Pandemi Kutu Oyunlarının Kıymetini Artırdı!

Satranç oynarım ama maalesef evde bilen yok düzgün o yüzden dijitalde arada oynarım. İlkokulda bir kere yarı finale çıkmıştım satranç turnuvasında ama sonra uzun süre oynamamıştım. Son iki senedir tekrar oynuyorum.

Monopoly okulda arkadaşlar ile okul sonu ders işlenmeyince oynadım biraz evde ona benzer bir oyun vardı bazen kardeşimle oynamıştık.

Kızma Birader de eskiden oynamıştım ama son zamanlarda hiç oynamadım.

Yine kaliteli konu eline sağlık @The_Erinch

Ehhh boşa Mühendis olmadın; olsun okadar zeka ...Aferin leee.. O zaman @dreamy senden daha tembel olduğunun kanıtı :A:Z

Görmedim yazdın gibi algıladım da ... 😛

Ahhh ahhhh birgün bizde level atlamış ülkeler gibi olacağız...ömrüm el verir görürsek.
Haklısın abi o kadarı da olsun tabii... :A Tekrar tekrar söylediğim gibi benim tembelliğim tamamen işime geldiği şekildedir. :A Her şey kontrolüm altındadır... :A

Benim de pek adetim değil kutu oyunları. Bazen kafe tarzı yerlerde Tabu ve Monopoly oynadığımız olurdu, güzel günlerdi. Hepsi çok eskide kaldı...

Güzel vakit geçirmeyi sağlıyor, pandemi döneminde artması hiç şaşırtıcı değil.
Monopoly halen var ve oynaması halen zevkli

Monopoly çocukluğumun heyecanla oynadığım keyifli oyunlarından biriydi. Onun dışında Kızma Birader gibi oyunları da çok severdim tam kutulu oyun formatında sayılmasa da...

Satranç ise zaten vazgeçilmezim ama dijital, online olarak tabi.

Ama şu bir acı gerçek, internet ve sosyal medya çağı ve streaming servisler, diziler filmler ve konsol oyunları derken bu tarz kutulu oyunların da devri kapandı. Pandemi döneminde dahi, full evde kalındığı dönemde dahi bu saydığım unsurlar çok daha baskın geliyor artık insanların hayatında. Kutulu oyunlar 1 artmışsa internet kullanımı Netflix vb 10 artmıştır, doğal olarak mesela 2005 senesine göre 2020 pandemi çağında bile kutulu oyun son demlerini yaşıyor.

Yaşlı bir kurdiye olarak kutu oyunlarında tek ilgi alanım TOMBALA :A (Onu da oynamayalı yıllar yıllar oldu) Onun dışında pandemi günlerimi genelde kitap okuyarak geçiriyorum 🙃

Not : Emeğiniz için teşekkürler by @The_Erinch 😉
Teşekkür ederim @Zeyno45 Kurdiye tombala mı kaldı artık; kaçıncı çinkodasın :A :A :A
Satranç oynarım ama maalesef evde bilen yok düzgün o yüzden dijitalde arada oynarım. İlkokulda bir kere yarı finale çıkmıştım satranç turnuvasında ama sonra uzun süre oynamamıştım. Son iki senedir tekrar oynuyorum.

Monopoly okulda arkadaşlar ile okul sonu ders işlenmeyince oynadım biraz evde ona benzer bir oyun vardı bazen kardeşimle oynamıştık.

Kızma Birader de eskiden oynamıştım ama son zamanlarda hiç oynamadım.

Yine kaliteli konu eline sağlık @The_Erinch
Teşekkürler @Gerekli24 .
Haklısın abi o kadarı da olsun tabii... :A Tekrar tekrar söylediğim gibi benim tembelliğim tamamen işime geldiği şekildedir. :A Her şey kontrolüm altındadır... :A
@MEnes Herşey kontrolün altındaysa sorun yok kardeşim. Nabza göre şerbet olayı yani 😉

Böylede ne kadar zor oluyor.... İnsanlara neden toplu cevap vermek zorundayım ki............................

Teşekkür ederim @Zeyno45 Kurdiye tombala mı kaldı artık; kaçıncı çinkodasın :A :A :A

Teşekkürler @Gerekli24 .

@MEnes Herşey kontrolün altındaysa sorun yok kardeşim. Nabza göre şerbet olayı yani 😉

Böylede ne kadar zor oluyor.... İnsanlara neden toplu cevap vermek zorundayım ki............................

Mümkün olduğunca ben de yapmamaya çalışıyorum ama telefondan özellikle zor oluyor.
Bence mobilden gayet kolay. 3 senedir mobilim ve tema yakın zamanda değişti ve ilk başta da bana zor gelmedi.
Olmaz abi, post kasıyorsun öyle...
Bunu sık yapmış biri olarak tecrübeni konuşturmuşsun.
Bu kurallar yalnızca fav10 için geçerli değil forum kültürlerinde hep vardır böyle şeyler.
Senelerdir olan birşey. Bazıları sanki ilk kez konulmuş gibi yazınca garip geliyor bana

Bence mobilden gayet kolay. 3 senedir mobilim ve tema yakın zamanda değişti ve ilk başta da bana zor gelmedi.

Senelerdir olan birşey. Bazıları sanki ilk kez konulmuş gibi yazınca garip geliyor bana
Oldukça esnek tutuyoruz oysa ki :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi

Yanlış anlaşılmazsam birşey sormak isterim gördüğüm bir çok konuda yorumlaşmalar oluyor sayfalar sürüyor burda kural nerde devreye giriyor onu anlamadım ben :D

Yanlış anlaşılmazsam birşey sormak isterim gördüğüm bir çok konuda yorumlaşmalar oluyor sayfalar sürüyor burda kural nerde devreye giriyor onu anlamadım ben :D
Gereken bilgiler ilgili kişilere ulaştırıldı :D

Bunu bende kendi adıma sormuştum

Ceza alan kişiler zaten ceza duyuru kısmında yer alıyor ve neden ve hangi sebepten aldıklarıda detaylı görünmekte ama hâlâ anlaşılmayan birşey varsa özelden yazabilirsin. Burası uygun yer değil konuşmak için.
Sadece şunu diyebilirim,Erinç herhangi bir ceza almadı. Şuan sorgulamaları anlamıyorum

Ceza alan kişiler zaten ceza duyuru kısmında yer alıyor ve neden ve hangi sebepten aldıklarıda detaylı görünmekte ama hâlâ anlaşılmayan birşey varsa özelden yazabilirsin. Burası uygun yer değil konuşmak için.
Sadece şunu diyebilirim,Erinç herhangi bir ceza almadı. Şuan sorgulamaları anlamıyorum

Erinç abimle ne alaka benimde mesajlarım birleştirilmişti konusu açılmışken sormak istedim sorgulaması tmm zeynep

Allahın tembeli seni.. sen kim kutu kim.. kim alacak onu dolaptanda kutusundan çıkaracaktaaaaaaa :F :F :F :F
Üşengeçlikte forumun markası @dreamy :A

Ahhh canım benimmm, kıyamam gel olm karşılıklı 2 tavla atarız. üzüldüm şimdi :X
Forumdan rakip ararsan ben hep buradayım.Başka tavla sever var mı? :A

Forumun gizli işsizi... :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy