Harikasın, çok teşekkür ederim, iyi ki varsın.@serhatt forumda büyük başarılar sağladın başarıların daim olsun tebriklerimi sunuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 96288
Harika harika harika hediyeler mükemmelsin.Vay be 6 yıl geçmiş, gerçi aynı vakitte geldik sayılır ama önceden pek aktif değilmişsin sanırsam. Her neyse, bu foruma çok emek verdin, çok renk kattın o yüzden bu anlamda kutluyorum seni. Hep beraber nice senelere diyelim inşallah. @serhatt
Sıra parlaklarda
Bu da gecenin şarkısı olsun.
Sağlık olsun diyelim, yine de azmini takdir ediyorum. Ben olsam bu kadar çok yapmazdım mesela.Harika harika harika hediyeler mükemmelsin.
Teşekkür ederim canım emeklerimin karşılığını da alabilseydim keşke. İyi ki varsııınn.
Alev aldı buralar bunlar nasıl güzel, nasıl ateşli hediyeler.
Valla sınavlarım yeni bitti o yüzden geç kutlamamı idare edeceksin artık.Alev aldı buralar bunlar nasıl güzel, nasıl ateşli hediyeler.
Kutlamakta geç kalsan da hediyelerle kurtardın, eksik olma canım çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Tebrik ederim; Forumdaki 6. yılın kutlu olsun Serhatcım;
İnişli,çıkışlı bir forum hayatın var ama forumunda sensiz olamayacğı belli.
Klavyene kuvvet;
Nice 6 yılların olsun. @serhatt
Mazeretin kabul edildi.Valla sınavlarım yeni bitti o yüzden geç kutlamamı idare edeceksin artık.
Canım benim seni ne kadar sevdiğimi bilirsin o yüzden uzun uza yazmayacağım.. İyi ki tanışmışız, güzel şeyler paylaştık seninle, dilerim yıllar boyu devam eder bu. Nice yıllara inşallah.
@Dosi nin hatırlatması ile bugün foruma kaydoluşumun yıl dönümü olduğu fark ettim ve bu konuyu açmak istedim.
Bu foruma sayısız emek veren fakat emeklerinin karşılığını zerresiyle alamamış bir üyeyim. Çok eğlendim, çok üzüldüm, çok güldüm, çok kırıldım bunca sene çeşit çeşit duyguyu burada yaşadım, tüm kötü yaşanmışlıklara rağmen buraya hala bir bağlılığım var belki de bu bağlılığın sebebi forumun bana kazandırdıklarıdır. Son bir yılda çok kayıplar verdik bundan ötürü tadım kaçtı, tadımı kaçıranlar fazlasıyla oldu ama yine buradayım işte. Bakalım bu serüven gerçek anlamıyla ne zaman son bulacak ya da son bulabilecek mi bende bilmiyorum. Artık rekabet, hırs için değil beni seven, benim de sevdiğim arkadaşlarımla kaliteli vakit geçirmek için buradayım.
Gönülden kutlamak isteyen, kalbine dokunduğum, beni seven, yüzünde küçük de olsa bir tebessüme sebebiyet verdiğim herkese konum açık, dilediğiniz gibi kutlayabilirsiniz, etiket yapmıyorum, sınırlama yok.
Aşkım bilmez miyim duygular karşılıklı, iyi ki iyi ki.Canım benim seni ne kadar sevdiğimi bilirsin o yüzden uzun uza yazmayacağım.. İyi ki tanışmışız, güzel şeyler paylaştık seninle, dilerim yıllar boyu devam eder bu. Nice yıllara inşallah.