için. :A

Sıkılmadın mı bunu atmaktan ya. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Vay arkadaş nasıl da çözmüşsün olayı. :A

Bu doğruysa yer yerinden oynar. :A
Tabiki doğru. Her bölüm yayınlandığında bu söylenip durdu bu programı ben almalıydım deyip :F
Onu bir nevi susturmak için en hit alacak bölümü onda yayınladım :A sorgu odasına hiç girmemiştim, benim ilk kez bu tarz bir programa konuk olduğum program oldu.

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Tabiki doğru. Her bölüm yayınlandığında bu söylenip durdu bu programı ben almalıydım deyip :F
Onu bir nevi susturmak için en hit alacak bölümü onda yayınladım :A sorgu odasına hiç girmemiştim, benim ilk kez bu tarz bir programa konuk olduğum program oldu.
Kıskanç @Aserat :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...