geliyorum yavaş yavaş 😂😂Çok teşekkürler. Seninle bir türlü diyalog kuramadık, sohbeti ilerletelim artık.
geliyorum yavaş yavaş 😂😂Çok teşekkürler. Seninle bir türlü diyalog kuramadık, sohbeti ilerletelim artık.
Aşkım sen harika bir detaysın. Bu foruma seni kazandırdığı için bile katlanabilirim şu dönemde. İlk zamanlarımı hatırlamak bile istemiyorum gerçekten olayyyyyy. Zaman su gibi akıp geçiyor malesef...Ne çabuk geçiyor zaman gerçekten Yiğit'in konusunda da yazdım... Daha dün gibi hatırlıyorum forumdaki ilk zamanlarını, agresif, laf söyleyen biriydin. Sonrasında ufak tefek sohbetlerimiz oldu, İstanbul'da buluştuk ve çok yakın olduk. İyi ki de olduk. 😍 Nice senelere canım benim, hep böyle gülelim. Bu arada, içinden geçenleri de ne güzel yazmışsın... Tekrardan hoş geldin. @serhatt
Hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 96105
Ekli dosyayı görüntüle 96106
Teşekkürler.Daha nice 6 senelerin olur inşallah 🙏 🙂
Teşekkür ederim, kısmet.Tebrikler. 6.yılın kutlu olsun nice nice ve beraber 6 senelere.
Teşekkürler. Umarım.Aramıa tekrardan hoş geldin. Umarım daha uzun süreler bizimle olursun.
Ne güzel sözler böyle, iyi ki varsın teşekkür ederim, hediyelerim de harika.Çok uzun bir süre 6 yıl çok fazla giden üye var bu sürede doğal olarak ben de eskiden üye olmadan takip ediyordum. Gidenlerin yerini dolduramasak da biz gelenler varız. O gidenlerden uzun bir süre daha olmaman dileğiyle. Yıl dönümün kutlu olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 96117
Yaaa sen bir tanesin, sözlerin, hediyelerin hepsi birer harika çooook teşekkür ederim canım arkadaşım, iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin.Forumdaki yıldönümünün kutlu olsun yol arkadaşım @serhatt
Senden sadece 3 ay sonra üye olmuşum ve ikimizde çok çok sonra aktif olduk.
Forumda sohbet etmekten keyif aldığım ve eğlenceli bulduğum iyi bir arkadaşımsın bizlerle birlikte daha nice güzel senelere.
Sana ilk zamanlar kutlama konunda bu şarkıcının fotolarını hediye etmiştim. Geçtiğimiz aylarda gay olduğunu açıkladı.
Ekli dosyayı görüntüle 96125
Bu da en sevdiğim Darin şarkısı
Bu da son zamanlarda beni en etkileyen sahnelerden:
Ve gelelim diğer meseleye.
Umarım hayatında hep istediğin güzelliklere kavuşursun. Önce sağlık, mutluluk ve huzur,sonrada bol para dilerim.
Geç bile kaldın.Kutlamaya geldim...
Hep beraber nice güzel, sağlıklı, mutlu senelere inşallah. İyi ki aramızdasınız, iyi ki bizimlesin ve iyi ki tanışmışız. Forumun renklerinden birisin, nice güzel yıllarına.
Eve pire geldi @serhattYaaa sen bir tanesin, sözlerin, hediyelerin hepsi birer harika çooook teşekkür ederim canım arkadaşım, iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin.