Sizce Hangi Favori Üyeler Moderatör Olmalı ?

Hangi Favori Üyeler Moderatör Olmalı ?

• BesaleT

Oy: 9 69.2%
  • BuraK

Oy: 5 38.5%
  • xdragxx

Oy: 7 53.8%
  • Hiçbiri

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,407
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 5 Kasım 2011 tarihinde forumda atamalar olacak ve belki moderatörlük alacak kişi veya kişiler olabilir.

Peki sizce hangi kişiler moderatör olmalı ?

Konu herhangi bir tartışmaya sebep olmaması nedeniyle yoruma kapalıdır. Anket sonuçları da gizlidir ve gerekli görülmediği takdirde açıklanmayacaktır.

Bu anket sadece bir görüş alma anketidir hiçbir geçerliliği olmayacaktır.

Adaylar:

-BesaleT
-BuraK
-xdragxx

Adaylar belirlenirken forum içerisindeki aktifliğine ve moderatör olabilecek kapasitede olup olmamaları göz önünde bulunduruldu. Aday olan arkadaşlar dışındaki arkadaşlarımıza da ilerleyen dönemler için bol şanslar :)

burak da aykutta benim yakın arkadaşlarımdan bende haziran sonundan beri baya aktif olduğumu düşünüyorum ve foruma yararlı olduğumu düşünüyorum 3 ümüzde hak ediyoruz bence :)

hacı yoruma kapalı ama tartışmadan yazarsak birşey olmaz herhalde öyle değil mi:)
şimdi üç tane aday var bence bu üç mod adayı da mod olabilir herkes çok iyi bu üç kişi arasından fazla fark yok aramızda yani açık söyleyeyim mod olmazsam üzülürüm çünkü baya bir yaklaştım aday oldum üç kişi arasında girdim bu üç üye de eşit gibi şu an tabi karar üst düzey yönetimindir favoriforumum için hayırlısı neyse o olsun

Bu arada isim sırası Baş harflere göre yapılmış.Polemik olmasın diye söyledim:D

inşallah üçümüzde mod oluruz inşallah gerçekten üçümüzden biri olmasın kötü olurum ama tabiki son söz üst düzey yönetimin:)

BesaleT: [/B]Haziran ayindan itibaren foruma büyük katki saglamaya baslamistir, tabi daha önceden de yapiyordu ama Haziran ayindan sonra daha çok oldu bu katki. Gerek insanligi, gerek aktifligi, gerek disiplinligi sevdigim abilerimden bir tanesidir. Kendisi 6000 mesaja yaklasmistir ve haftanin en-leri statüsündede kendisini hep üst siralarda buldu. Çogu kisiyle iyi bir iliskim kuran ve sinirlerine hakim olan BesaleT'i bu yandan tebrik ediyorum.

BuraK: Basarili, iyi niyetli ve hedefine dogru yola giden Burak. Bazen yanlis anlasiliyor ve bazen de iyi anlasiliyor. Su an dersleriyle yogun galiba ama yine de aktifligini gösteriyor bu forumda. Özellikle Spor bölümünde büyük katkisi var. Umarim bu basarisini her daima sürdürür ve kendisini ilerleyen zamanlarda istedigi yerde bulur.

xdragxx: Bol bol mesaj yazan ve Genis Aile hayrani. Sicakkanli ve cana yakin olan bir üyemiz. Kendisi bu foruma büyük katki saglamistir ve katki saglamaya devam etmektedir. Genis Aile dizisinin bitecegine dair çok üzülmüstü çünkü çok sevdigi bir diziydi. xdragxx'de hemen hemen tüm üyelerle iyi bir iliskim kuran bir üyedir. Ilerleyen zamanlarda kendisini umarim istedigi yerde bulur.

Önemli NOT: 5 Ekim Cumartesi Atamada hangi sonuç çikarsa çiksin, pozitif veya negatif.. Üzülmeyin sakin. Ücünüz moderatör olmayi hakeden kisilersiniz benim gözümde.. Cumartesi olmazsa bile elbette ki bir gün olacaktir.. Dedigim gibi ne olursa olsun üzülmeyin ve umarim istediginiz yere varirsiniz hepiniz.. Bu söylediklerim ilerleyen zamanlarda belki Young Boy, Cenation, AlemTo, Danger UA!, Ulvi Ç., Frank Woods üyelerimiz için de geçeleri.. Basarilar dilerim ve herseyin hayirlisi diyelim..[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Hepsi de iyi isimler ama çok tatırşmaya giriyorlar. Moderatör havası göremesem de hepsini severim, oyumu kullanıyorum. :)

hacı yoruma kapalı ama tartışmadan yazarsak birşey olmaz herhalde öyle değil mi:)
şimdi üç tane aday var bence bu üç mod adayı da mod olabilir herkes çok iyi bu üç kişi arasından fazla fark yok aramızda yani açık söyleyeyim mod olmazsam üzülürüm çünkü baya bir yaklaştım aday oldum üç kişi arasında girdim bu üç üye de eşit gibi şu an tabi karar üst düzey yönetimindir favoriforumum için hayırlısı neyse o olsun

bende ilk kez bi forumda bu kadar kaldım genelde forumlara oyun indirip çıkardım ama bu foruma nasıl bu kadar ısındım neden kaldım cidden hatırlamıyorum :D belki de zorlama olmayışı güzel oldu ( yok linki görmek için üye olun tarzında zorlama ) ama iyiki de gelmişim bu foruma :)

İkiniz de kenidnizi tanıtma/seçtirme çabası içerisindesiniz. Anladık, hepiniz çalıştınız. :) Ama açıklamaya gerek yok. :) Herkes birbirini biliyor. :)

yasak mı hacı ben kendime attım evet özellikle ben çok tartışmaya girdim geniş aile konularında ama bir daha tartışmayacam:)