Keith Long
Favori Üye
ben geçen yıl dedim hatırla o kişi kim olduğunu biliyorsun @HeisenBerg @xdragxxKendileri bilir, sene sonu ikisi de kalmaz başarısızlıkta.
ben geçen yıl dedim hatırla o kişi kim olduğunu biliyorsun @HeisenBerg @xdragxxKendileri bilir, sene sonu ikisi de kalmaz başarısızlıkta.
Nihat Özdemir’in oyununa geldi Riva’da adam sigara içti Nihat Özdemir ya kovarsınız yada hakemlerle bitiririm dedi TFF başkanı ödeyecek onun yüzünden oldu bu fesih
Ya hastayım sana be.Nihat Özdemir’in oyununa geldi Riva’da adam sigara içti Nihat Özdemir ya kovarsınız yada hakemlerle bitiririm dedi TFF başkanı ödeyecek onun yüzünden oldu bu fesih
Galatasaray’ın parmağı olabilirYazıklar olsun. Bu kadar kötü bir başkanı Türk futbolu bir daha zor görür. O 7.5 milyon euro'yu ne yap ne et kendi cebinden öde. Kruse'yle konuş davadan vazgeçsin 100-200 bin euro fazla ver de kulüpten gider gözükmesin bari.
Bu haber yalan gibi geldi kim sigara içeni haklı bulsun hakem odasında
Dostum biz Demirören zamanında az ödemedik. Ferrari Del Bosque'ye daha da var ama bu aklıma gelen. Yakın örneği de Victor Ruiz.Yazıklar olsun. Bu kadar kötü bir başkanı Türk futbolu bir daha zor görür. O 7.5 milyon euro'yu ne yap ne et kendi cebinden öde. Kruse'yle konuş davadan vazgeçsin 100-200 bin euro fazla ver de kulüpten gider gözükmesin bari.
Teknik direktör değişimi konusunda neden bu kadar inatçı olduğumuzu anlayamıyorum. Yıllardır çok sezon kaybettik bu şekilde. Evet gelişmiş ülkelerde teknik direktörlere şans vermekte fayda var, ama burası Türkiye. Kötü giden teknik direktör kendi düzelecek olsa takım içindeki çeteleşmeler bırakmaz, medya bırakmaz, taraftar baskısı bırakmaz. Bu gibi durumlarda teknik direktörün bizi yanıltıp başarılı olduğunu hiç hatırlamıyorum. İşin kötüsü hep geç kaldığımız için yeni gelen teknik direktörün de kurtarabileceği bir şey kalmıyor ortada...Nefret ediyorum bu durumdan ve acı çekiyorum ama Fenerbahçe'nin kazanmasını istemiyorum çarşamba akşamı. Fenerbahçe için hayırlı olacak sonuç çarşamba galip gelememek hatta kaybetmek. Teknik direktör değişiminin ne kadar takımı etkileyeceğini kestiremiyorum ama şimdiki durumdan kötü olmayız. Tahir Karapınar daha iyi yönetirdi şu takımı.
Sürekli teknik direktör değiştirdiğimiz için olabilirmi Bodrumda görmediğim tek teknik direktör var sırada o var Engin İpekoğluTeknik direktör değişimi konusunda neden bu kadar inatçı olduğumuzu anlayamıyorum. Yıllardır çok sezon kaybettik bu şekilde. Evet gelişmiş ülkelerde teknik direktörlere şans vermekte fayda var, ama burası Türkiye. Kötü giden teknik direktör kendi düzelecek olsa takım içindeki çeteleşmeler bırakmaz, medya bırakmaz, taraftar baskısı bırakmaz. Bu gibi durumlarda teknik direktörün bizi yanıltıp başarılı olduğunu hiç hatırlamıyorum. İşin kötüsü hep geç kaldığımız için yeni gelen teknik direktörün de kurtarabileceği bir şey kalmıyor ortada...
Sürekli değiştiriyoruz ama hep geç kalarak değiştiriyoruz ve de genelde hep aynı 3-5 kişinin etrafında dolaşıyoruz.Sürekli teknik direktör değiştirdiğimiz için olabilirmi Bodrumda görmediğim tek teknik direktör var sırada o var Engin İpekoğlu