Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,022
- Puanı
- 1,060
Olmuyor totemsizlikTotemi boşver reis
En iyi totem totemsizliktir![]()
Olmuyor totemsizlikTotemi boşver reis
En iyi totem totemsizliktir![]()
Maalesef 5 saat uykuyla durduğum için bugün boş geçecek tamamen@xdragxx bugün günün nasıl geçecek? Planladığın birşey var mı?
İlerde çok aktif olacağın bir süreçte seni de konuk edelim
Aslında baya eski bir üyesin ama sanki son yıllarda aktifliğin 1 tık daha artmış gibi geliyor bana bilmem yanılıyor muyum?
Evet ilk 1-2 yıl uzaktan bakıyordum.Aslında baya eski bir üyesin ama sanki son yıllarda aktifliğin 1 tık daha artmış gibi geliyor bana bilmem yanılıyor muyum?
Sen de işini layıkıyla yapan başarılı yöneticilerden bir tanesisinFutbolla pek aran yok benim de senin takıldığın konularla pek aram yok o yüzden konularda pek denk gelemiyoruz mlsf....
Forumun saygılı üyelerinden bir tanesisin gitmeyi falan düşünüyorum diyorsun bazen görüyorum çıkar öyle şeyleri aklından![]()
Seve seve katılırım.İlerde çok aktif olacağın bir süreçte seni de konuk edelim
Bizim program ayda yılda bir yayınlanıyor. Hep kanalıma üşengeç isimleri topluyorum. Bu program Haziran ayından beri ara vermişti. @xdragxx
@Tolstoyevski 2 ayrı programa el attı devamı yok@Sherlock zaten öyle bir formatla geldiki konuda bile nezaman yayınlanacağı belli olmayan program dedik
Ben de Diss Savaşlarını yılda 1 en fazla 2 kere yayınlıyorum
Zey TV 🍒 resmen serbest piyasa gibi
@MEnes ile Haziran 2020'de anlaştık, 2021 bitmeden belki programı ile gelecek. O da tam dijltal dizi edası ile olmuş oluyor![]()
FIFA21 farkını ortaya koymuş demek ki hocam.En mutlu olduğum ve en sinirlendiğim an 2-3 gündür yaşandı tuhaf bir şekilde
Fut champions'ta cumartesi günü 4-1 geride olduğum maçı 70'ten sonra 6-6'ya getirdim. Uzatmanın ilk devresinde 7-6 öne geçip 114.dakikada 8-7 geriye düştüm. Son 6 dakikada tekrar 9-8 yaptım maçı
En sinirlendiğim an hala devam ediyor maalesef. İcon swap için saçma salak görevler vermişler. İşte büyük 5 ligin farklı farklı kadrolarını girip 1 lig diye bir modda maça giriyorsun ve bu 5 lig kadrosuyla ayrı ayrı 6 galibiyet alman lazım.
Ben de İspanya, İtalya, İngiltere bitirdim. Millet şöyle bir mantık oluşturmuş kim 1-0 geriye düşerse quit match yapıyor böylece galibiyetler daha seri alınıyor. Ben de böyle yaptım 1-0 geriye düşünce quit attım, 1-0 öne geçince millet quit attı. Gece yine bir maç kazandım rakip quit attı ana menüye attı oyun. Bir kerelik bir şeydir dedim fakat bu defalarca kez tekrarlandı. Division rivals girdim 90 dakika maç yaptım maç sonu yine ana menüye atıyor. Maalesef ea helps'te benim gibi sorun yaşayan çok kişi var fakat adam gibi çözüm bulamıyorlar. Düzelmesini bekliyorum bakalım hocam düzelene kadar sinir devam edecek mlsf...
Aynen öyleEvet ilk 1-2 yıl uzaktan bakıyordum.2017 ve 2018'de ise üniversite sınavına hazırlandığım için yoktum. Ama o zamandan beri oldukça aktifim.
Teşekkür ederim.Evet pek aram yok.
Zamanında reytingler için üye olmuştum, şimdi de aynı yani TV ve sinema konularında varım çoğunlukla.
Arada esiyor öyle, çünkü bazen çok vaktimi alıyor diye düşünüyordum.Ama şu pandemi döneminde kafamı dağıtmak için bire bir.
Bir de gerçekten forumdan kopmak zor, iyi dostluklar edindikten sonra.
------
Seve seve katılırım.
Zey TV kafasına göre takılıyor işte ne güzel.![]()
Mlsf şu anda evin içinde Küfürbaz Haydo gibi geziyorum hocam, Ea chat'le bile kavga ettim doğru düzgün çözüm sunmuyorlar diyeFIFA21 farkını ortaya koymuş demek ki hocam.
9-8'lik maç çılgınlıkmış cidden, bir de genelde 4-1 geriye düşünce maçı terk eden çok oluyor hocam. Sen onlardan değilsin demek ki.
Hocam bunun benzerini SBC yaparken kullanıyordum ama online olarak girdiğim maçlarda değil, bayadır yapmadığım için hatırlamıyorum ama SBC için bazı oyuncuların en az atıyorum 10 maç oynaması şartı gibi şeyler vardı. Bu gerekliliği karşılamak haftanın takımı ile offline maça giriyordum, sonra bitmeden çıkıyordum. Böyle böyle adamlar o şartı sağlıyordu ama bunun online maçta yapılabilmesi tuhafmış. Dediğin gibi maçların tamamlanma ihtimali yok ki bu şekilde, sonsuz bir döngü gibi. Bir de acaba son zamanlarda keşfedilen ve artan bir olay mıymış bu, yoksa hep var mıymış. Benim bildiğim EA kısa vadede çözmez bu işi hocam, herkesi küfürbaz yapar öncelikle.![]()
10.000 doları alayım hocam benBiraz terletecek bir soru olacak ama hep kolay ağrılar sormak zaten formata aykırıDosi okumasın,
Diyelim ki başka bir hayatta, Margot Robbie ile bir akşam yemeği ve ardından bütün geceyi birlikte geçirmeyi mi... tercih ederdin yoksa bunun yerine senin banka hesabına direkt 10.000 Dolar yatmasını mı?
Sunucumuz @xdragxx ben sadece 1 kereye mahsus aldım programı ama programı parlatma kısmını kanal sahibi olarak yaparım yineEvet ilk 1-2 yıl uzaktan bakıyordum.2017 ve 2018'de ise üniversite sınavına hazırlandığım için yoktum. Ama o zamandan beri oldukça aktifim.
Teşekkür ederim.Evet pek aram yok.
Zamanında reytingler için üye olmuştum, şimdi de aynı yani TV ve sinema konularında varım çoğunlukla.
Arada esiyor öyle, çünkü bazen çok vaktimi alıyor diye düşünüyordum.Ama şu pandemi döneminde kafamı dağıtmak için bire bir.
Bir de gerçekten forumdan kopmak zor, iyi dostluklar edindikten sonra.
------
Seve seve katılırım.
Zey TV kafasına göre takılıyor işte ne güzel.![]()
Haklısınız hocam valla ne diyeyim, klasik EA...Mlsf şu anda evin içinde Küfürbaz Haydo gibi geziyorum hocam, Ea chat'le bile kavga ettim doğru düzgün çözüm sunmuyorlar diye
Herkes sabahtan beri twit atıyo ama bu Ea bu sorunu 1-2 haftada zor düzeltir kadrom hiç olmaz inşallah![]()
Biraz terletecek bir soru olacak ama hep kolay ağrılar sormak zaten formata aykırıDosi okumasın,
Diyelim ki başka bir hayatta, Margot Robbie ile bir akşam yemeği ve ardından bütün geceyi birlikte geçirmeyi mi... tercih ederdin yoksa bunun yerine senin banka hesabına direkt 10.000 Dolar yatmasını mı?
Dosi'den niye bukadar korkuyorsunuz 😱 be. Sadece alkol konusunda katıyım. Diğer,hele bu tarz mevzular umrumda değil10.000 doları alayım hocam ben![]()
En sevdiğim 5 yemek. Çiğ köfte, mantı, hamsi, beyti ve hamburgerHaklısınız hocam valla ne diyeyim, klasik EA...Neyse başka bir şey sorayım bari hocam.
Şimdi yemekle alakalı soru/sorular sormazsam olmaz.@Maskeli Fedai @MEnes
En sevdiğin beş yemek hocam?Bir de ondan farklı olarak, nasıl sorabilirim tam emin değilim ama dışarıda, bir mekanda yediğin en iyi beş şey? (Yani yemek olur, tatlı olur, sadece içecek olur...)
- Şu şehrin şu dönercisinde yediğim şu yemek...
- Şurada yediğim burger...
Gibi.![]()
FilmlerssEn sevdiğin 5
Film
Dizi
Çizgi Film
5 filmde izlediğim filmlerFilmlerss
1-Fight Club
2-Back the Future serisi
3-3 Idiots
4-Forrest Gump
5-Hababam Serisi