Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hitler'in 7 yaşındaki haliyle karşı karşıya geldin diyelim. Hitler'i öldürüp katliamlarını önleyebilirsin ve öldürdüğün için de herhangi bir ceza almayacaksın ya da bir seçenek daha var. Bu seçenek de 7 yaşındaki Hitler'i evlatlık alıp yetiştireceksin. Bu yetiştirmen sonucunda %50 Hitler başka bir alanda yoğunlaşacak ve 2.Dünya Savaşı hiç çıkmamış olacak. %50 de Hitler yine 2.Dünya Savaşı'nı başlatacak ama bu kez galip gelecek ve yaptığı katliamların 2-3 mislini gerçekleştirecek hangisini seçersin?
Bir diğer sorum da ikilem sorusu değil pek :A Diyelim ki paralel evren gerçek. Bilimsel bir karşılığı yok bu dediğimin ama atıyorum verdiğin kararlar doğrultusunda senin 10 tane paralel evrenin oluşmuş durumda. Bu 10 paralel evrenden 8'i şu anda yaşadığın hayattan çok daha güzel, 1 tanesi şu anki yaşamından 1-2 tık daha kötü ve son paralel evren de düşünebileceğin en kötü paralel evren. Ve sana seçenek sunuyoruz bu paralel evrenlerden bir tanesine gideceksin ama hangisine gideceğin tamamen şans fakat %80 daha mutlu olma ihtimalin var %20'lik riske girer misin? @xdragxx :A

Peki madem evlilik durumları bu ölçüde yakın, Allah mutlu mesut etsin :Z Bu konuya bağlı olarak şunları sorayım:

1-) Seven insan kıskanır mı? Ne kadar ölçüde?
2-) Aşk? Zihni farklı etkiler mi?
3-) İstanbula taşınma ihtimalin var mı?
4-) Çiğ köfte mi lahmacun mu?
Seven insan karşısındaki kişiye güveniyorsa kıskanmaz geyiği var ben bu geyiğe katılmıyorum :A Bence kıskanır ama tabii ki her şey ayarına güzel.

Etkilediği durumlar olur :A

Maalesef yok ama ister miyim tabii ki isterim, Ankara sıkıcı bir yer mlsf.

Çiğ köfte :A

Hitler'in 7 yaşındaki haliyle karşı karşıya geldin diyelim. Hitler'i öldürüp katliamlarını önleyebilirsin ve öldürdüğün için de herhangi bir ceza almayacaksın ya da bir seçenek daha var. Bu seçenek de 7 yaşındaki Hitler'i evlatlık alıp yetiştireceksin. Bu yetiştirmen sonucunda %50 Hitler başka bir alanda yoğunlaşacak ve 2.Dünya Savaşı hiç çıkmamış olacak. %50 de Hitler yine 2.Dünya Savaşı'nı başlatacak ama bu kez galip gelecek ve yaptığı katliamların 2-3 mislini gerçekleştirecek hangisini seçersin?
Bir diğer sorum da ikilem sorusu değil pek :A Diyelim ki paralel evren gerçek. Bilimsel bir karşılığı yok bu dediğimin ama atıyorum verdiğin kararlar doğrultusunda senin 10 tane paralel evrenin oluşmuş durumda. Bu 10 paralel evrenden 8'i şu anda yaşadığın hayattan çok daha güzel, 1 tanesi şu anki yaşamından 1-2 tık daha kötü ve son paralel evren de düşünebileceğin en kötü paralel evren. Ve sana seçenek sunuyoruz bu paralel evrenlerden bir tanesine gideceksin ama hangisine gideceğin tamamen şans fakat %80 daha mutlu olma ihtimalin var %20'lik riske girer misin? @xdragxx :A
Öldürürüm %50 büyük bir risk :A

Girerim o riske değer :A
------

Korkma @xdragxx bu ilk ve son senden kopya çekmemdi.
Sonra daha orjinal sorular ile gelirim :A
Sıkıntı yok kopyayla da gelebilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Öldürürüm %50 büyük bir risk :A

Girerim o riske değer :A
------

Sıkıntı yok kopyayla da gelebilirsin :A
Sen kaşındın. Peki :A
Sırayla giderim ama bu gecelik bu kadar beyin yoran soru yeter.

Kolay bi soru sorayım. Saat kaçta uyuyacaksın? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İyi olmaya çalışıyoruz hocam :A Sende durumlar nasıl? :D
Benzer şekilde hocam nasıl olsun. :A

Artık soru sorabilirim... FIFA'yla alakalı bir soru sorayım bari hocam öncelikle, klasik şeyler olmasın şimdilik. :A

FIFA'da en mutlu olduğun ve en sinirlendiğin -kolu, PS'i kırma durumuna gelecek kadar sinirlendiğin- an? :A (PS4'ü aldığından beri oynadığın tüm FIFA oyunları arasından seçim yapabilirsin hocam, sadece 21'le sınırlı kalmasın. :A)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Benzer şekilde hocam nasıl olsun. :A

Artık soru sorabilirim... FIFA'yla alakalı bir soru sorayım bari hocam öncelikle, klasik şeyler olmasın şimdilik. :A

FIFA'da en mutlu olduğun ve en sinirlendiğin -kolu, PS'i kırma durumuna gelecek kadar sinirlendiğin- an? :A (PS4'ü aldığından beri oynadığın tüm FIFA oyunları arasından seçim yapabilirsin hocam, sadece 21'le sınırlı kalmasın. :A)
En mutlu olduğum ve en sinirlendiğim an 2-3 gündür yaşandı tuhaf bir şekilde :A

Fut champions'ta cumartesi günü 4-1 geride olduğum maçı 70'ten sonra 6-6'ya getirdim. Uzatmanın ilk devresinde 7-6 öne geçip 114.dakikada 8-7 geriye düştüm. Son 6 dakikada tekrar 9-8 yaptım maçı :A

En sinirlendiğim an hala devam ediyor maalesef. İcon swap için saçma salak görevler vermişler. İşte büyük 5 ligin farklı farklı kadrolarını girip 1 lig diye bir modda maça giriyorsun ve bu 5 lig kadrosuyla ayrı ayrı 6 galibiyet alman lazım.
Ben de İspanya, İtalya, İngiltere bitirdim. Millet şöyle bir mantık oluşturmuş kim 1-0 geriye düşerse quit match yapıyor böylece galibiyetler daha seri alınıyor. Ben de böyle yaptım 1-0 geriye düşünce quit attım, 1-0 öne geçince millet quit attı. Gece yine bir maç kazandım rakip quit attı ana menüye attı oyun. Bir kerelik bir şeydir dedim fakat bu defalarca kez tekrarlandı. Division rivals girdim 90 dakika maç yaptım maç sonu yine ana menüye atıyor. Maalesef ea helps'te benim gibi sorun yaşayan çok kişi var fakat adam gibi çözüm bulamıyorlar. Düzelmesini bekliyorum bakalım hocam düzelene kadar sinir devam edecek mlsf...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy