Maskeli Fedai
Favori Üye
Benim senin gittiğinden haberim bile yok.. 😱Hoş geldin demedin bari konuya bir iki şey yazsaydın Allah'ın cezası... @Maskeli Fedai
Benim senin gittiğinden haberim bile yok.. 😱Hoş geldin demedin bari konuya bir iki şey yazsaydın Allah'ın cezası... @Maskeli Fedai
Şaka?Benim senin gittiğinden haberim bile yok.. 😱
Yokluğumu hiç mi hissetmedin!!!!!!!Ahahahhaha.. Ciddiyim..
Yooo.. Şaka bir yana çok yoğundum bu aralar kusura bakma Hoşgeldin..Yokluğumu hiç mi hissetmedin!!!!!!!
Yarım ağız tebrik. MERSİ!Yooo.. Şaka bir yana çok yoğundum bu aralar kusura bakma Hoşgeldin..
Yıldönümün de kutlu olsun. Nice dostluk dolu günlere..
Ne yapmamı bekliyorsun..Yarım ağız tebrik. MERSİ!
Onu da ben söylemiyim bari...Ne yapmamı bekliyorsun..
HediyenOnu da ben söylemiyim bari...
Ben bulurum..
Belanı da bulursun inş. yakında.Ben bulurum..
Ah ah, nasıl anlamazsın...Benden nasıl kopya çektin anlamadım 😱 hediyelerimde farklı sayılırdı
Bir kopya olayı var en azından, boşuna kopyacı dememişim
Mazi...
Kopya yok, çıkar onu aklından... En orijinal hediyeyi hepimizin yerine sayın Gs’li dostum vermiş zaten ona, bir yıl boyunca unutamaz artık. @Maskeli FedaiMazi...
Ama kopuku atmak neden benden kopya olsun şuan ne avatarım o ne de onu hediye ettim serhat'a oyüzden aklıma gelmedi.
Açık açık serhatın avatarından kopya çektim desene
Hepiniz bunun bedelini ağır ödeyecek, bana yaptıklarınıza bin pişman olacaksınız!!!!!!! @Maskeli FedaiKopya yok, çıkar onu aklından... En orijinal hediyeyi hepimizin yerine sayın Gs’li dostum vermiş zaten ona, bir yıl boyunca unutamaz artık. @Maskeli Fedai
Hediye versek suç vermesek suç.. Ben anlamadım bu işiHepiniz bunun bedelini ağır ödeyecek, bana yaptıklarınıza bin pişman olacaksınız!!!!!!! @Maskeli Fedai
Sen çok iyi anladın da saf ayağına yatıyorsun şimdi.Hediye versek suç vermesek suç.. Ben anlamadım bu işi
Seni banlayalım da gör gününü @SherlockSen çok iyi anladın da saf ayağına yatıyorsun şimdi.
Bana koymaz, merak etme.Seni banlayalım da gör gününü @Sherlock