Orjinal hikaye ne bilmiyorum ama tepkilerden anladığım kadarıyla burada Menajerimi Ara'dan daha büyük bir facia var.
@Özgür @Hazem @Ahmed @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @The_Erinch @Angelica @Aserat @kerem ve diğer ilgili herkes.
@Özgür @Hazem @Ahmed @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @The_Erinch @Angelica @Aserat @kerem ve diğer ilgili herkes.
Fragman efsane. 😍 Korkutucu olmuş bir yandan da.
Yok anaları korkunç geliyor bana. Bir de fragmanın sonunda resmini gösteriyor ya parça parça tam korku filmi gibi.Safiyedenmi korktun
Yok anaları korkunç geliyor bana. Bir de fragmanın sonunda resmini gösteriyor ya parça parça tam korku filmi gibi.
Hala Naci'ye aşık ama bir bölüm sonrasını bilmem..Hem de Naci için ne yaptı..(Spoiler vermiyeyim artık sen izlersin)Gülben bu bölüm kime aşık oldu yoksa hala Naci'den mi devam ediyor izleyen biri yazarsa sevinirim.
Yok büyük ihtimalle izlemeyeceğim o yüzden rahatça verebilirsin.Hala Naci'ye aşık ama bir bölüm sonrasını bilmem..Hem de Naci için ne yaptı..(Spoiler vermiyeyim artık sen izlersin)
Bu bölüm kapandı olay, gözün aydın.Gülben bu bölüm kime aşık oldu yoksa hala Naci'den mi devam ediyor izleyen biri yazarsa sevinirim.
Bize ne ya, izlemezse kendisi kaybeder.
Ben senaryoyu sevdiğim için değil ekibi ve kurulan dünyayı sevdiğim için izliyorum en azından biraz kafa dağıtmamı sağlıyor. Belki öyle değildir demek savunma olmuyor sadece ihtimalleri konuşuyorum çünkü herkes daha bölümle ilgili bir şey görmeden coşuyor hem sosyal medyada hem burada.
İzlememesi daha iyi aslında o saçma yorumlarını görmemiş oluruz.Bu bölüm kapandı olay, gözün aydın.
Bölümün sonu çok iyiydi. Nihayet beklediğimiz sahneyi görebildik.
Kapansa ne olacak bu sefer ölmüş olması gereken adamın olmayan karısıyla üçgen yapacaklar.Bu bölüm kapandı olay, gözün aydın.
Bölümün sonu çok iyiydi. Nihayet beklediğimiz sahneyi görebildik.
Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovuluyor maalesef. Eğer kitabı okumuş olsan o naif içeriğin nasıl mahvedildiğini görürdün.İzlememesi daha iyi aslında o saçma yorumlarını görmemiş oluruz.
Ben izleyemedim bugün. Yarın netten izlerim bugün deli gibi başka bir dizi izliyorum.
Ne izliyorsun, hayırdır?İzlememesi daha iyi aslında o saçma yorumlarını görmemiş oluruz.
Ben izleyemedim bugün. Yarın netten izlerim bugün deli gibi başka bir dizi izliyorum.