Valla İstanbul'da son 2 yılda çok ünlü gördüm, saymaya kalksam hatırlamadığım bile çıkar ama Burak Deniz (Kadıköy'de karşımıza çıkmıştı), Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve isimlerini bilmediğim birkaç Çukur oyuncusu (bir barda yan masadalardı, gecenin ilerleyen saatlerinde sohbet etmiştik), Yurdaer Okur (tiyatro oyununa gitmiştim), Salih Bademci (vapurda uzaktan görmüştüm), Yiğit Özşener (İstiklal'de), Ekin Koç & Fikret Kuşkan & Farah Zeynep Abdullah (Bizim İçin Şampiyon'un özel gösterimindeydi, bayağı sohbet etmiştik.) İrem Altuğ (en çok gördüğüm isim, canım hocam.
), Ümit İbrahim Kantarcılar, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten (Kadıköy'de tiyatro provasından çıkmışlardı), Timuçin Esen (Müslüm filmi seyircili gösteriminde), Onur Saylak (Kadıköy'de), Ahmet Tansu Taşanlar (Moda'da) Cemre Gümeli ve Feride Çetin (kumbaracı50 tiyatrosunun yıl dönümü kutlamasında) aklıma gelenler.
Zirve olanı da tabi ki Sedef.
Bunu bilmeyen yok. Resmen birkaç saat şehir turu yaptık.
En son Boran Kuzum ve Melikşah Altuntaş'ı görmüştüm.
Ülkede coronavirüs çıkmadan sadece 1 gün önceydi...
------
Selin Şekerci ve Metin Akdülger d Kadıköy'de gördüklerim arasında. Meğer tiyatro oyunu için bir araya gelmişlerdi.
------
Son olarak bir de oturduğum cafenin önünde Arka Sokaklar çekimine denk gelmiştim. Şevket Çoruh, Alp Korkmaz ve Merve Oflaz'ı görmüştüm.
------
@denizz19 ile ÇGHB 2 provalarında tüm ekibi, Akasya AVM’de Onur Büyüktopçu ile Burak Yörük’ü (farklı zamanlarda) gördüğümü de ve Can Bonomo konserini de ekleyerek bitireyim.