Sizce Hangi Favori Üyeler Moderatör Olmalı ?

Hangi Favori Üyeler Moderatör Olmalı ?

• BesaleT

Oy: 9 69.2%
  • BuraK

Oy: 5 38.5%
  • xdragxx

Oy: 7 53.8%
  • Hiçbiri

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Aday bile değilim ..... Akşama doğru kullanacam Besalet ile Xdragxx arasında gelip gidiyorum

Hadi Bakalım Yakında Bende Baslicam paylasımlara 7 24 saat açigim faydam dokunsun hepsi hakkediyodur umarim hepsi olur

Hadi bakalim, kullandik oyumuzu bizde.. Herkese basarilar.

Oyumu kullandım. Benim bu ankette olmamam beni şaşırtmadı doğrusu. Nede olsa bu foruma fazla katkım olmadı. :)

Son düzenleme:
Oyumu kullandım. Benim bu ankette olmamam beni şaşırtmadı doğrusu. Nede olsa bu foruma fazla katkım olmadı. :)

Tabii ki senin de katkıların oldu. Yakın zaman öncesine kadar önemli adaylardan biriydin ama son 1-1.5 aydır aktifliğinde çok ciddi azalma olduğu için adaylar arasında yoksun. Bir sonraki seferde adaylar arasında görmek isterim yeniden... :)

Tabii ki senin de katkıların oldu. Yakın zaman öncesine kadar önemli adaylardan biriydin ama son 1-1.5 aydır aktifliğinde çok ciddi azalma olduğu için adaylar arasında yoksun. Bir sonraki seferde adaylar arasında görmek isterim yeniden... :)

Bir anda sıkılmaya başladım ondan olabilir. Devamlı aynı şeyleri yapmaktandır belkide...